Service is sinds oktober vorig jaar echt waardeloos. Ze stellen een oplossing voor om de storing in de data verbinding te herstellen en komen dat vervolgens niet na. Na 2,5 maand werkt het weer en ve... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het team was er strak op tijd! Alles liep volgens de planning met duidelijke uitleg wat ze deden en grote zorg voor het feit dat ik thuis werkte dus met stroom uitval goed timen. Ook het monteren gi... Zobacz więcej
Solar Concept is een prima en prettige partner om zaken mee te doen. Ik heb de offerte voor mijn laadpaal in september aangevraagd en ook spoedig gekregen. Door privé omstandigheden heb ik pas in jan... Zobacz więcej
Solar concept is een betrouwbaar en deskundig bedrijf gebleken. Zonne panelen zijn zorgvuldig en snel gemonteerd. De electriciën had meer werk: er bleek te weinig wifi bereik op de zolderkamer, waar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.
Dane kontaktowe
Bernestraat 1, 5374PE, Schaijk, Holandia
- 0486 - 831 400
- marketing@solarconcept.nl
- solarconcept.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Communicatie Goodwe omvormer
Hier is hetzelfde als de review over communicatiefout Goodwe omvormer
Ik krijg iedere keer het antwoord afwachten word aan gewerkt komt goed , maar dit is nu al verschillende malen , er staat volgens mij standaard op de site van Solar Concept dat er problemen zijn met de Goodwe omvormer en er wordt niets opgelost
Ze maken duidelijken afspraken en ze…
Ze maken duidelijken afspraken en ze komen die na dat vind ik heel belangrijk. Al met al een goed bedrijf met deskundig personeel.
goed advies en netjes geïnstalleerd…
goed advies en netjes geïnstalleerd kundige monteurs.
En denken met je mee.
Prijs kwaliteit denk dat het goed zit
Altijd dat stapje extra
Wat ons vooral opviel is hun betrokkenheid. Ze denken mee, zoeken naar de beste oplossing en stoppen niet bij de standaardoptie. Alles werd duidelijk uitgelegd en perfect uitgevoerd.
Vakmanschap en topadvies
Solar Concept maakt hun belofte echt waar. Vanaf het eerste contact kregen we deskundig en eerlijk advies dat perfect aansloot bij onze situatie. Je merkt dat ze hun kennis letterlijk op het dak hebben opgedaan. De plaatsing verliep vlot en professioneel.
Communicatiefout Goodwe omvormer
In 2023 zonnepanelen laten installeren door Solar Concept via vereniging eigenhuis.
Sinds 25 oktober geeft de omvormer communicatie fout. Er blijkt iets mis te zijn met sim provider 1NCE.
Ik krijg al weken hetzelfde antwoord. 'We verwachten dat het midden volgende week is opgelost'.
Maar helaas is de storing nog steeds niet opgelost.
Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem?
Laadpaal Solar Concept
Binnen 3 dagen de laadpaal geregeld en geplaatst, hulde! prima contact met de binnendienst en kundige, vriendelijke Monteur
Goed geinformeerd met geen agressieve verkoop strategie
Super kundig en relaxed mensen met geen agressieve verkoop strategie. Geduldig met mijn "200" vragen over wat en alles en blij om mee te denken over hoe de installatie best ingezet kan zijn. Bedankt
Super behulpzaam
Super behulpzaam. Maakt waar wat men beloofd. Vakkundig personeel.
Defecte zonnepanelen/optimizers binnen 3.5 jaar
Op 12 mei 2022 heeft Solar Concept bij ons een compleet SolarEdge zonnepanelensysteem geïnstalleerd, bestaande uit onder andere een SolarEdge omvormer, zonnepanelen en bijbehorende optimizers.
Na 3.5 jaar werken er 2 van de 20 panelen niet meer, vermoedelijk door een defect aan de optimizers.
Voor het vervangen van de eerste optimizer werd een offerte van ruim €200 aangeboden. Binnen twee weken ging het 2e paneel defect en reageert Solar Concept niet meer op mijn verzoek tot overleg en is men telefonisch niet bereikbaar.
Volgens de installatiegarantie die Solar Concept verstrekt, geldt er een garantie van 10 jaar op de installatie en
het onderling functioneren van de systeemcomponenten, inclusief kosten voor transport, werkzaamheden, materialen en reistijd.
De slogan van Solar Concept "Alles voor de +" wordt voor mij hier duidelijk niet waar gemaakt. Een goed bedrijf herken je aan hoe men met problemen omgaat. Ik had hier duidelijk een betere nazorg/overleg verwacht.
Goed bedrijf met fijne mensen
Goed bedrijf
Van begin tot oplevering ging alles perfect
Ik raad het iedereen aan
Wij hebben batterijen laten monteren.
Zeer tevreden over Solar Concept
Zeer vakkundige en aardige monteur die de batterij netjes gemonteerd heeft, en aangesloten in de meterkast.
Netjes alles opgeruimd na de werkzaamheden!
Zeer tevreden over Solar Concept van A tot Z.
SOLAR CONCEPT IS EEN TOPBEDRIJF MET TOP MONTEURS EN ZEKER EEN AANRADER!!!
Via ver.eigenhuis kwam solar met een…
Via ver.eigenhuis kwam solar met een scherp aanbod voor een thuisbatterij. Het bedrijf blijkt deskundig personeel te hebben die je een goed advies geeft welk batterij het beste bij je past, zonder dwang of drang. De installatie is uitgevoerd op 1 dag, samen met een nieuwe groepenkast.
Oplevering Zonnepanelen Thuisbatterij en Energie management systeem
Solar Concept heeft bij circa 3 weken geleden de zonnepanelen, thuisbatterij en het Energie Management Systeem geïnstalleerd. We hebben geen zolder of garage, dus het was vooraf nog een puzzel om de plaatsing. Maar accu's en kabels zijn allemaal netjes geplaatst en waar nodig zijn kabelgoten geplaatst. (klein minpuntje; de kabelgoten zijn zelf gehaald, er was niet doorgegeven dat deze nodig waren). Het hele proces van offerte, schouw, voorbereiding en installatie is vlot gelopen. Na de oplevering volgt nog een inregel periode van circa 10 dagen waarna je de inlog in het Energie Management Systeem krijgt. De installateurs waren erg vriendelijk en hebben voor zover ik kan beoordelen prima werk geleverd.
zonnepanelen montage
ook bij onze tweede woning contact en montage prima geregeld goed overleg met monteurs bij montage zeer tevreden
Ridiculously bad company
Ridiculously bad company, don't buy or you regret.
1) misleading sale information,
- they said you can get full VAT refund and they will assist you to do so. In reality, the VAT refund is not guaranteed, so you better put this to the contract, in case of failure of reclaim, the contract can be cancelled.
- the VAT refund has a maximum, and they won't tell you. The maximum is 2495 euros. So you better limit your battery size such that the VAT won't past the threshold.
- There are fixed one-time cost from the battery size, which is the size per kWh x 15.6 euros. This hidden cost is also skipped from the sale.
2) irresponsible and non efficient customer service
- it is hard to reach out even your call is marked as urgent request.
- the schedule date is always at least two to three weeks. But if the technician is delayed, your next appointment will be another month.
- they just do not care about one customer as they are just too busy to handle your request.
3) overestimated return from the home battery
- the estimated return is only 100 euros per month per 45.6 kWh battery, which is 3 times less than the claimed return, (well I have only two months data).
- the battery down time is not included. My new battery used for two months was down, implying how bad the quality of the battery is. I called them to repair, two weeks and then the technician delayed by 3 hours and skipped me, another month that I have to wait for them.
Last but not least, this company only "apologise" in words but not actions. For the sake of god, stay away from Solar Concept. Or you will regret like me.
Period.
altijd erg behulpzaam en vriendelijk…
altijd erg behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon en goede afhandeling en nette levering van thuisbatterij.
Aanschaf thuisbatterij
Aanschaf thuisbatterij; totaal proces van advies tot installatie is goed verlopen.
Na vergelijking met 2 andere aanbieders…
Na vergelijking met 2 andere aanbieders de keuze gemaakt voor AlphaESS door Solar Concept. Een eerlijk verhaal en een scherpe prijs. De begeleiding tot en met installatie was perfect. Kundige installateurs met verstand van zaken. (onze meterkast was vol, maar keurig netjes opgelost). Kabel werk netjes verwerkt. Kortom een plezierige ervaring zonder gezeur!
Zonnepanelen aanschaffen
Na aanraden via gas licht .com ben ik in contact gekomen met solar concept.
Na aanleveren van mijn thuissituatie heeft solar concept mijn een goede oplossing gegeven hoeveel panelen ik nodig heb en hoe ze geplaatst zouden worden.
Na akkoord te hebben gegeven zijn de panelen 21-10-2025 geplaatst en de monteurs waren zeer kundig en hebben de bekabeling zeer netjes aangelegd.
Al met al een aanrader .
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.