Jeg skrev en bog med billeder i. Hjemmesiden var svær at bruge, især var det svært med billederne, som ikke kan ændres i størrelse, når de er sat ind. Siden arbejder meget langsomt, så jeg brugte meg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię

Reakcja na opinię
Rigtig gode funktioner både billede opsætning og tekst muligheder. Det største plus er, at det man har lavet bliver liggende og forsvinder aldrig. Det kan jo være store projekter, man har gang i, som... Zobacz więcej
Min niende bog og lige så flot som altid. Selv gamle fotos bliver bedre end forventet. Jeg er som altid 100% tilfreds
Jeg oplevede gode og letanvendelige skabeloner. Det færdige produkt blev fantastisk smuk. Bøgerne kom faktisk før end lovet. Jeg har nu brugt Solentro flere gange. Og jeg vil helt sikkert vælge dem... Zobacz więcej
Vi stræber efter at være den bedste og nemmeste måde for dig at skabe din egen personlige bog eller fotobog. Lav din fotobog enten online eller via vores app. Vores app er perfekt til en ren fotobog med lidt eller ingen tekst. Hvis du ønsker fuld frihed til at designe enhver form for fotobog, skal du lave den online. Hos Solentro kan du lave din egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, dimissionsbog (årbog), dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, “min første bog”, kogebog osv. Lav en unik plakat ud fra dine egne billeder eller vælg blandt vores smukke og håndplukkede motiver. Alle plakater trykkes på det bedste papir, der findes (MultiDesign 200 g papir). Fås også med en smukt udført ramme i træ i tre forskellige farver. Solentro blev grundlagt af brødrene Hampus og Tobias Schildfat. Lanceringen fandt sted i begyndelsen af 2008. De optrådte i tv-serien Dragon’s Den og vakte stor opmærksomhed, da de afviste en investering på 200.000 euro fra investorerne. I dag er Solentro en global virksomhed. Webapplikationen er fuldt webbaseret og gratis at bruge. Solentro findes i øjeblikket på 13 forskellige sprog med kunder i mere end 30 lande. Solentro stræber efter at være den bedste og nemmeste måde for alle at skabe en personlig bog eller fotobog.
Napisane przez firmę

Du kan altid kontakte os!

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Flot produkt.
Ugennemsigtigt hvad den endelige pris vil være.
Meget dyr.

Odpowiedź od Solentro - lav din egen fotobog eller plakat
så nemt og overskueligt at lave en bog. Kommer i god kvalitet og leveringstiden var tilpas!
Super oplevelse, vender helt sikkert tilbage igen da denne kvalitet og service vist bliver svær at matche af andre.
Let opsætning af bogen og overskuelig at lave.
Bogen kom hurtigt efter bestilling
Superhurtig levering. Sublim service, men prisen kunne godt være lidt lavere, så man kunne få råd til at bestille lidt flere bøger, om året.
Vi brugte Solentro for tredje gang med store projekter. Kvaliteten af bøger og tryk er ekstremt høj. Hurtig og nem kommunikation.
Godt og perfekt produkt - forsendelsen fra afsender til modtagelse tog 8 dage med PostNord.
Produktet er fint men er meget utilfreds med det ikke er muligt at bestille flere produkter samtidig, da det betyder man skal betale for fragten flere gange!

Odpowiedź od Solentro - lav din egen fotobog eller plakat
Utrolig god service professionelt og rigtig flotte bøger
Det hele fungerer fint, når man lige har fundet metoden i at opsætte sin bog. Jeg har lavet to bøger nu, og glæder mig stadig over de smukke og lækre produkter, der kom ud af det. Jeg vil gerne anbefale solentro til andre, der som jeg ville nedskrive sine erindringer eller beskrive en epoke i sit liv.
Ansolut den bedste udbyder til at lave fotobøger. Har brugt Solento mange gange og altid gode resultater. Deres opsætning er nem at gå til.
Har modtaget den ringeste kvalitet foto-bog nogensinde.
Billederne er mørke og dårlige i kvaliteten, og overhovedet ikke 700 kroner værd.
Det var den største joke juleaften at vi havde betalt 700 kroner for bogen.
Billederne er endda taget med spejl-reflekskamera.
Jeg har lavet fotobog før via noget andet med mobil-billeder hvor farven og kvaliteterne er meget flottere.
Jeg føler mig snydt og har spildt en masse penge.

Odpowiedź od Solentro - lav din egen fotobog eller plakat
Er rigtig godt tilfreds med den bog jeg bestilte. Jeg savnede dog at kunne ændre rækkefølgen af siderne undervejs eller indsætte nye sider midt i bogen, når jeg fandt billeder, som jeg gerne ville have ind undervejs i den næsten færdige bog. Den funktion kunne jeg ikke finde.
Men ellers synes jeg at det hele fungerer rigtigt godt fra opsætning til den færdige bog. Og Solentro skal have tak for god behandling, da jeg opdagede en irriterende fejl, som var min egen skyld, men som simpelthen var så lille en prik, at jeg havde overset den i korrekturen.
Har nu lavet et par fotobøger på omkring 200 sider, bøgerne er perfekte, kommer helt sikkert igen en anden god gang. Solentro svarer på mails med det samme såfremt man har spørgsmål. Fotobøgerne blev sendt allerede et par dage efter de var bestilt.