veel proef examens en voldoende info betreffende de theorie die erbij hoort, echter geen vijf sterren omdat ik een soort van begeleiding heb gemist wat de beste leermethode is. ik was bijvoorbeeld d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
dmv examens leren zonder echt werkelijk eerst goed te leren uit theorieboeken. Net cursus gedaan en op examen geweest bij cbr, geslaagd met 58 ptn (56 was minimuum om te slagen). Ik was verbaasd ove... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super cursus, zowel vaarbewijs I als II in 1 x gehaald. Je moet het wel serieus nemen en er best veel tijd in stoppen. Natuurlijk zijn sommige plaatjes anders dan bij het CBR. Maar voldoende basis k... Zobacz więcej
Voor nog geen €10,- via social deal lesmateriaal gekocht voor klein vaarbewijs 1. Veel Oefenmateriaal, ik miste wel wat informatie over wat vlaggen betekenen. Na 25 oefenexamens gemaakt te hebben ben... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Met Snel je Vaarbewijs bereid je je snel en efficiënt voor op het CBR vaarbewijs examen. Je leert alleen wat echt nodig is en oefent met echte examenvragen. Dankzij onze prijswinnende e-learning software zie je direct waar je nog moet verbeteren, zodat je gericht kunt leren en goed voorbereid je examen ingaat. Bij Snel Je Vaarbewijs heb je altijd toegant tot je geslaagd bent voor het CBR vaarbewijs-theorie examen.
Dane kontaktowe
Dintelstraat 95-3, 1079BB, Amsterdam, Holandia
- 020 223 49 73
- info@sneljevaarbewijs.net
- sneljevaarbewijs.net
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik had me twijfels vooraf maar dat was…
Ik had me twijfels vooraf maar dat was nergens voor nodig. Gewoon een goede cursus.
Ik ben erg tevreden met de cursus
Ik ben erg tevreden met de cursus. Uitgebreid en duidelijk.
Prima bevallen eigenlijk
Prima bevallen eigenlijk. De theorie is wel lastig voor je vaarbewijs.
Sneljevaarbewijs.net slechte site ter voorbereiding examens.
28 juni Demo-examen Marifoon gedaan bij Sneljevaarbewijs.net.
Een aantal antwoorden van Sneljevaarbewijs waren fout.
Bovendien klopte de beoordeling niet, kreeg een score van 54(%?) terwijl dat 65 moest zijn volgens Sneljevaarbewijs om te slagen. (Ik had 100% goed)
Kan helaas hun uitslagmail niet copy/pasten hier.
Zou iig iedereen afraden bij Sneljevaarbewijs.net iets aan te schaffen.
P.S. 28 juni in de middag Officieel examen Marifoon gedaan met 100% score.

Odpowiedź od Snel Je Vaarbewijs
Er zitten veel taalfouten in de…
Er zitten veel taalfouten in de examenvragen maar vervelender is soms dat ze onduidelijk zijn en soms ook kloppen de antwoorden niet (na check met theorie) of is uitleg onduidelijk.

Odpowiedź od Snel Je Vaarbewijs
Moet eerlijk zeggen is meer dan goed…
Moet eerlijk zeggen is meer dan goed mijn ervaring. Volgende week examen
Super goede cursus!
Super goede cursus! Het is overzichtelijk en werkt snel. Heel fijn
Taalkundig klopt het niet
Taalkundig klopt het niet. Vage vragen waar niet duidelijk is is of het bijvoorbeeld over een kleine of grote boot gaat zodat er ook geen goed antwoord gegeven kan worden.

Odpowiedź od Snel Je Vaarbewijs
Niet slecht prima en heldere cursus
Niet slecht prima en heldere cursus. Moest alles even goed doornemen om te snappen hoe de software werkt.
Leuke cursus goede voorbereiding
Ja een prima cursus vind ik en geslaagd.
Goede vragen voor het voorbereiden op…
Goede vragen voor het voorbereiden op het examen! Makkelijk te lezen en goede lay-out.
Onduidelijke cursus
Onduidelijke cursus, slechte uitleg.
Ook al meerdere keren gemaild maar geen reactie.

Doświadczenie Trustpilot