Oceniono na 5 z 5

Sooooooon 💪🏽✨❤️🙏🏽 Jeg vil bare sige tusind tak for dit coachingforløb. Det har virkelig gjort en stor positiv forskel for mig. Jeg har fået meget mere selvtillid og et stærkere selvværd, o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Katrine. Hun er både professionel og nærværende og har været god til at tilpasse forløbet til mine behov og min hverdag. Forløbet har været trygt, overs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Soon er helt fantastisk! Hun er den første coach som virkelig har forstået og lyttet 100% til mig og hvor jeg har kunne se de rigtige resultater. Hun tilpasser sig efter hvad hver og ens behov og ønsk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Katrine er en fantastisk coach og ikke mindst et dejligt menneske. Katrine forstår at sætte sig ind i sin klients mål, drømme, ønsker og laver realistiske planer ud fra ens udgangspunkt og tid i dag... Zobacz więcej

1. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Soon2Fit - Online coaching med hjertet på rette sted Hos Soon2Fit brænder vi for at hjælpe dig med at nå dine mål gennem skræddersyet online coaching. Vi gør altid lidt ekstra for at sikre, at du føler dig set, hørt og motiveret på din rejse. For os handler det ikke kun om resultater, men om at skabe en livsstil, der passer til dig – med masser af støtte hele vejen.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Det har været et fantastisk forløb

Jeg har gennem efteråret og vinteren fulgt et forløb hos Katrine. Jeg fik lavet en kostplan som passede til mig og mine behov, så den ikke var svær at overholde. Jeg har styrketrænet og gennem personlig træning er jeg blevet udfordret, og jeg fandt ud af, at jeg kunne meget mere end hvad jeg troede.
Det har været et fantastisk forløb, jeg har fået en masse ny inspiration, ny energi og motivationen til fortsat at styrketræne og spise efter kostplanens principper.
Jeg kan kun give Katrine min varmeste anbefaling, hun er virkelig inspirererende at følge på instagram og ikke mindst at være sammen med og den altid fantastiske energi og det gode humør, det smitter!
Soon2shine bootcampen har også været en rigtig god oplevelse.
10 stjerner herfra. Kh Betina

27 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk forløb og meget for…

Fantastisk forløb og meget for pengene!!
Støtte hele vejen, og mulighed for justeringer som nødvendigt! Kan varmt anbefale, ville ikke have været foruden, og tager mange ting med videre i hverdagen efterfølgende.

14 września 2021

16 ugers forløb

Jeg har uden tvivl haft den bedste oplevelse hos Katrine. forløbet hos hende har hjulpet mig mentalt og fysisk. Med hendes hjælp har jeg opnået det jeg altid har drømt om, som jeg ikke kunne opnå alene.

Det har været den bedste beslutning jeg har taget, fordi de ting hun har lært mig er noget som jeg holder fast på for altid. Nu kender jeg min krop meget bedre og kan arbejde videre hen i mod mine mål på egen fod.

Et online forløb hos denne fantastiske coach har virkelig været den bedste investering, jeg har det meget mere tilpas i min krop, jeg er selvsikker og jeg er glad, takket være Katrine.

Udover dette har Katrine været nem at kontakte, hun har været der for mig og løftet mit humør, hun har motiveret mig, og fortæller mig at jeg gør det godt selv hvis jeg ikke føler det er godt nok.
Hun er optimistisk, positiv indstillet, fuld af energi, og ikke mindst den sødeste mest støttende person nogensinde.

28 sierpnia 2021

16 ugers forløb

Jeg kom næsten til mit mål, men jeg fik så meget mere med end et vægt tab, jeg er nu klar til at tabe mig på egne ben fordi jeg nu har redskaber til at fortsætte, jeg har fået det mentalt bedre med mig selv og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at ha valgt Katrine til det her forløb.

Jeg føler jeg er blevet lyttet til og der er taget hensyn til mine behov og ønsker, jeg føler at jeg er blevet støttet i det svære perioder og og motiveret i de bedre.

Tak for 4 dejlige mdr.

