Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke informatie, product snel geleverd. Zelf blauwdruk maken was eenvoudig en de zolen kwamen daarna snel. Zien er goed uit, mooi materiaal en in brievenbus bezorgd. Makkelijk om ze op maat te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had door het lopen op oude sportschoenen een blessure aan mijn knieën opgelopen. Na de aanschaf van nieuwe schoenen heb ik bij Solemades steunzolen gekocht. Het maken van een afdruk van mijn voete... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aangezien mijn oude steunzolen ongeveer 2 jaar oud waren moesten deze nodig worden vervangen. Al snel kwam ik op de site van Solemades. Bestelling geplaatst en de volgende dag had ik de attributen al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik gebruik deze steunzolen nu ongeveer een half jaar en ze doen precies wat ze moeten doen. De maat 42 volleybal steunzool past precies in mijn maat 42 2/3 volleybalschoenen. Ze zorgen voor een stabie... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Artykuły ortopedyczne

Napisane przez firmę

Solemades, online steunzolen op maat gemaakt. Door onze unieke online configurator te combineren met een blauwdruk die je zelf thuis kan uploaden zijn onze steunzolen altijd perfect op maat. Onze online methode voor het bestellen van steunzolen is uniek in Nederland en ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring in de orthopedische technologie. Je kunt met behulp van onze configurator steunzolen laten maken zonder dat je de deur uit hoeft! Je gegevens en zelfgemaakte blauwdrukken combineren wij tot een volledig individueel product, maken we in onze eigen werkplaats en sturen we binnen 5 werkdagen naar je toe. 100% tevredenheidsgarantie!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Wat sceptisch vanwege meningen om mij…

Wat sceptisch vanwege meningen om mij heen, heb ik toch zolen aangevraagd. Totaal maar dan ook totaal geen spijt. Het gehele proces met blauwafdrukken van mijn voeten doorlopen, opgestuurd en de zolen binnen 5 werkdagen ontvangen. Op mijn voeten afgestemde zolen, pefect, een aanrader! Ook het telefonisch contact verliep prettig. Het tweede paar is in de maak.
Dit bedrijf mag zich goed op de kaart zetten met reclames en advertenties. Ze maken "waar" waar ze voor staan!
Ik huppel door het leven.

26 lutego 2025

Odpowiedź od Solemades

Geweldig om te horen dat de zolen zo goed bevallen en dat het hele proces zo soepel verliep. Mooi dat je ondanks de sceptische geluiden om je heen toch de stap hebt gezet – en zonder spijt! Bedankt voor je vertrouwen en de prachtige review!

Makkelijke Webshop

Makkelijke Webshop, goed product

6 lutego 2025

Odpowiedź od Solemades

Dank voor de positieve review! Fijn dat het proces helder was en de steunzolen goed bevallen.

Erg tevreden!!

Erg tevreden over de service bij Solemades. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en ik ben goed geholpen met mijn vragen. De steunzolen helpen ook goed bij mijn hielspoor. Kortom: erg tevreden!!

16 stycznia 2025

Odpowiedź od Solemades

Beste Annemiek, Dank voor je positieve review! Fijn dat onze steunzolen je helpen! We zijn blij om te horen dat je niet alleen tevreden bent met onze steunzolen, maar ook met de service!

Oceniono na 5 z 5

Goeie service, mooi eenvoudig concept!

prima uitleg, service en resultaat. Niet naar de podoloog etc. Gewoon eenvoudig online, pakketje thuis gestuurd, retour. En week later mooie zooltjes. Ik ga er nu nog een paar bestellen.

15 stycznia 2025

Odpowiedź od Solemades

We zijn blij dat we wederom steunzolen voor u mogen maken! We willen u dan ook ontzettend bedanken voor deze positieve review.

Op naar mijn 2e paar en natuurlijk wèèr bij Solemades

Vorig jaar mijn eerste paar steunzolen bij Solemades besteld. Wat een mooie manier om deze online te kunnen bestellen en thuis op een simpele maar effectieve manier zelf de blauwdrukken te maken. Ze bevallen mij na ruim 7 maanden zo goed dat ik nu een tweede paar ga bestellen. Van mij krijgen ze een dikke 10.

8 stycznia 2025

Odpowiedź od Solemades

We willen je hartelijk bedanken voor opnieuw een prachtige review. We zijn erg blij dat onze steunzolen zo goed bevallen!

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring met Solemades is erg goed!

Mijn ervaring met Solemades is erg goed. Duidelijke website, en mijn inziens eerlijke reviews. Dit gaf mij het vertrouwen het proces aan te gaan en hier zooltjes te bestellen. Aangezien ik aanvullend ben verzekerd zou ik het bedrag van 129,95 euro ook nog eens van mijn verzekering terug krijgen, wat helemaal mooi is. Voor een bezoek aan de podoloog inclusief zolen aanmeten ben je al snel het dubbele kwijt, wat dan weer niet helemaal vergoed wordt uit mijn aanvullende zorgverzekering. Na het online invullen van alle gegevens en (voet)klachten en vervolgens de bestelling van de zooltjes had ik snel de Podotracks om een blauwdruk van je voeten te maken in huis. Dit was eenvoudig te doen, wel vond ik het zelf fijn dat ik hulp had met het omtrekken van mijn voet. Ik denk overigens wel dat je het alleen kan doen. Vervolgens foto gemaakt van de blauwdruk en geupload. Voor dit alles was een duidelijk instructie meegestuurd. En 5 dagen later had ik de zooltjes in huis. Ik loop er nu 2 weken op, eerst ingelopen volgens het opbouwschema en ik merkte na 1 week al verbetering van mijn voetklachten, en dan met name op de momenten dat ik geen schoenen aan heb. Mijn voeten zijn dan veel minder pijnlijk dan voorheen. UIteraard hoop ik dat dit de aankomende tijd nog meer gaat verbeteren. Ook de aftercare van dit bedrijf is dik in orde. Ik had nog een vraag en daar werd ik keurig over terug gebeld.

8 listopada 2024

Beste Janine,

Hartelijk bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen.

Fijne zooltjes.

Ik was sceptisch over deze zooltjes en had contact opgenomen met de klantenservice om al mijn vragen omtrent het product te kunnen stellen. Ik was goed geïnformeerd en besloot ze te bestellen en de “gok” te wagen,..
Het pakketje om de afdruk te maken arriveerde al snel thuis.
Om de blauwdruk te maken had ik even een handje hulp nodig , maar alle door te lopen stappen waren goed beschreven.
Binnen een week had ik de unieke zooltjes voor mijn voeten in huis.
Ik merkte direct verlichting van de druk op zere plekken want ik loop al dik een jaar met hielspoor,..
Ik heb na een half weekje al een 2 e paar besteld om met mijn wandelingen het beter te kunnen volhouden, want voor sportieve activiteiten heb je andere zooltjes nodig had ik gelezen.
Ik ben benieuwd naar deze maar ik heb het volste vertrouwen dat mijn hielspoor hierdoor sneller zullen verdwijnen.
Ik hoop dat ik veel mensen ook kan overhalen met deze review.En dat hun klachten verdwijnen.😊

1 października 2024

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze zooltjes en dat u al snel verlichting merkte van uw hielspoor. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.

Veel succes met alle wandelingen en sportieve activiteiten! We hopen dat de klachten snel volledig verdwijnen en dat uw ervaring anderen inspireert.

Oceniono na 5 z 5

Had ooit wel eens soortgelijke zolen…Ja, maar deze zijn beter.

Had ooit wel eens soortgelijke zolen via een voetprint-apparaat bij Livit, dus verbaasde het me dat het met een thuis-doe voetprint moest, maar die ik nu heb, bevallen me steeds beter, behalve voor m'n voeten, ook voor m'n rug e.d.

26 września 2024

Odpowiedź od Solemades

Beste Leo, Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons erg goed om te lezen dat onze steunzolen u goed helpen!

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk zo’n no nonsens bedrijf die…

Heerlijk zo’n no nonsens bedrijf die gewoon doen waar ze goed in zijn zonder overbodig (kostbaar) interessant te doen. Zo juist een tweede paar besteld, hetgeen genoeg zegt over mijn kwaliteit ervaring.

22 sierpnia 2024

Odpowiedź od Solemades

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent, niet alleen met onze producten, maar ook met onze service. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om dat in uw feedback terug te zien. Nogmaals, bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Het hele proces was echt super simpel

Het hele proces was echt super simpel. Online alles gedaan, geen gedoe, gewoon duidelijk. Zolen zijn precies naar de vorm van mijn voeten gemaakt en zitten echt lekker. Sinds ik ze draag geen pijn meer aan mijn middenvoet. Echt blij mee, had ik eerder moeten doen.

9 sierpnia 2024

Odpowiedź od Solemades

Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe steunzolen en dat het proces voor u goed verliep.

Oceniono na 5 z 5

Goede service & top product!

Ik ben heel erg tevreden over de service en het product!
Na aankoop kreeg ik melding dat er blauwdrukken werden opgestuurd en de instructies hierbij waren duidelijk. Nadat ik dit heb teruggestuurd kreeg ik hier ook bevestiging van en zijn ze aan de slag gegaan met het maken van mijn steunzolen en binnen een paar werkdagen heb ik ze ontvangen.
Ik ben heel erg blij met de steunzolen en mijn klachten zijn weg!

18 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej