Service is sinds oktober vorig jaar echt waardeloos. Ze stellen een oplossing voor om de storing in de data verbinding te herstellen en komen dat vervolgens niet na. Na 2,5 maand werkt het weer en ve... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het team was er strak op tijd! Alles liep volgens de planning met duidelijke uitleg wat ze deden en grote zorg voor het feit dat ik thuis werkte dus met stroom uitval goed timen. Ook het monteren gi... Zobacz więcej
Solar Concept is een prima en prettige partner om zaken mee te doen. Ik heb de offerte voor mijn laadpaal in september aangevraagd en ook spoedig gekregen. Door privé omstandigheden heb ik pas in jan... Zobacz więcej
Solar concept is een betrouwbaar en deskundig bedrijf gebleken. Zonne panelen zijn zorgvuldig en snel gemonteerd. De electriciën had meer werk: er bleek te weinig wifi bereik op de zolderkamer, waar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.
Dane kontaktowe
Bernestraat 1, 5374PE, Schaijk, Holandia
- 0486 - 831 400
- marketing@solarconcept.nl
- solarconcept.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel en netjes
Snelle reactie tijd, net werk, aardig personeel. Dank!
Heel blij met deze keuze
Heel blij met deze keuze. Goede voorlichting en keurig nette afwerking. Helemaal goed.
Kompleet installatie zonnepanelen,batterijen,inverter, meterkast
Na goed gesprek over de mogelijkheden is een offerte gemaakt die na goedkeuring gevolgd is door de nodige installatie data .
De voorinformatie per mail over het hoe en wat precies zou gebeuren, is zeer positief ervaren en alles klopte zoals besproken.
Dank aan allen die hier aan mee gewerkt hebben.
Familie Smulders
Boxmeer
Nadat Solar Concept een tijd geleden…
Nadat Solar Concept een tijd geleden mijn zonnepanelen had geplaatst was het nu tijd een laadpaal te plaatsen. Er waren wat uitdagingen, steeds werd er een oplossing voorgesteld. Ik ben rolstoel gebonden, ook hiermee werd goed rekening gehouden. Het eindresultaat is naar wens. Prima service, zeer tevreden.

Top service
Top, vakkundig en professioneel. En werken heel efficiënt. Erg blij mee.
Juiste info en snelle ractie
Goedenuitleg gehad waarna er een offerte voor een goede prijs uit kwam. Afspraken gemaakt en die zijn keurig nagekomen.
Vakbekwame monteur voor de thuisaccu
Tevens is mijn meterkast nagekeken en aangepast naar de juiste normen zodat alles veilig blijft.

Aanrader
Ik wilde een nieuwe meterkast en solarpanelen en dat is precies wat ik heb gekregen. Alles werkt perfect, geïnstalleerd door mensen die duidelijk hun vak goed kennen, op tijd en met een glimlach.
Geen enkele klacht!

Top bedrijf
Top bedrijf. Goede service. Mooie app van alphaess i.v.m. accu’s. Goede uitleg electriciën. Aanrader.

Odpowiedź od Solar Concept
Nette communicatie en goede afspraken
Laadpaal laten plaatsen door Solarconcept. Duidelijke offerte. Goede communicatie toen er iets anders liep en nette montage.
Super
Fijn bedrijf
Goed bereikbaar qua mail en telefoon en een snelle reacties
Zeer professioneel bedrijf
Solar geeft een heldere en transparante…
Solar geeft een heldere en transparante presentatie van het aanbod, zonder addertjes onder het gras. Daarna neemt Solar je als klant bij de hand gedurende het traject om de zonnepanelen zo veel mogelijk aan te sluiten bij je wensen, maar ook dat je het meeste rendement realiseert. Medewerkers van Solar (zowel binnen en buitendienst) zijn zeer vriendelijk, kundig, behulpzaam en goed bereikbaar. Ik adviseer iedereen Solar concept voor het plaatsen van zonnepanelen.

Snel en professioneel geïnstalleerd
Snel en professioneel geïnstalleerd, personeel was vriendelijke en netjes. Installatie werkt naar behoren.
Oplossingsgerichte mensen, daar in Schaijk
Een paar jaar geleden hebben we 11 zonnepanelen laten plaatsen. Dat was zo een goede ervaring dat we, gelet op het vervallen van de terugleververgoeding voor zonnestroom, Solar Concept gevraagd hebben een thuisbatterij te installeren.
Op de dag van de installatie bleek de oorspronkelijk voorziene plaats voor de thuisbatterij eigenlijk niet mogelijk was vanwege de waterstand in de kruipruimte. Maar de monteur heeft zich niet uit het veld laten slaan en op creatieve wijze een oplossing gevonden die zelfs nog beter was dan gepland. En een betere plek, en een verbetering van de meterkast en een goedkopere thuisbatterij. Wat kan je nog meer van een meedenk firma verwachten?
En had ik al gezegd hoe geduldig alle medewerkers van Solar Concept zijn als je ze om uitleg vraagt?

Hoog gewardeert
Heel vriendelijke mensen ook aan de telefoon eerlijk, geven een goed advies en komen de afspraken na dat is Solar Consept
Geen contact met deze club te krijgen!
Dit bedrijf heeft in een nieuwbouwproject honderden zonnepanelen mogen plaatsen, maar nu ze eenmaal liggen en ik een eenvoudige vraag heb over de levering van een Envoy router, zijn ze niet meer bereikbaar.
Ik vrees dat als je dit bedrijf echt nodig hebt, ze niet thuis zijn.
Voorbereiding (offerte enzo) ging Ok
Voorbereiding (offerte enzo) ging Ok - adequaat. Datzelfde voor de installatie van de batterij/accu. Het aansluiten op/bij de energieleverancier kostte enige moeite. Jammer dat slecht werd teruggekoppeld op e-mail en telefonisch contact.
Zeer prettige manier van werken
We hebben een hele fijne ervaring met Solar Concept. We konden makkelijk in contact komen om onze vragen te stellen. Er zat absoluut geen druk achter, we mochten onze tijd nemen om na te denken. Er zijn ook meerdere facturen en berekeningen voor ons gemaakt zodat we een goede keus konden maken die het beste bij ons paste. Het traject was heel duidelijk uiteengezet. In duidelijke en overzichtelijke mails werd uitgelegd of we nog iets moesten regelen of controleren. Dit werkte heel prettig. Ook de controle bij ons thuis en de installatie werd op een zeer prettige manier gedaan. Fijne, vriendelijke mensen. We zijn heel blij met deze ervaring. De jongens hebben alleen onze bezem op het platte dakje laten liggen. Het enige echte minpuntje ;).

Odpowiedź od Solar Concept
Zeer tevreden over Solar Concept.
Zeer tevreden over Solar Concept.
Zowel in de offerte basis, uitvoering en nazorg uiterst tevreden.
Afspraken werden zo goed als mogelijk nagekomen. Montage van de zonnepanelen en opslag verliep zonder problemen.
Dus zeer de aan te raden als men opslag of zonnepanelen wil aanschaffen.

Odpowiedź od Solar Concept
Erg tevreden over de prijs/kwaliteit en…
Erg tevreden over de prijs/kwaliteit en installatie! Vriendelijk personeel en goed advies
Zonnestralen van Succes: Een Verbazingwekkende Ervaring met Zonnepanelen
Allereerst kreeg ik in het weekend binnen vijf minuten een telefoontje nadat ik mijn interesse in zonnepanelen had aangegeven. De reactie was onmiddellijk en indrukwekkend, een veelbelovend begin van mijn avontuur naar duurzame energie. De heldere en informatieve uitleg die volgde, stelde me in staat om met volle overtuiging een bestelling te plaatsen.
Het hele proces verliep uitzonderlijk soepel en transparant. Op de dag van de installatie werd er zorgvuldig meegedacht over onze unieke situatie. Gezien onze beperkte ruimte voor zonnepanelen, besloten we enkele panelen aan de oostzijde van ons huis te plaatsen. Dit bleek een gouden beslissing te zijn.
Tot onze verrassing, produceren de zonnepanelen aan de oostkant op sommige dagen tot wel drie keer meer energie dan die aan de zuidkant. Het was een onverwachte en aangename ontdekking die onze tevredenheid naar een nog hoger niveau tilde. Kortom, onze ervaring met de installatie en prestaties van de zonnepanelen is niets minder dan spectaculair te noemen.
We zijn uiterst tevreden met de service en het resultaat, en kijken vol vertrouwen naar een duurzame toekomst.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.