7 sierpnia 2021

Sommer forløb på 16 uger

Sommer forløb på 16 uger, ved den sødeste Katrine. Hvis du ønsker en coach som er så optimistisk, energisk og positiv så skal du vælge hende! Hun er så skøn og forståelig og med dig hele vejen. Hun gør det så godt, og sætter sig virkelig ind i hvad der foregår hos dig, hvad der kan være af udfordringer. Finder løsningen hvis du ikke selv kan 🎉🙌🏻

23 lipca 2021

Kæmpe tak ❤️

Jeg har gennem 3 måneder været i forløb hos Katrine og det er det bedste jeg har kunne gøre for mig selv. Jeg har tabt mig 7 kg i mens jeg var i forløb hos Katrine. Jeg har fået et bedre forhold til mad, og har mere ro i sjælen. Jeg har fået en masse værktøjer og spændende opskrifter, som jeg vil fortsætte med at bruge på min videre rejse. Jeg har været det helt rigtig skub igang, som kan hjælpe mig videre. Katrine har været der hele vejen igennem og man kan altid skrive omkring de problemer som op står i hverdagen. Eller i forbindelse med en fest man skal til. Hun er der til at hjælpe med alt det man har behov for.
Kæmpe tak til Katrine ❤️❤️

15 lipca 2021

JEG BUKKER DYBT....

Der findes ikke ord for, hvor taknemlig jeg er for de sidste 4 måneder hos Kathrine Soon. Jeg troede aldrig det skulle lykkedes for mig, at tabe mig. Men Kathrine vendte fuldstændig rundt på mit liv, og jeg sidder idag med minus 10 kg, og 75 cm tabt. Hun er den sødeste, dygtigste og mest omsorgsfulde person jeg har mødt, men også bestemt når der var brug for det. Jeg har ALDRIG ventet mere end 10 min. på svar når jeg har skrevet, hvilket er essentielt når man har krise... De bedste anbefalinger her fra mig. KATHRINE SOON, JEG BUKKER DYBT❤️ TAK FOR DIG....

3 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Det bedste jeg har gjort for mig selv!

I 3 måneder har jeg været under Katrines vinger hvilket har været en sand fornøjelse!
Ikke nok med at jeg tabte mig 8,2 kilo, så udviklede jeg mig også mentalt og har nu fået et bedre forhold til mad! Den mentale del har bare gjort, at jeg ikke konstant tænker over hvad jeg skal spise og hvad jeg ikke må spise!
Jeg føler mig stærkere og jeg kan se st min krop nyder det! Nu er det tid til at stå på egne ben, hvilket bliver lidt af en udfordring her til sommer når jeg skal rejse. Men med gode redskaber i rygsækken og Katrines gode råd, skal jeg nok klare det!
500 stjerner herfra🤩

30 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Bliv den bedste version af dig selv.

Igennem de sidste 5 måneder har jeg været under Katrines kyndige vinger. Og hvilke 5 måneder det har været. Jeg har opnået et stort vægttab og en mental ændring uden lige. Jeg er blevet en gladere version af mig selv. Og det skyldes Katrines ukuelige gåpåmod, hendes evne til, altid at skabe de bedste forudsætninger for dig som klient, og hendes evige gode humør. Jeg har været online klient hos hende, men også deltaget i hendes online træninger i februar, marts og april. I marts deltog jeg på hendes bossladies bootcamp og mødte endnu flere dedikerede kvinder. Katrine skabte for mig en plan, som var nem at følge, med almindelig mad, så jeg også kunne spise sammen med min familie. Hos Katrine er du ikke bare endnu en klient der betaler penge, du er et individ, og hun ønsker, at du skal blive en succes. Uanset hvad dit mål er, om det er vægttab, vedligehold eller bare det mentale. Og så tilpasser hun planerne ned til dit mindste ønske. Hver gang, jeg kom med en ny ret eller et nyt ønske, så implementerede hun det med det samme, så jeg hele tiden vidste, at jeg kunne overholde planerne. Når det hele gik skidt, og den mentale del haltede, sendte hun glade videoer og gav pisse seje peptalks. Jeg kan uden tvivl sige, at starte et forløb hos Katrine er det bedste jeg har gjort for mig selv og min krop. Nu er jeg på egne ben, men jeg ved, at jeg kommer tilbage en dag, for Katrine og jeg har skabt et stærkt fundament og et venskab, som jeg er hende evig taknemmelig for. Team Soon2fit er for altid, og jeg glæder mig til at se, alle de nye piger hun får til at stråle. Jeg har skabt et nyt netværk og mødt en masse fantastiske piger gennem Soon2fit, fordi her er vi virkelig en familie!

3 maja 2021

Kæmpe tilfreds med Kickstart-forløb

Jeg har de sidste 3 mdr. samarbejdet med Katrine fra @soon2fit_coach og jeg er taknemmelig for alle de værktøjer og manglende motivation hun har formået at give mig tilbage, samt lysten til at træne igen. Vi har lige afsluttet forløbet og vil derfor kreditere en kæmpe tak for denne rejse😍👏🏻 Jeg vil anbefale Katrine hvis man mangler support og et skub i numsen! Og ALTID fokuser på hvad du ser i spejlet og ikke din vægt. Jeg havde satset på at tabe 10 kg, men efter 5 kg var jeg mere end tilfreds! Og den fedeste følelse er at kunne passe alle sine jeans igen med -42 cm til slut 🥳🥳

29 kwietnia 2021

Verdens bedste coach!!

