Jeg troede at vi bare skulle have en dialog om konceptet praktikportalen.online, men Lars-Bo løftede hele ideen, indholdet og hjemmesiden til nye højder som jeg slet ikke havde forventet. Nu kan vi gå... Zobacz więcej
Lars- Bo får mine varmeste anbefalinger 💫 De er givet på baggrund af flere ting som han formår som coach og igennem hele vores samtale. Jeg fortalte lidt om mine udfordringer omkring det at gå... Zobacz więcej
Lars får min største anbefaling! Han har en super energi og er yderst professionel med mange års erfaring som strategisk rådgiver. Derudover er han meget ærlig og skærer hurtigt ind til benet, og d... Zobacz więcej
Lars-Bo får mine varmeste anbefalinger ! Jeg tog imod 1/2 time gratis samtale. Han skaber hurigt et trygt ‘rum’ og wauw jeg blev så overrasket over hvor skarp og intuitiv han er, han kom hurtigt frem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Tyve års erfaring med konceptudvikling og strategi.
Amaliegade 6, 1156, Kbh. K, Dania
- lb@solvquist.com
- solvquist.com
Inspirerende, motiverende og helt igennem lærerigt
Jeg bookede 20 min. gratis, hos Lars-Bo. jeg fik hurtigt fornemmelsen af seriøsiteten, og man følte sig hurtigt malplaceret i en t-shirt, fordi niveauet blev løftet højere, end forventet. Samtalen blev motiverende, og da vi rundede de 20 min, tøvede Lars-Bo ikke, vi snakkede i en time mere end planlagt, og han tog sig tid
- Det er guld værd!
Han fik arrangeret et møde, hvor jeg frit kunne stille spørgsmål til en fyr, på samme alder som mig. Samtalen gik lystigt, og Lars-Bo i baggrunden. Han tager sig tid, endnu en gang! Jeg kunne ikke få en bedre præsentation, og det har helt sikker gjort, at jeg booker Lars-Bo.
Jeg fik stillet kritiske spørgsmål, og fik blod på tanden allerede efter de første minutter.
Tak.
Utroligt informativt og lærerigt skypemøde
Vi havde den fornøjelse af et skypemøde med Lars-Bo, det var virkelig en oplevelse. Som mange andre også skriver, så kan han virke lidt hård på nogle, men andre - inklusiv mig selv, anser det som en kvalitet, at han er så lige ud.
Derfor kan jeg ikke andet end anbefale Lars-Bo :-)
Lars Bo er altid meget ærlig, og ka …
Lars Bo er altid meget ærlig, og kalder en spade for en spade. Det betyder at man både får den positive og den negative vinkel, hvilket er fantastisk. Det giver friske øjne og giver massere af nye muligheder.

Lige ud af posen!
Tak for din feedback som var lige ud posen!
Det er lige præcis den måde jeg elsker at feedback på... Konstruktiv kritik som kan bruges til noget og rykke en fremad.

En spade er en spade
Hvis du vil have en rygklapper, som kun taler dig efter munden, så er det IKKE Lars-Bo, du skal have fat i.
Lars-Bo serverer sit budskab på en direkte, klar og hudløs ærlig facon.
Her er en mand, som kan sit kram ... og som ikke er bange for at gå imod strømmen og finde veje, som passer præcis til kunderne.
En klar anbefaling herfra til dig, som gerne vil rykke din virksomhed videre til næste niveau ... og som er indstillet på at få en strøm af gode råd, inspiration og klart budskab fra en mand, som ikke pakker tingene ind :o)

Fantastisk samarbejde!
Lars-Bo kom ind i min opstart og hjalp mig med mange basale ting som der skulle være styr på. Med hans ekspertise har vi kun fået et bedre sammenhold i virksomheden, som idag understøtter 6 ansatte på blot 5 måneder. Han fik også lov til at hjælpe os med en salgstrakt, som har gjort at vi er mere struktureret i den måde vi skaffer nye kunder, samt hvordan vi håndterer vores kunder. Uden hans hjælp var vi ikke nået til der hvor vi stod idag! God arbejde!
- Sebastian
Grow Easy

Odpowiedź od SØLVQUIST
A+ service og guld værd!
Jeg kan kun anbefale SØLVQUIST!
Top professionel og yderst kompetent med sin professionelle tilgang til problemstillingen.
Faktisk ROI og valuta for pengene!
//Kristoffer Østergaard
White Noize Scandinavia

Fantastisk rådgivning!!
Har været til et møde med Lars-Bo og hans crew.
Har aldrig haft en støre øjenåbner efter jeg gik der fra og har virkelig fået mange gode og vigtige ting at arbejde med.
Hvis alt fortsætter som det gør nu, kan jeg kun takke ham for store dele af min succes.
Kort sagt, LB. you are the mann!

