Snittappe.dk Recenzje

4,7

Det er verdens langsomste lager, har efter otte dage stadig ikke modtaget noget, deres medarbejder sagde at det max tog tre til fire dage. Måske de skulle tage på studietur til Proshop og se hv... Zobacz więcej

Købt et sæt gevindtappe (3 stk - 12 mm) Blev leveret direkte fra producenten i Tyskland - leveringstid vel ca. 3 dage - helt OK MEGET høj produktkvalitet - ikke noget "kineser grej"

God og nem online bestilling. Meget stort sortiment af værktøj til gevindskæring, og meget information om gevindtyper, tabeller m.m. Måske lidt rigeligt debiteret porto for en lille gevindbakke. Lig... Zobacz więcej

Jeg købte en kasse med snittapsæt i bedste kvalitet 3-12mm. Selve tappene virker til at være god kvalitet, medfølgende kasse og vindejern er temu kvalitet, den spinkle plastikkasse giver helt ærlig... Zobacz więcej

1. Sklep narzędziowy

O Snittappe.dk

Snittappe.dk - Eksperter I gevindskæring Online salg af professionel gevindværktøj i Tysk kvalitet. Køb dine snittappe både til erhverv og privat til attraktive priser.

Fra Bestilling til levering

99% af vores sortiment, med ca 12.000+ varenummer, står fysisk og klar til levering fra fjernlager og direkte til dig. Vi samarbejder med den tyske virksomhed VÖLKEL . Som er en verdens kendt producent af gevindskærings værktøjer, med mange års erfaring og specialisering i gevindværktøj. Med VÖLKEL produkter er du sikker på et kvalitets produkt I industri kvalitet som er stabil og virker hver gang! Læs mere om vores fragtpriser - som bliver direkte leveret til dig her

Du finder blandt andet..

Doskonała

hurtig levering

Havde problemer med at finde 15 mm fingevind snittab.
Efter min første levering af 15 / o,75 mm snittab måtte jeg i min uvidenhed fatte det var forkert.
Efter tlf. samtale med jer,blev jeg ikke klogere.
Købte så en gevindmåler i Bauhauss , hvorefter jeg bestilte en 15/1,0 mm snittab.
så nu er alt ok. Bortset fra jeg har en snittab jeg smider væk.
mvh
Kristian