Jeg har været på onlineforløb i 4 måneder hos Katrine, og hun er simpelthen den bedste coach man kunne drømme om. Hun er der for dig 24/7, både gemmen dine succesfulde øjeblikke men også i tider hvor du slet ikke tror på dig selv. Hun er simpelthen intet mindre end fantastisk. Hun har formået at skubbe til mine grænser og fået mig til at indse at jeg kan så meget mere end jeg troede var muligt!!

For mig handlede forløbet lige så meget om det psykiske som det fysiske, og Katrine forstod fra dag 1, hvad det var JEG ønskede med forløbet, og må sige at jeg aldrig havde troet at jeg ville kunne nå SÅ langt. Selvom jeg aldrig har mødt Katrine personlig, så føler jeg at hun kender mig 100%. Hun er så dygtig til at sætte sig ind i hvem det er du er, så hun bedst mulig kan hjælpe dig med lige præcis det du ønsker at opnå.

Så hvis DU vil gøre noget godt for dig selv, så tag springet og præsenter dig selv for Katrine.
De største anbefalinger herfra!! Med Katrine når du drømme du slet ikke troede var muligt.
Ved godt det lyder kliché, men hun er simpelthen fantastik!!

29 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Lige det skub jeg havde brug for!

Jeg er så glad for at jeg tog et online forløb med Katrine! Før det havde jeg deltaget på Outdoor Bootcamp, som satte et skub i træningen igen efter en laaang pause. Men med forløbet blev der også styr på kosten, dårlige vaner og træning blev bare en skøn del af dagen! Jeg har kun positive oplevelser - nye gode vaner, glæde ved træning og en masse kilo er røget fra sidebenene - og kan derfor absolut anbefale et forløb. For mig har det været lige det skub jeg skulle bruge - med en fantastisk støtte undervejs!

14 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har UDEN tvivl gjort mig min bedste…

Jeg har UDEN tvivl gjort mig min bedste investering, i et forløb med Katrine. Hun er med dig hele vejen, hun har lært mig så meget igennem de sidste 4 måneder som jeg foreviget kan tage med mig videre. Så forstående og motiverende, og derudover er hendes kæmpe drive og energi så inspirerende. Du får træningsplaner og kostplaner lige så de passer dig og en travl hverdag, og med Katrines planer er der både plads til burger, pizzaer og chokopops 🤪

Kæmpe anbefaling fra mig <333

11 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Hun er ikke bare en personlig træner, hun er meget mere end det!

Jeg har haft fornøjelse af, at være under Katrines vinger, hvilket et en beslutning jeg aldrig vil fortryde🙏🏼
Hun har under hele mit forløb været dedikeret, empatisk, støttende, motiverende og helt igennem fantastisk.
Selvom jeg startede med et mål om vægttab, har hun lært mig meget mere end det. Hun har hele vejen igennem haft fokus på både min fysiske og mentale udvikling, hvilket har givet mig et positiv syn på en sundere livstil.
Kan kun anbefale Katrine som coach, det er en beslutning du vil være dig selv taknemlig for!

7 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har ikke så mange andre ord end tak...

Der skal lyde et kæmpe stort TAK til Katrine herfra. Ønsker du en nærværende og motiverende coach, så behøver du ikke at søge længere, for det er at finde hos skønne Katrine. Jeg har netop afsluttet et 3-måneders forløb hos denne motiverende kvinde. Den fineste oplevelse! Ikke nok med at jeg har smidt nogle overflødige kilo, så tvivler jeg ikke på, at mit forløb har ændret min fremtidige indstilling til kost og træning. Det har fået en hel naturlig plads i min hverdag og jeg har lært at lytte til min krop. Jeg har ikke så mange andre ord end tak - Både til mig selv og Katrine ;)

11 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Rejsen med Soon indtil videre!

