Banner for Smycka

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde min vara till Frölunda Torg, men den kom till Mölndal. Detta tog längre tid än lovat, kom ej i tid till barnbarnets födelsedag

Oceniono na 5 z 5

Den berlocken som jag köpte från er var inte fräsch i metallen, såg rostig ut. Jag skrev till er om det och ni svarade omgående att "så skall de ju inte vara". En lättnad för mig att kunna byta och... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Snabbt o smidigt att beställa vara på nätet och sedan hämta ut den i butiken på Marieberg i Örebro utan extra kostnad Jag tänkte nog fel när jag satt stjärnorna Köpte örhängen i julklapp o brorsdo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. Przekłuwanie uszu
  3. Pracownia złotnicza
  4. Jubiler
  5. Projektant biżuterii
  6. Zegarmistrz

Napisane przez firmę

Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring med hjälp av vår skickliga guldsmed. Vi erbjuder även klockservice i stor utsträckning. Varmt välkommen till våra butiker!

Dane kontaktowe

Snabb leverans,

Snabb leverans,

25 lutego 2026

Odpowiedź od Smycka

Tack för din recension, kul att du är nöjd!

Smidigt byte i butik.

Ni hjälpte mig smidigt i butiken när jag ville byta smycke. Tack 🙏

12 lutego 2026

Hej Rickard,

Oceniono na 5 z 5

Mycket serviceinriktad personal som…

Mycket serviceinriktad personal som gjorde det lilla extra. Tog sig tid och var hjälpsam på alla sätt.

18 lutego 2026

Hej Eva,

Bra butik

Det var bra bemötande i butik

9 lutego 2026

Så kul att du är nöjd!

bra affär

Det gick snabbt, det var smidigt, trevlig personal

3 lutego 2026

Hej Hannah,

Oceniono na 4 z 5

Smidig leverans!

Smidig leverans!

26 stycznia 2026

Hej Helena,
Tack för ditt omdöme.
Så kul att du är nöjd med leveransen av ditt köp!

Oceniono na 2 z 5

Fick inget leveransbesked

Fick inget leveransbesked, var tvungen att kontakta Smycka för att få reda på om leverans var gjord och var klocka fanns att hämta.

23 stycznia 2026

Hej Björn,
Tack för ditt omdöme. Hoppas du är nöjd med din nya klocka!
Det låter konstigt, du ska ha fått AVI angående leverans via SMS från PostNord. Vi ska ta detta vidare med PostNord för att se vad som kan ha gått snett denna gång för att se till så att det inte sker fler gånger.

Oceniono na 3 z 5

Finlyster på halsbandet o likaså…

Fin lyster på halsbandet o likaså stenarna, men för kort, och oftast är öglorna inte slutna och kan därför öppnas om man kan tappa halsbandet, sen i slutet på halsbandet hade jag önskat en lite större ögla när jag låser halsbandet..
Har ju betalat nästan 1.500 o då önskar jag ändå lite kvalité, som det är nu, måste förlänga, sluta alla kedjor, så dom inte glipar o en större ring i slutet, så 5 till 700 kr mer behöver jag betala, bara lite fakta..

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Smycka

Hej och tack för ditt omdöme,
Vi hoppas att du blev nöjd med halsbandet och att det efter förlängning sitter som du önskar, om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så kan vi hjälpa dig vidare!

Väldigt snabb leverans.

Väldigt snabb leverans.

18 stycznia 2026

Oceniono na 5 z 5

Det var väldigt enkelt och smidigt att…

Det var väldigt enkelt och smidigt att beställa på nätet .
Produkten motsvarade informationen på nätet.

16 stycznia 2026

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Jag är väldigt nöjd med min beställning.

20 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej