Inmiddels al veel producten van sophia mae gekocht en het ruikt allemaal heerlijk. Sommige producten zijn alleen niet geschikt voor een lichte huid, zoals de tan mist en tan blusher. Verder altijd sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Echt een heerlijke was parfum die ik al n tijdje rook bij iemand als ze alleen voorbij liep. Heb het gevraagd en gelukkig had ze haar was parfum met mij gedeeld😀 Helemaal happy en ook de parfum m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Amusing you with divine items that empower the muse in you.
Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Zeer sneel levering en de producten zijn heel erg fijn. Ik heb nu de glow blush gekocht .. wat een supermooi product!!! Heerlijk je ziet er idd uit alsof je de hele middag in het zonnetje hebt gezeten..heerlijk !!!

Odpowiedź od SOPHIA MAE
zondag aan het eind van de middag besteld en maandag ochtend het pakket al in huis! goede producten, gratis samples en mooie verpakking!

Ik vind geweldig product
Mooie tint in gezicht hals

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Lieve meid achter de counter die ons onwijs goed heeft geholpen en mooie winkel

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Het bestellen ging gemakkelijk en goed. De spray van de tanningmist was alleen kapot daardoor kon ik hem niet gebruiken toen ik hem nodig was

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Ik kan echt niet zonder jullie heerlijke geuren. Bestel altijd online maar toevallig kwam ik langs de shop en liep uiteraard even binnen. Het personeel leek gestresst, er kwam een medewerkster binnen die meteen haar frustraties uitte richting collega’s. De jongeman die ons hielp vertelde dat de geuren €85,- waren. Eenmaal bij de kassa aangekomen bleek het €96,-. Na een vraag hierover was het: oh, dat komt door de nieuwe verpakking, vanaf vandaag is dit de nieuwe prijs. Geen excuses of verdere uitleg hierover. Gewoon betaald uiteraard want dit is het lekkerste parfum ever, maar ik ging toch met een vervelend gevoel de winkel uit. Volgende keer weer gewoon lekker online shoppen :-)

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Helaas krijgt zowel mijn dochter als ik er een oranje gezicht van. Dus werkt voor ons niet. Ook nog moeilijk om de vlekken weg te krijgen.

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Sophia Mae heeft hele bijzondere en fijne producten en ik ben echt dol op de unieke parfums. De wasparfums en body elixer ruiken ook allemaal even zalig. Ze leveren snel en bestellen is eenvoudig, met account krijg je ook nog eens loyalty points en kan je vaak leuke producten gratis daarvan krijgen.
Retourneren gaat ook heel makkelijk, je moet alleen wel zelf even contact zoeken of je retour al verwerkt is. Dit heb ik nu twee keer gedaan en 2 keer moest ik dus via de website contact zoeken of mijn retour al was verwerkt. Na contact zoeken verwerken ze het wel direct, dus dat gaat snel.

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Super mooi product! Prachtige tan blush besteld waarvan de kleur echt is waar ik naar zocht, ook de textuur is amazing en een hele mooie verpakking, dat heb ik nog niet veel gezien bij een Nederlands merk. Ook een snelle verzending😊

Odpowiedź od SOPHIA MAE
selftan great quality the same for the blush a lot of product

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Prima website met mooie producten, snelle levering, leuke attentie

Odpowiedź od SOPHIA MAE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.