Jeg startede ved Soon omkring september / oktober på en 4 ugers Bootcamp, hvor jeg tabte mig på den sunde måde.
efter Bootcampen besluttede jeg mig for at tage 3 mdr. yderligere ved hende hvor vi rykkede og jeg lærte min krop at kende men også mit sind og fandt ud af det ikke er farlig eller kedeligt at leve sundt.
men også at det er okay at have en såkaldt treat en gang i mellem uden at man tager på :)
undervejs på dette forløb blev jeg mere og mere interesseret i det såkaldte bikinifitness og jeg snakkede med Soon om det og det er så der vi er nu <3

der er lang vej i nu - men vi har nået det første mål som hed under 62 kg (-10kg) og jeg glæder mig til den videre rejse vi har sammen <3

30 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk investering i mig selv!!

Jeg startede en bootcamp med Katrine med helt urealistiske forventninger om at nu skulle jeg bare tabe 10 kg og var tynd og sommerklar.
Hun åbnede virkelig mine øjne. Jeg har lært så meget om min krop og om sundhed. Jeg fik helt nye forventninger til mig selv og fandt ud af at det ikke handler om at være tynd, men det handler om at være sund. Det gælder ikke kun kroppen men også sindet. Jeg har rykket mig så meget med hende, jeg har se en tydelig ændring på min krop, men udover det er jeg gladere og har mere overskud i hverdagen. Hun har også virkelig lært mig at det ikke handler om vægten. Den har jeg altid været meget fokuseret på og det har også helt klart været en udfordring for mig at slippe den tankegang, men hun hat støttet mig hele vejen igennem og jeg er så småt begynde at sige #fuckvægten
Katrine er så positiv og motiverende og det hjælper virkelig de dage hvor det hele er lidt sværere.
Katrine har lært mig at motion og træning ikke skal være en afstraffelse for kroppen når man har spist usundt, men det skal være en fejring af hvad ens krop er i stand til.
De penge jeg har brugt på dette forløb er uden tvivl de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Jeg har fået så mange gode vaner og værktøjer jeg kan tage med mig i fremtiden. Og jeg glæder mig til min nye sundere fremtid.

29 maja 2020

Tid og pengene værd!!

Jeg har været på Bossladies Bootcamp på 2mdr. og jeg har elsket hvert minut! Katrine er uden tvivl den bedste coach jeg har haft - og jeg har været på maaange andre forløb! Hun har taget sig tid, været der for mig samt motiveret, støttet og inspireret mig. Jeg stoler 100% på Katrine, og hun har skisme godt styr på det.

Efter blot 2mdr. har jeg fået en meget bedre forståelse for træning, kost og ikke mindst min egen krop. Jeg har lært at vægten ikke er alt. Jeg er blevet stærkere. Gladere. Sundere både fysisk og mental. 2 mdr. jeg aldrig ville have været foruden!

Jeg er så glad for Katrine, at jeg har valgt et online forløb på yderligere 2mdr. for at nå heeeelt i mål. Jeg kan klart anbefale Katrine - det er både tid og pengene værd :)

26 maja 2020

Absolut pengene værd!

Jeg har nu to gange været på forløb hos soon og begge med stor succes!
første gang var en måneds træning og kostplan og online coaching jeg vandt og har aldrig set min krop forvandle sig så hurtigt på så kort tid:D Og anden gang er her nu hvor jeg er på hendes online bosslady bootcamp og jeg har ikke fortrudt på noget tidspunkt ! har før prøvet online forløb men der er ikke nogle der formår at få mig til at rykke som hun gør😍 derfor har jeg os valgt at gå videre med hende som coach i 2 måneders online forløb mere🥳 kan ikke vente!

Kan klart anbefale hende som coach og træner! pengene værd!

24 maja 2020

Bossladies Bootcamp - DET KAN NOGET 💪🏼

Katrine Soon og Soon2fit er vejen frem. ❤️ Jeg var ikke på personligt forløb, men på bossladies bootcampen - og hvis der sidder nogle derude og overvejer, om det kan gøre noget for dem? Det kan det! Med Katrine som coach føles det nærmest som et personligt forløb på trods af at hun har haft 19 bossladies samtidigt. Der er skræddersyet kostplan præcis til ens mål, livetræninger, coaching sessions og støtte hele vejen igennem. Har følt at det har været yderst personligt og med et kæmpe sikkerhedsnet i ryggen både med sin coach men selvfølgelig også med de 18 andre lækre damer med sine egne mål.
Jeg har kæmpet med at komme i gang med kg’ene i 4 år, og det her gjorde endelig udslaget.

Hvorfor vælger man så Soon2fit over de mange andre dygtige der er derude? Det gør man fordi, man SELV lærer så meget både teknisk om hele processen, reflektion over både succes og de dårlige dage og at holde motivationen oppe, sådan så man lige præcis bagefter er klar til at stå på egne ben og FORTSÆTTE. 🙏🏻

24 maja 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej