Inmiddels al veel producten van sophia mae gekocht en het ruikt allemaal heerlijk. Sommige producten zijn alleen niet geschikt voor een lichte huid, zoals de tan mist en tan blusher. Verder altijd sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kan echt niet zonder jullie heerlijke geuren. Bestel altijd online maar toevallig kwam ik langs de shop en liep uiteraard even binnen. Het personeel leek gestresst, er kwam een medewerkster binnen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sophia Mae heeft hele bijzondere en fijne producten en ik ben echt dol op de unieke parfums. De wasparfums en body elixer ruiken ook allemaal even zalig. Ze leveren snel en bestellen is eenvoudig, me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Echt een heerlijke was parfum die ik al n tijdje rook bij iemand als ze alleen voorbij liep. Heb het gevraagd en gelukkig had ze haar was parfum met mij gedeeld😀 Helemaal happy en ook de parfum m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Amusing you with divine items that empower the muse in you.
Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik ben er super blij mee hoef niet meer onder de zonnebank alleen een nadeeltje mijn lichte wenkbrauwen kleurde ook mee. Nu tip gekregen om er vaseline op te smeren en dit helpt

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Ik vind de klanten support niet fijn, ik voel me niet echt serieus genomen, met een klacht!
Alsof ik door bots ben beantwoord
Niet persoonlijk
En mijn klacht is niet opgelost

Odpowiedź od SOPHIA MAE
In de winkel had in een hele lieve meid aan de kassa die mij hielp. Heb de tanning mist en to go beker gehaald. 1x gebruikt beide en so far tevreden

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Ben heel erg tevreden over verschillende parfums, make-up en haarproducten.
Alleen heb ik nu al met 2 verpakkingen van de droogshampoo gehad dat na een paar keer sprayen de dop verstopt raakt en er geen product meer uit komt.
Deze kan ik wel losmaken en schoon spoelen maar is niet ideaal om dat na een paar spraytjes telkens opnieuw te moeten doen.
Verder super tevreden!

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Het was mijn eerste x bestellen.
Super snelle levering en de producten die ik heb besteld zijn geweldig.
Ik zal zeker in de toekomst vaker gaan bestellen bij sophoa mae

Odpowiedź od SOPHIA MAE
De bezorging was super snel, het bestellen verliep soepel en het voelt altijd weer als een cadeautje.

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Bij SM is het snel besteld. Maar ook snel ontvangen. Prima service. Het product is prachtig maar jammer dat er niet meer variatie is in de producten. Deze kleuren passen niet bij iedereen.

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Verzendkosten zijn €7,95, retourkosten €6,50. Dat is evenveel als de eyeliner zelf heeft gekost. De eyeliner is daarbovenop geen goede kwaliteit, wordt op Tiktok en Instagram gepromoot, ma als dagelijkse eyeliner gebruiker is deze echt ondermaats. Zonde van mijn centjes!

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Hoewel ik probeer me niet te snel te laten verleiden door producten van influencers was ik erg nieuwsgierig naar de Aura parfum. Het was fijn om eerst een kleine verpakking te kunnen uitproberen (waarvan ik nu ondertussen de grootste in huis heb, want wat een heerlijke geur!).
De coffee bean liquid eyeliner vond ik persoonlijk te licht dan ik had verwacht naar aanleiding van de foto's. Deze heb ik na een aantal keer niet meer gebruikt, maar bewaar ik nu als nood eyeliner, mocht ik geen nieuwe (fijnere) meer in huis hebben.

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.