Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har veldig sensitivt tannkjøtt, og denne Sonic Elektrisk Tannbørste og Vanntrådkombo er perfekt. Sensitiv-modusen er skånsom, men rengjør skikkelig, og tannkjøttet mitt har ikke blødd siden jeg s... Zobacz więcej
Svindel! Styr unna. Har airfryer som avgir forferdelig lukt og smak på maten. Ønsker å hev kjøpet, men det er AI kommunikasjon frem og tilbake. Når ‘Joy’ på kundeservice ville at jeg skulle ta video... Zobacz więcej
Denne Avfukter er utrolig stillegående, jeg kan ha den på soverommet om natten uten problem. Den er også lett å flytte. Det eneste er at filteret må rengjøres ganske ofte, men det er heldigvis enkelt... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Styr unna- SVINDEL!!
Styr unna! Jeg gikk i fella, noen jeg aldri pleier å gjøre lenger, av erfaring. Den gang ei, her satt jeg og bestilte hjem en trådløs støvsuger, som jeg raskt fant ut av var fra en svindelside. Jeg ba om kansellering 25 min etter kjøpet. Får et AI- generert svar at varen er sendt og den kan ikke kanselleres. varen er over hodet ikke sendt 25 min etter bestilling. Bestillingen er enda under behandling hos klarna. Har sendt dem 12 mail. Og alle fire mailene jeg har fått sier at det ikke er mulig å kansellere. De henviser til en annen avdeling som ikke finnes og fraskriver seg alt ansvar. Søppelfolk! SVINDEL!
Svindel!
Svindel!
Styr unna. Har airfryer som avgir forferdelig lukt og smak på maten. Ønsker å hev kjøpet, men det er AI kommunikasjon frem og tilbake. Når ‘Joy’ på kundeservice ville at jeg skulle ta video for å bevise problemet, svarte jeg tilbake at jeg ikke vet åssen de vil at jeg skal dokumentere vond lukt og smak. Deretter stopper dialogen. Veldig useriøst at klarna samarbeidet med en svindelside. De positive anmeldelsene er falske. Ikke gjør som meg, styr unna!
Svindel!!!
Svindel!!!
kjøpte en avfukter uten å få ordrebekreftelse eller noe annet bevis på bestilling. ingen hjelp på kundeservice eller avbestillingsmulighet eller returmulighet. Klarna tillater denne svindelen også! styr unna!
Sier det igjen
Sier det igjen! STYR UNNA!
De lar deg ikke avbestille etter 1 dag. Påstår at det er sendt.
Sto "under behandling" hos Klarna i over 3 uker, før de aktiverte betalingen. Tok ytterligere 3 uker før jeg fikk hentelapp. Hentet ikke ut, og har nå fått et krav på over kr. 700.-, som selvfølgelig ikke kommer til å bli betalt.
Søppel
Søppel! Dette er en svindlerside! Lar deg ikke returnere varer, selv uåpnet. Alle de positive anmeldelsene er fake.
SVINDEL
SVINDEL!
Hadde jeg kunnet gi 0 stjerner hadde jeg gitt det! Alle de positive anmeldelsene her er fake. Dette er en svindlerside, som jeg lot meg lure av i ammetåken kl 3 om morningen. Ikke gjør det samme. Umulig å få returnert, og de tilbyr Max 50% refusjon ved retur. Har kranglet med dem i 3 mnd til nå.
Dette er bare lureri
Dette er bare lureri. Falsk anmeldelse, falsk e-post adresse. Hårreisende returpolicy. Vær fornuftig! Hold deg unna.
Denne robotstøvsugeren er helt super på…
Denne robotstøvsugeren er helt super på tregulvene mine, den suger opp alt dyrehår mens jeg er på jobb! Den sliter litt med det tykke stueteppet og kan sette seg fast der, men ellers er jeg kjempefornøyd.
Flott for nybegynnere
Dette er min første airfryer, og den er utrolig enkel å bruke. De forhåndsinnstilte knappene gjør matlagingen lett, og alt jeg har laget har blitt kjempebra.
Stille og bærbar
Denne Avfukter er utrolig stillegående, jeg kan ha den på soverommet om natten uten problem. Den er også lett å flytte. Det eneste er at filteret må rengjøres ganske ofte, men det er heldigvis enkelt å skylle.
