Super god service 🤩🤩 Jeg lavede en fejl i min bestilling og skrev til dem med det samme. De hjalp mig med at annullere ordren så jeg kunne lægge en ny 🤩 og jeg havde mine vare hurtigt 😁
Hurtig levering Har endnu ikke fået effekt af produktet men det skal jo lige ind og virke på min hund men tror det giver ham ro
Hurtig levering og godt produkt
Reakcja na opinię
Super hurtig levering, bestilt i går eftermiddags og kunne hentes I dag lige over middag. Pakket virkelig forsvarligt ind Grunden til jeg er så glad for den hurtige levering er at det var lidt akut... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Solanums overordnede ledestjerne er, at dyrene skal have det så godt som muligt. For at understøtte dette formål udvikler og sælger vi tilskudsfoder af høj kvalitet og renhed, som kan forebygge eller lindre mange af de almindelige skavanker, dyr kan lide af, og være supplement til et godt og sundt liv for dyrene. Udover tilskudsfoderet tilbyder vi også en række plejeprodukter, som er med til at understøtte dyrets almene velbefindende.
Inni użytkownicy przeglądali również
Super god service 🤩🤩
Super god service 🤩🤩
Jeg lavede en fejl i min bestilling og skrev til dem med det samme.
Jeg har handlet der flere gange og…
Jeg har handlet der flere gange og altid været yderst tilfreds
Fantastisk service
Nem hjemmeside, hurtig afsendelse og super godt pakket ind for at undgå de går i stykker.
Min hund spiser glædeligt kosttilskuddet og håber det er så godt som andre siger 🙂
Super gode produkter
Super gode produkter, det har hjulpet vores gamle corgi med at han ikke har dårlig mave mere❤️🐾🐾 og det er heller ikke første gang vi har handlet her, og bestemt heller ikke sidste gang, så længe vores gamle dreng lever 🐶tak for et kanon produkt probiotics mod nervøs mave.💪❤️🐶🐾🐾🐾🐾
Solanums produkter er bedre end lang de…
Solanums produkter er bedre end lang de fleste alternativer på markedet (husk at læse på mængden af de virksomme dele af produktet til sammenligning).
Levereringen er hurtig og kundeservice rigtig god.
Mit eneste ønske til forbedring er, at produkterne pelleteres, så de er lettere at udfodre end eksempelvis pulver.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt.
Min næsten 9 årige newfoundlænder-pige har gigt og dårlige hofter. Det begyndte at gå ned ad bakke med hende i november sidste år (hun skal ikke opereres, da det vil betyde 1 års genoptræning pr side)
Hun fik smertestillende og færre og kortere gåture 🤢 I foråret blev det så slemt, at jeg faktisk overvejede aflivning flere gange.
I stedet begyndte jeg med forskellige tilskud... Msm, hyaluron, glucosamin osv....
Kunne med tiden se en forbedring, men en dag faldt jeg over solanums hjemmeside og købte den stærkeste udgave (flex ha plus)
I dag kan vi gå langt over en time.... Hun har fået muskler på bagpartiet igen... Hun kan løbe igen.... Hun leger med min anden hund igen... Hun får kun sjældent smertestillende... Det er som at have fået min gamle hund tilbage...
Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at et kosttilskud kunne gøre sådan en forskel 🥰 Er ikke i tvivl om at statera, trikem osv også havde en effekt på hende, men solanum har været et mirakelmiddel ❤️
Nu må tiden vise hvor længe effekten holder... Men hver ekstra dag er en gave 🇩🇰

Odpowiedź od Solanum
Hurtig levering og varerne var pakket…
Hurtig levering og varerne var pakket godt ind ,så der var ingen fragt skader 💪🏻👍🏻😃

Super hurtig levering
Grunden til jeg er så glad for den hurtige levering er at det var lidt akut vi skulle afprøve om det kommer til at hjælpe vores hund

Odpowiedź od Solanum
Gode produkter og god kundeservice.
Hurtigt svar på mail, da jeg var uheldig, at der ikke var en måleske i min bøtte.
Den kan jeg nu afhente idag :-)
Super gode produkter, både til hest og hund.

Odpowiedź od Solanum
Altid brugt MSM produktet fra jer og…
Altid brugt MSM produktet fra jer og det fortsætter jeg med at bruge til min/mine heste. Er helt sikker på det gør en forskel.

Odpowiedź od Solanum
Super hurtig levering og godt pakket…
Super hurtig levering og godt pakket ind 🥰

Effektivt og billigt produkt
Jeg fandt løsningen! Probiotika fra Solanum til min Old English Bulldog på 4,5 år
Efter kun 6 ugers brug er der markante ændringer.
- den ulidelige kropsodour er væk 🥳
- hun stinker ikke selvom det nu er 2,5 uge siden hun sidst var i bad
- hun kløer sig ikke længere (troede hendes kløen var ‘normal’)
- hendes mave/afføring er langt mere stabil
- hendes pels virker mindre fedtet
- og pelsen er blevet mere tæt.
Fodret er uændret (Acana m lam)
Først og fremmest er jeg lykkelig for, at Bertha stortrives endnu bedre. Men at hun ikke længere kaldes for Stinky af mit barnebarn på 6 år er en kæmpe gevinst. Nyder nu at kunne kramme Bertha uden at holde for mund og næse.
Probiotika kræver tålmodighed. Synes ikke jeg kunne mærke effekten de første 4 uger. Bom! Så viser effekten sig nærmest over night.
Fra 30/1-25 til 11/3-25 har jeg brugt for ca. 100 kr. Det er jo guld til ingen penge!

Odpowiedź od Solanum
Gode produkter af høj kvalitet og…
Gode produkter af høj kvalitet og hurtig levering.
Jeg bruger selv Solanum Mud Block Anti muk creme til min hest, hvilket har bevirket, at jeg endelig er kommet muk problemet hos min hest til livs.

Odpowiedź od Solanum
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.