Banner for Somro Cosmetics

1. Producent kosmetyków

O Somro Cosmetics

Napisane przez firmę

About Somro Cosmetics

Somro Cosmetics is a Norwegian beauty brand with a clear and simple purpose: to make your everyday beauty routine easier. We believe beauty should feel effortless — so we simplify the choices, cut through the noise of an overwhelming market, and make sure your essentials arrive exactly when you need them, right at your doorstep.

We are dedicated to offering reliable, sustainable products tailored to your needs — helping your daily routine feel lighter, smoother, and a little easier.

Experience You Can Trust

Behind Somro Cosmetics is a team with over 15 years of experience in skincare, cosmetics, and e-commerce. We combine scientific expertise with a proven track record in direct-to-consumer brands, and we work closely with trusted experts across Asia and Europe to develop carefully balanced formulations you can rely on.

Somro Cosmetics is part of Eltek Holding, a Norwegian investment company with a portfolio generating more than 300 million EUR in annual revenue — giving us the long-term foundation to invest in quality and innovation.

Our Values

• Simplicity — Carefully selected essentials, making it easy to choose exactly what you need.
  • Sustainability — Responsibly developed formulations and sustainable packaging, better for your skin and the environment.
  • Reliability — Subscription-based delivery so you never run out of your favourites.
  • Transparency — Honest pricing without distributor markups. What you see is what you get.

Our products reflect Scandinavian values — simplicity, transparency, and responsibility. All formulations are clinically tested and made with carefully selected ingredients and responsible production practices.

At Somro Cosmetics, we believe in transparency at every step — from ingredients to pricing. Our goal is simple: high-quality skincare that is easy to understand, effortless to use, and delivers a consistent, dependable experience — every time.

Our Promise to You

Napisane przez firmę

Quality You Can Trust
We work with trusted experts to develop carefully balanced formulations — clinically tested and made to deliver consistent results every time.
Effortless Delivery
Never run out of your favourites. Our subscription model ensures your beauty essentials arrive right at your doorstep — exactly when you need them.
Sustainability at Heart
Responsibly developed formulations and sustainable packaging — better for your skin and mindful of the environment
Honest Pricing
No distributor markups, no hidden costs. Just transparent pricing and products you can rely on.

Our Commitment to You

Free shipping & no strings attached

Free shipping & no strings attached
We offer free shipping on all orders — always. And with our subscription model, there's no binding commitment. Pause or cancel whenever you like. We believe you should stay because you love the products, not because you have to.

Dane kontaktowe

Promotion box for Somro Cosmetics

Beauty essentials at your doorstep

Reliable, premium beauty brands — tailored to your everyday needs.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

10 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hyggelig og hjelpsom kundeservice

Hyggelig og hjelpsom kundeservice

26 sierpnia 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Tusen takk for 5 stjerner! 💛 Så hyggelig å høre at du opplevde kundeservicen vår som både hyggelig og hjelpsom. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Meget venlig behandling og skyndte sig…

Meget venlig behandling og skyndte sig at sende mig min regning som jeg ikke tidl.havde fået.

26 sierpnia 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 💛 Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at få tilsendt den manglende regning, og at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Ville säga upp abonnemanget och det var…

Ville säga upp abonnemanget och det var inga problem

25 sierpnia 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi är glada att höra att allt gick smidigt och enkelt när du ville avsluta ditt abonnemang. Det är viktigt för oss att det ska vara enkelt att vara kund hos oss – även när man väljer att avsluta.

Oceniono na 1 z 5

Har mailat och inte fått svar...inte…

Har mailat och inte fått svar...inte okej!!

20 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Hej! Vi beklagar verkligen att du inte har fått svar på ditt mejl – så ska det självklart inte vara. Vi vill gärna ta reda på vad som har hänt och hjälpa dig vidare, men utifrån recensionen kan vi tyvärr inte identifiera ditt ärende.

Vi har därför skickat en förfrågan via Trustpilot om dina kontaktuppgifter, så att vi kan hitta ditt ärende och följa upp det så snart som möjligt. Under tiden är du självklart också välkommen att kontakta vår kundservice på support@somrocosmetics.se eller på telefon +46 20 88 15 02, vardagar kl. 10.00–15.00. 💛

Var detaljerad

Var detaljerad, uttrycklig och ärlig

25 sierpnia 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Stort tack för de 5 stjärnorna och ditt fina omdöme! 💛 Det gläder oss verkligen att du upplevde kommunikationen som tydlig, detaljerad och ärlig. Det är viktigt för oss att våra kunder får bra och tydlig information.

Bemötande

Trevlig hjälpsam

11 sierpnia 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Stort tack för ditt fina omdöme och de fem stjärnorna! 💛 Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Det är precis den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha.

Varma hälsningar,

Hurtig betjening god tale

Hurtig betjening god tale

14 sierpnia 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Tusind tak for de 5 stjerner! 💛 Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og den hurtige betjening. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Der var ikke noget at klage på

Der var ikke noget at klage på, sød og venlig samtale👏

11 sierpnia 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord! 💛 Det glæder os meget at høre, at du havde en god og venlig oplevelse i kontakten med os. Tak fordi du tog dig tid til at dele den. 😊

Meget meget tilfreds

Meget meget tilfreds, fik desværre ikke hendes navn.

31 lipca 2026

Odpowiedź od Somro Cosmetics

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛 Det glæder os virkelig at høre, at du var så tilfreds med den hjælp, du fik. Vi sørger for at give rosen videre til vores kundeserviceteam – også selvom navnet desværre er smuttet. 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej