1. Elektronika i technologia

SoftwareSupport is The Future of Work - a freelancers network, allowing you to hire top professionals in their fields on-demand, hourly, or for larger engagement.

4,1

Dobra

Profesjonalna rekrutacja i usługi

Uczestniczyłem w procesie rekrutacyjnym do projektu, rekrutacja została przeprowadzona profesjonalnie i bezproblemowo.

Nie powiedziałbym, że to firma nadmiernie przyjazna pracownikom, proces jest bardzo wymagający i jest duży odsiew kandydatów, zdecydowaną większość rzeczy trzeba robić lub domyślać się samemu, jest to jednak dodatkowe wyzwanie dla mnie jako kandydata.

Osoby prowadzące rekrutacje są przyjazne i odpowiadają na wszelkie pytania, ostatecznie nie dostałem się do projektu ale wszystko zostało przeprowadzone w sposób profesjonalny.

8 maja 2024

Wszystko ok

Wszystko ok, zleciłem raczej mniejszy projekt ale nie było problemu z realizacją, wykonana sprawnie i w terminie.

10 lipca 2023

Profesjonalna firma usługowa

Profesjonalna firma usługowa, wywiązuje się z zadań i komunikuje wszelkie wyzwania. Współpraca z firmą usługową jest zawsze oparta na partnerstwie i zaufaniu i SoftwareSupport wywiązuje się ze swoich zadań.

Pracownicy są dostępni i responsywni na pewno znają się na swoim fachu. Do tego firma dostarcza pełne raporty z wykonanych prac praktycznie co tydzień.

Domyślam się, że negatywne recenzje mogą dotyczyć klientów, którzy nie chcą zapłacić za wykonaną usługę bardzo dużo jest takich przypadków.

14 lipca 2023

Czuje się oszukany, strata czasu i pieniędzy!

Czuję się oszukany. SoftwareSupp to najgorsza firma IT, z jaką współpracowałem. Pracownicy w korespondencji używają zmyślonych imion, aby, jak się domyślam, brzmieć bardziej egzotycznie, wykazując się przy tym niską kulturą osobistą. Wykonawcy, z którymi przyszło nam współpracować, okazali się bardzo niekompetentni. Na koniec, brak możliwości zwrotu niewykorzystanych środków, pomimo wcześniejszych telefonicznych zapewnień, że nie będzie z tym problemu. Próba rozmowy i wyjaśnienia sytuacji kończy się blokadą kontaktu i informacją, że, tu cytat: "dalszy kontakt będzie odbywać się tylko i wyłącznie drogą prawną/sądową". Taka firma jak SoftwareSupp z Wrocławia w mojej ocenie powinna być jak najszybciej zaorana, żeby nie naciągać innych ludzi na straty.

24 lipca 2023
Logo SoftwareSupp

Odpowiedź od SoftwareSupp

Hi Daniel, we’re sorry that you haven’t had a great experience with SoftwareSupp, we work hard to deliver top quality services and the best professionals in the world for our customers.

Based on your review it seems that you might have mistaken us with other company. SoftwareSupport might only refund the funds within the trial period (agreed individually with the customer) and would never promise or do refund for an already performed service (it’s not a bank or financial institution). Also please note that by working with SoftwareSupp you work with the best professionals in their fields so it’s not possible the staff was incompetent or unable to perform the task given.

Anyway if you’re actually our customer please reach us at support@softwaresupp.com and we will do our best to find a beneficial solution for you and your business.

Profesjonalna firma i profesjonalne…

Profesjonalna firma i profesjonalne usługi. Wywiązała się ze wszystkich warunków wzorowo, w konkurencyjnej cenie dostarczyła projekt. Nie jest to na pewno najtańsza usługa, natomiast jest to zdecydowanie usługa jakościowa.

5 maja 2023

To nie firma to scam

Potwierdzam to co napisał wcześniej użytkownik. Ta firemka to banda cwaniaków. Bezprawnie pozyskali środki z mojej karty na kwotę prawie 5 tys. zł. Zasłaniają się regulaminem. Z przesłanych przez nich dokumentów do mojego banku jasno wynika, że jako klient nie aktywowałem płatnego planu a mimo to samodzielnie go aktywowali i pobierali bezprawnie płatności z karty. Złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa a na tej podstawię wniosę o chargeback w moim banku. Innych oszukanym klientom zalecam dokładnie to samo. PS. Dorabiają się na niewiedzy, podstępnych zapisach umowy i naiwności klientów. Takie praktyki dawno są zabronione. W internecie jest wiele takich spraw i każda taka firemka defacto w perspektywie czasu traciła a nie zyskiwała.

25 stycznia 2023
Logo SoftwareSupp

Odpowiedź od SoftwareSupp

Hi Marcin, we are sorry to hear that you haven't had a great experience with SoftwareSupport. We work hard to deliver top quality services and the best professionals in the world for our customers. We can ensure that SoftwareSupp as a legally operating entity never does illegal charges and any charges need to be approved and confirmed by you. If you're actually our customer, please reach us at support@softwaresupp.com and we will do our best to analyze the case and find a beneficial solution for you and your business.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (45 recenzji)