Vil lige sige købte min lille lyserøde soull for at hjælpe mig med min hovedpine - den har hjulpet mig super mange gange, men det bedste var hertil morgen hvor jeg efter en lang nat med smerte i min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg arbejder på kontor til daglig med mange timer i kontorstolen, hvilket har gjort at jeg nu døjer med smerter i lænden, jeg bruger lændebæltet hver eneste dag og kan mærke en stor forandring!
Reakcja na opinię
har købt en nakke massage som helt sikkert er pengene værd. der ud over var der helt fantastisk god behandling samt god oplæring i produktet en handel hos Soull vil man aldrig fortryde
Reakcja na opinię
I kunne godt have oplyst, at I havde ferie, så man ikke gik og ventede i rigtig lang tid og nåede at blive bekymret over, hvor ens vare blev af.
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hurtig til at sende bæltet. God hjælp da Post Nord fik forlagt pakken.
Jeg har bestilt Soull™ intelligente nakkemassage den 8 dec 2023. Og har så ikke hørt fra Soull siden. Begynder at tror jeg er blevet snydt
Jeg har ikke fået en mail fra jer den 9/12. Og det du skriver er volapyk Lasse. Men sjovt i først reagere nu hvor jeg skriver her

Odpowiedź od Soull
Hurtig levering og flot indpakning med personlig hilsen.
Bæltet er helt perfekt til mig.

Odpowiedź od Soull
Kan kun anbefale soull , jeg bestilte forkert størrelse ,skrev til soul at jeg havde bestilt forkert 2 dage efter havde jeg et nyt og der var indlagt en returlabel og pose til at sende retur tak til Lasse for god betjening mvh Rene
Hurtig levering og en vare der svarede til forventningerne
De oplysninger om mål der står i guiden hiolder ikke når varen kommer . Træls man skal til at bøvle med at sende retur i burde sende retur label med. Hilsen Elin

Odpowiedź od Soull
I ordered the back support and it came within days. My husband says it is very comfortable to wear, and supports his back really well.

Odpowiedź od Soull
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.