Vlot en product zoals omschreven
Goede communicatie na bestelling, snel bezorgd en product zoals omschreven en betaalbaar.
De sokken waren heel goedkoep, maar toen ik ze kreeg stonken ze heel erg naar chemische spul en weekmakers. Heb het opgezoekt en dat is ook echt kankerverwekkend.
Wat een uitstekende ervaring was sokken bestellen hier!
Het begint al bij de website: Overzichtelijk, no-nonsens en snel.
De omschrijving van de sokken en het verschil erin is kort & bondig, maar wel met precies de info die je wilt weten erbij, zoals percentage katoen. Andere aanbieders laten dit wel eens bewust weg of proberen dit te verhullen.
Betaald via iDeal en de volgende dag al binnen. Netjes.
Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van klantenservice of retourprocedures, dus daar kan ik niks van zeggen.
2 paar sokken besteld werden zeer snel geleverd
1 paar zat een klein foutje in ,mailtje gestuurd met foto
kreeg snel een reactie met een hele nette oplossing
of omruilen kosteloos of korting en dan zonder moeilijk gedoe.
klasse kunnen er veel een voorbeeld aan nemen als
ik weer wat nodig heb ga ik zeker naar de Sokkenkraam.nl
Haal hier al jaren mijn 'medische' artsensokken. Geen naad, knellen niet. Staat 100% katoen op maar ze zijn een minibeetje elastisch dus het zal vast geen 100% zijn maar ze zijn geweldig. De site oogt een beetje antiek maar werkt wel
Uiterst goede service, attente en vriendelijke eigenaar. Stuurde extra sokken omdat de geleverde exemplaren niet helemaal naar wens waren qua kleur.
Na 1 avondje dragen al een gat op een vreemde plek. Bericht naar sokkenkraam gedaan, 0 respons.
Je zou betere kwaliteit verwachten voor deze prijs.
Ik heb net twee paar huissokken besteld, deze werden snel bezorgd en zijn netjes zoals omschreven.