Gebuiksvriendelijke website! Laatste keren altijd bij jullie geboekt, dit jaar opnieuw! Het is 4 jaar geleden, eerst door omstandigheden en daarna door Corona. We kijken er dus enorm naar uit.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vlotte contactname en reactie met het team van snowtrex. Na een iets mindere ervaring bij het boeken. We hebben snel een verduidelijking gekregen, bij de vraag om onze dossiers te linken kregen we ee... Zobacz więcej
Al meerdere keren op vakantie gegaan met snowtrex en steeds een zeer goede prijs gekregen en een vlotte afhandeling. Dit jaar een omboeking gedaan en ook dat verliep erg vlot.
Reakcja na opinię
Een geschikt hotel vinden en reserveren ging relatief vlot. Het was echter wel verrassend om pas helemaal op het einde van dat proces te zien dat het enkel "op aanvraag" was en dat we pas na ten laats... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
SnowTrex-reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken. Bij de accommodatie is er in de meeste plaatsen keuze uit meerdere onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod! SnowTrex - individualiteit en service!
Dane kontaktowe
Bonner Str. 484-486, 50968, Köln, Niemcy
- 03 400 32 40
- info-be@snowtrex.com
- snowtrex.be
Al jaren goede ervaringen.
Al verschillende jaren dat we via snowtrex een reis boeken. Is altijd al in orde geweest.

Odpowiedź od SnowTrex BE
Vlotte boeking alles ging vlot net…
Vlotte boeking alles ging vlot net zoals onze vorige boekingen

Odpowiedź od SnowTrex BE
Goeie site om een skivakantie te boeken
Fijne klantendienst, mooie promo’s en een uitgebreide keer.
Alleen is het eventjes afwachten of je boeking aanvaard wordt.

Odpowiedź od SnowTrex BE
Vlotte service tegen zeer scherpe prijzen
Dit jaar een omboeking gedaan en ook dat verliep erg vlot.

Heel vriendelijke medewerkers
Heel vriendelijke medewerkers, heel flexibel, transparante website

Odpowiedź od SnowTrex BE
Zeer vlotte site om mee te werken
Zeer vlotte site om mee te werken, alles duidelijk en overzichtelijk. Beste aanbiedingen in vergelijking met andere aanbieders.

Snelle info, vriendelijkheid...
Vriendelijke mails.
Snelle antwoorden.
Hulp via mail.
Hier boek ik nog.

Odpowiedź od SnowTrex BE
het is goed dat je een totaal pakket…
het is goed dat je een totaal pakket kunt krijgen met skipas bij.

Snelle goede reactie
Snelle goede reactie, maar info na de boeking mag wat uitgebreider

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.