Oceniono na 5 z 5

Flot udvalg af King Louie tøj, hurtigt leveret, let retur til den farve, der alligevel ikke rigtigt var noget for mig. Klar anbefaling 👍

Oceniono na 5 z 5

Det er umuligt for mig at være utilfreds med Sophies tøjhus. Hyggelig beliggenhed, Spændende tøj og altid imødekommende og hjælpsomt personale. Hjemmesiden kan også anbefales. Vellignende fotos og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste oplevelse Helt anderledes at handle her. Lige fra mailen med humoristisk besked til modtagelse af pakke med personligt skrevet kort og pakket i fin pose. Hold da da op.... Absolut anbefal... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super dejlige bukser ...bestilte et par mere... og nogle fine handsker. Leveret efter 1 døgn begge gange. Lille fint kort... håndskrevet. Pakket i lilla papir med love mærke. Go oplevelse at åbne... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Webshoppen er en del af den fysiske butik, Sophies Tøjhus. Butikken ligger på Pustervig i Aarhus, lige midt i Latinerkvarterets bankende hjerte. Her har butikken ligget i over 50 år. Den myldrende og muntre modebutik er til alle tider et skatkammer for kjoleelskere. Her hænger de vilde kreationer fra kendte modehuse side om side med enkle kjoler, basic T-shirts og jeans. Det samme udvalg finder du også på Sophies.dk. "Kunderne skal stråle uanset om de er på SU eller godt ved muffen", lyder mottoet hos Sophie.

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Med ganske få ord...

Med ganske få ord, så er det altid godt at handle hos Sophies. Pakkerne er flot pakket ind og beskederne der kommer med er altid super søde og hyggelige. Det kan varmt anbefales 😁

24 czerwca 2025
Opinia niezależna

Bare super

God service. Varm og venlig opmærksomhed. Hurtig levering. Skøn vare. Alt i alt super

7 kwietnia 2025

Hej Ingelise,
Tusind tak for dine søde ord og de fem stjerner. Det er vi super glade for at høre.
Nyd weekenden😊

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk forretning både i…

Fantastisk forretning både i virkeligheden og på nettet, med super rare og hjælpsomme mennesker, kan kun anbefales.

4 kwietnia 2025

Hej Kathrine,
Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi kæmpe stor pris på. Hvor er du altså bare sød!
Rigtig god dag😊

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et gavekort på deres…

Jeg bestilte et gavekort på deres hjemmeside og få minutter efter fik jeg en mail vedhæftet gavekort til udprint. Så nemt og hurtigt. Tak:)

4 kwietnia 2025

Hej Ole,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Fantastisk at det hele gik hurtigt og nemt.
Ha' en dejlig dag😊

Super oplevelse

Hurtig levering med en lille personlig hilsen, og som altid en skøn vare fra fantastiske King Loui!!

31 marca 2025

Hej Pernille,
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at både levering, den lille hilsen og ikke mindst varen har bragt glæde hos dig.
Ha' en god dag😊

Oceniono na 5 z 5

God service og lynhurtig levering

God service og lynhurtig levering. Fine varer.

10 marca 2025

Hej Mette,
Sikke en dejlig anmeldelse at starte weekenden på. Tusind tak!
Ha' en dejlig weekend😊

Flot udvalg af tøj!

Flot udvalg af tøj!
Rigtig god service: de er hurtige, personlige, svarer hurtigt og grundigt på chat. Hurtig levering og nem returnering!
Alt er bare anbefalelsesværdigt !

3 marca 2025

Tøjet super i orden

10 lutego 2025

Hej Kirsten,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Håber du får en skøn weekend😊

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi bare glade for at både indpakning og levering levede op til dine forventninger.
Ha' en dejlig dag😊🌟

Hej Vibeke,
Tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejlig at høre! Håber du får en helt masse glæde af din sending🤩🤞

Cardigan

Meget venlig og hjælpsom, havde ikke varen på lager, men tilbød straks at skaffe den. Selv om de ikke havde den på lager modtog jeg på få dage varen!
Vil på det varmeste anbefale Sophies Tøjhus!

3 stycznia 2025

Hej Leila,
Tusind tak for din anmeldelse og søde ord. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at skaffe den helt rigtige cardigan.
Ha' en god weekend😊

Meget hurtig levering

3 stycznia 2025

Hej Krestina,
Mange gange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores levering.
God weekend😊✨
Andreas fra Sophies.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej