Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Energia słoneczna
  2. Urządzenia i systemy energetyczne
  3. Dostawca energii

Informacje o Soly

Napisane przez firmę

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!

Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.

Bezoek de website

Odpowiada na 68% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 2 z 5

Ik werd door Osak gebeld

Ik werd door Osak gebeld. In een kort gesprek werd mij gevraagd €100,- over te maken. Dat ging niet op dat moment. De receptioniste ging aan haar baas vragen of ik dat ook morgen kon doen. (Heel lief) ik zou daarna doorgegeven zijn aan een Schouwer en in dat proces werd de verbinding verbroken.
Ik belde terug maar kreeg een ander bedrijf ( over e-mail crime) aan de lijn.
Ik heb zelf de volgende dag de €100,- gestort en kwam weer in het systeem.
Maar: ik wil een mens spreken!!!

12 grudnia 2024

Odpowiedź od Soly

Dank voor je reactie Cladder, echter hebben wij geen collega werken die Osak heet en vragen wij ook geen 100 euro voor een gesprek of dergelijke. Wellicht is deze review bij het verkeerde bedrijf geplaatst?

Oceniono na 1 z 5

Tweedehands autoverkoper of verkoper van thuisaccu's; het verschil is miniem.

Nadat ik interesse had getoond werd ik enorm snel teruggebeld en had ik binnen no time een belafspraak.

Ik kreeg een maitje met een link waardoor ik mee kon kijken met de verkoper die mij, zoals in de mail stond telefonisch zou benaderen. Er was dus geen enkele reden om toestemming te geven om gebruik te maken van de camera en de microfoon van mijn laptop. Desondanks gebeurde dat toch.

Gesprek zou een kwartier tot een half uur duren, maar pas bij het begin van het gesprek zou blijken dat dit langer zou zijn. Jammer, want ik had meer afspraken staan.

Uiteindelijk kwam er een offerte uitrollen waar een bedrag op stond. Ik had graag wat meer inzicht gehad. Ik heb daar om gevraagd en die toezegging heb ik gekregen en dat zou na het weekend zijn (gesprek vond plaats op een donderdag).

Maandag kreeg ik een offerte en die was volkomen identiek aan de offerte die ik al gezien had. Een bedrag en verder niks. Ik heb een mail gestuurd waar, nu een week later, nog steeds niet op gereageerd is en het telefoontje dat ik de woensdag na het gesprek kon verwachten is nooit gepleegd.

Als het in dit stadium al rammelt op alle fronten dan wil ik niet weten als een door het bedrijf ingehuurde ZZP-er hier de thuisaccu zou komen installeren.

Goede mensen zijn moeilijk te krijgen en bij installatie van de zonnepanelen door een ander bedrijf kreeg ik ook al een ongecertificeerde cowboy over de vloer.

Soly hoeft mij niet meer te benaderen.

Update 17 december 2024:

Ondanks mijn opmerking heeft Soly mij tot tweemaal toe proberen te bellen. Willen vast weer een jubelende reactie onder mijn bericht plaatsen.

Update 18 december 2024:

Weer bellen en mailen. Er gaat een block op.

Odpowiedź od Soly

Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het erg jammer dat je het zo hebt ervaren. Mijn collega heeft inderdaad contact met jou proberen op te nemen i.v.m. de verstuurde offerte.

Gewoon

Gewoon, vriendelijk en duidelijk

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Soly

Hartelijk dank voor de 5 sterren! We zijn hier uiteraard super blij mee.

Duidelijk

Duidelijk, snel en vakkundig.

9 grudnia 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u onze service als duidelijk, snel en vakkundig heeft ervaren. Uw waardering motiveert ons om deze kwaliteit te blijven leveren. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar

Oceniono na 5 z 5

Het was gauw en duidelijk behandeld.

Het was gauw en duidelijk behandeld.

9 grudnia 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk is afgehandeld. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor je klaar

Deskundig en behulpzaam

De deskundige naam uitgebreid de tijd om alles te verduidelijken. Hij was zeer geduldig en verplaatste zich in onze hulpvraag.

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor uw mooie woorden! Het doet ons enorm plezier te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en om samen naar passende oplossingen te zoeken. Fijn dat dit ook in uw ervaring naar voren kwam. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we graag weer voor u klaar!

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg over mogelijkheden zonnepanelen incl. dakfoto's.

29 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat u de uitleg en de dakfoto's als duidelijk en informatief heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten goed te informeren, zodat u met vertrouwen een keuze kunt maken. Als u nog verdere vragen heeft of ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor u klaar!

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor uw review! Het is fijn om te horen dat u de informatie als duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten helder en volledig te informeren. Mocht u nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, neem gerust contact met ons op!

Oceniono na 4 z 5

helder gegevens welke bedrijven voor…

helder gegevens welke bedrijven voor mij geschikt waren

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor uw positieve feedback! Het is goed om te horen dat u de informatie over geschikte bedrijven als helder heeft ervaren. We streven ernaar om het keuzeproces zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Mocht u nog verdere vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk verhaal ,de vragen die me nu…

Duidelijk verhaal ,de vragen die me nu te binnen schoten werden goed beantwoord ,er zijn diverse mogelijkheden top

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het verhaal duidelijk was en dat je vragen goed beantwoord zijn. We streven ernaar om diverse mogelijkheden te bieden en je zo goed mogelijk te helpen. Top dat je tevreden bent!

Oceniono na 5 z 5

Volgens mij de goede en eerlijke…

Volgens mij de goede en eerlijke informatie van Niek de Jonge.

2 grudnia 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je de informatie van Niek de Jonge als goed en eerlijk hebt ervaren. We streven er altijd naar om transparant en betrouwbaar advies te geven. We geven dit compliment zeker aan Niek door!

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd. We doen ons best om alles helder en begrijpelijk te maken, en het is geweldig dat dit voor jou zo ervaren is. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn!

Oceniono na 3 z 5

Niet alle gegevens zijn goed

Niet alle gegevens zijn goed
door gegeven.

29 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat niet alle gegevens goed zijn doorgegeven. Wij streven ernaar om onze dienstverlening altijd nauwkeurig en volledig te houden. We nemen telefonisch contact met u op om ervoor te zorgen dat alle gegevens duidelijk zijn!

Oceniono na 1 z 5

Geen contact

Ben al vanaf oktober bezig om een antwoord te krijgen op een vraag maar als je eenmaal de panelen in eigendom hebt genomen weigeren ze ook meteen om je mail/ chat te beantwoorden.
Alles behalve een klein beetje klantenservice ik raadt soly bij deze af, er zijn wel bedrijven die geïnteresseerd zijn in hun klanten

1 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor het delen van je ervaring, Sjamaan. Graag komen we met je in contact om je ervaring te bespreken. Helaas kunnen we op de naam die je hebt opgegeven geen klantgegevens vinden. Trustpilot heeft daarom namens ons een mail aan je gestuurd met het verzoek aanvullende gegevens te delen.

Update 02-12-2024: We hebben u geprobeerd te bellen om meer te weten te komen over de informatie die u nodig heeft, maar helaas kregen wij geen gehoor.
We zullen dit op een ander moment weer proberen.

Duidelijke info

28 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de informatie duidelijk was. Als je nog vragen hebt of meer hulp nodig hebt, laat het gerust weten.

Duidelijk en eerlijk

Duidelijk en eerlijk

27 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je positieve feedback! We vinden het fijn om te horen dat je onze communicatie als duidelijk en eerlijk ervaart. Dat is precies waar we naar streven. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Goede uitleg

Goede uitleg

27 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je positieve reactie! Wat fijn om te horen dat je de uitleg goed vond. Als je nog vragen hebt of extra hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Oceniono na 4 z 5

Zakelijk correct en inhoudelijk voldoende tot goed.

Zakelijk correct en inhoudelijk voldoende tot goed.
Binnen een week telefonisch contact met 3 mogelijke leveranciers. Vervolgens zijn adviesgesprekken keurig ingepland en uitgevoerd. Van 2 bedrijven heb ik inmiddels offertes ontvangen, de 3e volgt later deze week.

20 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor uw positieve en gedetailleerde review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat het proces soepel en efficiënt is verlopen. We streven ernaar om onze klanten snel en professioneel te verbinden met geschikte leveranciers. Hopelijk vindt u binnenkort de perfecte oplossing die aan uw wensen voldoet. Mocht u verder nog vragen of ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar!

Oceniono na 4 z 5

Bedrijf heeft zich eerst goed laten…

Bedrijf heeft zich eerst goed laten informeren over het project.

19 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor uw positieve reactie! Het is fijn om te horen dat u onze aanpak waardeert. Wij vinden het belangrijk om ons goed in te lezen en af te stemmen, zodat we het project zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Antwoord op alle vragen

21 listopada 2024

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij te horen dat onze uitleg duidelijk was en dat we al je vragen hebben kunnen beantwoorden. Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Als we je in de toekomst ergens mee kunnen ondersteunen, horen we het graag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej