Wtórna plastyka powiek i wypełnianie twarzy tłuszczem – moje doświadczenie w klinice SORACA MED!
Już od dłuższego czasu rozważałam wykonanie wtórnej plastyki powiek. Po wcześniejszym, źle przeprowadzonym zabiegu w Norwegii miałam wiele obaw co do efektu końcowego. Wybór tureckiej kliniki SORACA MED okazał się najlepszą decyzją . Już na etapie konsultacji online zostałam pozytywnie zaskoczona – koordynator odpowiadał cierpliwie i szczegółowo na każde moje pytanie, rozwiewając wszelkie wątpliwości zarówno przed podjęciem decyzji, jak i po zabiegu-nie było dziwnych pytań , które pozostawione były bez odpowiedzi (za co serdecznie dziękuję koordynatorowi!). Nie czułam się pozostawiona sama sobie na żadnym etapie. Rozmowa z lekarzem, omówienie i doprecyzowanie nawet najdrobniejszych szczegółów oraz profesjonalne podejście dr Feridun Elmas sprawiły, że poczułam się bezpiecznie i z pełnym zaufaniem oddałam się w jego ręce.
Sam zabieg plastyki powiek został wykonany perfekcyjnie❤️Jestem podekscytowana nawet kiedy o tym piszę 🤗Efekt jest naturalny, moje spojrzenie nabrało świeżości i lekkości, a twarz wygląda zdecydowanie młodziej. Dodatkowo doktor przeprowadził u mnie zabieg wypełniania twarzy własnym tłuszczem – rezultat przeszedł moje oczekiwania! Twarz jest harmonijna, proporcjonalna i promienna, a przy tym zachowała naturalny wygląd, na którym tak bardzo mi zależało.Uwielbiam ten efekt „po”❤️🥰
Na ogromne wyróżnienie zasługuje również organizacja całego procesu – od przylotu do Turcji aż po powrót do domu. Transport, obsługa i opieka medyczna były zorganizowane na najwyższym poziomie. Czułam się zaopiekowana i otoczona troską na każdym kroku.
Dziś mogę powiedzieć, że nie tylko wyglądam świetnie, ale też czuję się pewniej, młodziej i po prostu szczęśliwsza!!Jestem tydzień po zabiegu , wszystko pięknie się goi,żadnego dyskomfortu, żadnych powikłań ❤️ Z pełnym przekonaniem polecam klinikę SORACA MED każdemu, kto marzy o profesjonalnym podejściu, bezpieczeństwie i efektach, które przewyższają oczekiwania!!!

Odpowiedź od Soraca Med