Sagt med 3 ord helt igennem fantastisk
Hos Sølvquist.com, leveres varen fuldt ud, Lars-Bo ligger utroligt meget hjerte og sjæl i det han gør, han går indfor kvalitet og er utroligt dygtig. Han har målet for øjet og er meget dygtig til at strukturere, det der kan være uoverskueligt for dig :o)
Jeg vil anbefale sølvquist.com til alle som gerne vil starte selvstændigt men ikke ved hvor de skal starte, så er deres workshop helt fantastisk :o)
God arbejdslyst.

* * * * *
Fantastisk hjælp til at finde det rigtige mindset såvel som konkrete råd, tilbud og inspiration.
Stor anbefaling her fra!

Lars-Bo en motivator!
Kan på det varmeste anbefale Lars-Bo han forstår virkelig at stille de rigtige spørgsmål til dig. Så du tænker over hvad du vil og hvor du vil hen.
Efterfølgende går han i dybden med det og finder din energi frem til det du vil. Så du ikke bruger en masse unødig energi på fortabte ting.
Har du brug for rådgivning et spark bag i. Så kan du roligt benytte dig af Lars-Bo.
Dbh
Brian Krarup

Odpowiedź od SØLVQUIST
Lars-Bo er stærk på strategi og udvikling!
Jeg tog fat i Lars-Bo da jeg havde brug for at udvikle og viderføre mit brand. Han var meget fokuseret, og kom hurtigt med super gode idéer til hvordan jeg kunne udvikle mit personlige brand samt kerneværdier. Vil uden tvivl benytte mig af Sølvquist igen og vil helt klart anbefale ham til andre!

Lars Bo
Lars Bo er en dygtig mand til branding og kom med gode inputs gennem hele forløbet. Kan anbefales!

Odpowiedź od SØLVQUIST
Lars-Bo har styr på konceptudvikling og professionel rådgivning!
Lars-Bo er en fantastisk rådgiver der altid er klar på at se tingene fra en anden synsvinkel og komme med ideer til hvordan ens virksomhed kan vokse sig større og uden for Danmarks grænser.
Hvis det ikke havde været for Sølvquist, var jeg aldrig nået til at lancere mine serviceydelser om få dage. Kan ikke andet end anbefale ham til enhver tid, ligemeget om man er på idéstadiet eller stor virksomhed der skal bruge sparring om produktudvikling!

Standarden bliver hævet!
Jeg kommer ind til "Sandhedens Time" med Lars-Bo, med egne tanker om hvor jeg vil hen. Et sted, som ikke rækker langt i længden finder jeg hurtigt ud af, da Lars-Bo i forvejen har lagt standarden meget højere. Efter en gennemgående snak finder jeg ud af, at mine egne tanker langt fra rækker sig til noget stort, men at Lars' måde at tænke i koncepter på er vejen frem - så der må jeg bøje mig i støvet.
Jeg føler nu og her, at jeg har hjertet på rette sted, og at vejen vi har lagt frem sammen bliver til noget stort, specielt nu hvor standarden er hævet :-)

Odpowiedź od SØLVQUIST
Det bedste vi har gjort for vores virksomhed!
Lars-Bo hjalp vores virksomhed med at udvikle sig fra en nyopstartet, til en anerkendt virksomhed, med flere forhandlere og det er kun et halvt år siden vi snakkede med Lars-Bo første gang.
Vi fik hjælp til alt som vedrører virksomheden. Alt fra hjemmesideopbygning, SEO, til den første forhandlerkontakt, ja alt hvad vi havde brug for, for at være professionelle i vores nye B2B-rolle.
Det var vigtig for mig, at vi kunne finde en kompetent person som samtidigt ville respektere os, trods den manglende viden i forhold til at være B2B, dette må man sige Lars-Bo kunne!
Hvis du har et ønske om at din virksomhed skal vokse og vækste er Lars-Bo uden tvivl den rette mand, han kommer hele vejen rundt og hjælper gerne med hans store netværk.

Odpowiedź od SØLVQUIST
Stort netværk mange års erfarring
Har gennem årene arbejdet sammen med Lars-Bo herunder digitale annoncerings kampagner især Outdoor. Kan kun anbefale at kontakte Sølvquist for bedste sparing og rådgivning.
Peter Spenner
Zyberland.dk

Rådgivning i topklasse
Mangler din virksomhed et skub i den rigtige retning, så er det Lars Bo du skal have fat i! Professionel rådgivning!

Odpowiedź od SØLVQUIST
Klar besked med fokus på omsætning
Hos Sølvqvist får du skarpe indspark til din virksomhed fra en ekspert med mange års erfaring med salg, iværksætteri og vejledning af virksomheder.

Odpowiedź od SØLVQUIST
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.