Luftfukter fixes dry air
Soryza Luftfukter har hjulpet masse på den tørre huden min denne vinteren! Den er også utrolig stillegående, jeg hører den ikke i det hele tatt om natten. Veldig fornøyd med denne.
Jeg har veldig sensitivt tannkjøtt
er perfekt. Sensitiv-modusen er skånsom, men rengjør skikkelig, og tannkjøttet mitt har ikke blødd siden jeg startet. Batteriet varer lenge også!
DO NOT BUY - TEMU QUALITY
DO NOT BUY, IT IS TEMU QUALITY FOR PREMIUM PRICES.
I can't believe I actually fell for this site, I feel a bit stupid honestly. When I ordered, the site looked Norwegian and legit. The trust pilot was at 4+ stars.
The dehumidifyer did arrive, but it is very poor quality. I'm talking 400NOK (35 euros ish) forTemu quality. I was silly and paid 1800 after reading a review article that said it was a great product and compared it to others - I guess now that it was a fake review site.
The first red flag was the shipment said it was coming from china under a completely different company name. I gave it the benefit of the doubt (what isn't made in china these days?).
The item arrived and it was smaller than the images had shown. The water tank is cracked at the bottom (they said they will send a new one, but the person 'Joy' sounds like AI).
The box, product and info booklet all have no branding on them, at all. The instruction manual has multiple misspellings and errors.
I've been running the dehumidifyer for 4 hours now, and it has done nothing.
Shame on you all for scamming poor people. We used good money we didn't really have to spare on a sub-par knock-off. We struggle with money, having just moved to a new country. We needed a good product to help us through the damp winter.
Now I have to get a new bank card because I'm pretty sure they might steal my card details. I was an idiot, please don't be one too. The trustpilot star rating is slowly going down as more people order and realise.
DETTE ER EN USERIØS FORHANDLER
DETTE ER EN USERIØS FORHANDLER. De trenerer min retur og har kun en robot til å svare på henvendelser. Jeg har nylig betalt over 300 kr for å returnere en støvsuger jeg ikke vil ha. Da har SORYZA gitt meg eksakt retur adresse. De henter ikke returen og nå har jeg fått varen tilbake og de sier jeg skal returnere på nytt. STYR UNNA HANDLER HER:
Har bestilt varer 4 uker siden,kommer…
Har bestilt varer 4 uker siden,kommer men ikke riktig varer,så jeg skriver at ønsker return varer,få svar du må betale for frakt til Kina og toll,moms😱😴 katastrofe 🥵ikke kjøpe noen fra har!!!
Enkel å bruke
Denne Avfukter er så enkel - bare plugg den i og trykk start. Den fungerer kjempefint i leiligheten min, samler masse vann og er lett å flytte rundt. Ingen flere fuktige vegger!
Scam
Scam! Hadde en lang dialog med «Joy» fra Kina fordi jeg ville oppheve kjøpet. De sendte varen allikevel kort tid etter.
Styr unna soryza.com!!!
Denne nettsiden er ren svindel. Alle anmeldelser her inne er også svindel og laget av falske profiler. Nettsiden er ren fasade, en etterligning av seriøse sider for å fremstå som noe de ikke er. Det er blank løgn, for å lure deg til å kjøpe. De tar helt usannsynlige priser for produkter som er etterligninger av gode produkter som Dyson osv. Men det du får i posten er en bitteliten eske med en bitteliten vare i simpel Temu kvalitet. De har skrevet retur policyen slik at du ikke skal få krav på hjelp med retur. De sier du ikke må returnere uten å motta adresse osv og at adressen på pakken du får er annerledes enn den du skal bruke ved retur. Jeg bare lot være å hente hjem varen, og jeg fikk mail om at den var kommet tilbake til lager. De ønsker at du må kontakte de først, men det er bare fordi da kan de være vanskelige så ikke de må ta ansvar. Bare å la være å hente varene folkens!! Hvis du også har blitt lurt. Ved ønske om å returnere ber de om video/bilde-bevis for hva du mener er feil, men det er også lureri for de skriver i retur policy at du ikke har rett på å returnere om du har åpnet eller brukt varen. Dette er en svindel butikk, uten tvil!! STYR UNNA!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.