Firma wykonała usługę zgodnie z moimi oczekiwaniami. Fachowcy byli bardzo profesjonalni, a kontakt z firmą był wzorowy. Jestem bardzo zadowolony i na pewno wrócę.”

Mogę zamówić bez problemu karty dzwoniąc telefonem. I naj taniej z całej konkurencji

Wszystko ładnie sprawnie, wszystko się zgadza i jest bezpiecznie

1. Dostawca rozwiązań e-commerce

Geachte klant, Met trots willen we u informeren dat SMSbeltegoed voortaan verder gaat onder een nieuwe naam: Moontopup. Aanvankelijk richtten we ons voornamelijk op de verkoop van beltegoed, belkaarten en simkaarten. Sindsdien zijn we echter aanzienlijk gegroeid en hebben we ons productaanbod uitgebreid. Tegenwoordig bieden we een breed scala aan producten aan, waaronder prepaid creditcards, crypto-vouchers, entertainmentkaarten voor diensten zoals Netflix, Google Play en Pathé Thuis, evenals game- en cadeaukaarten. We hebben geconstateerd dat de naam "SMSbeltegoed" niet langer volledig recht doet aan de diversiteit van ons aanbod en onze identiteit. Daarom hebben we gekozen voor de naam Moontopup. Deze naam heeft voor ons een diepe betekenis. "Moon" symboliseert de opwaartse beweging en weerspiegelt ons streven naar groei en innovatie, terwijl "Topup" ons kernprincipe onderstreept: het aanvullen en verrijken van tegoeden in de breedste zin van het woord. Daarnaast hebben we bewust gekozen voor een Engelse naam, gezien onze wereldwijde ambities en uitbreiding. Moontopup markeert het begin van een nieuw hoofdstuk, waarin we ons blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten, ongeacht waar u zich bevindt. Wij danken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen. We kijken ernaar uit om deze nieuwe fase samen met u te betreden en samen te groeien—naar de maan en verder! Met vriendelijke groet, Team Moontopup.com

4,3

Doskonała

9 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Super super zakupy

Super super zakupy

22 stycznia 2025

Odpowiedź od SMSBeltegoed

Wat geweldig om uw positieve review te lezen! We zijn blij dat u een goede ervaring met ons heeft gehad en waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Wij blijven ons inzetten om onze klanten de beste service te bieden en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Firma wykonała usługęm zgodnie z moimi…

14 listopada 2024

Odpowiedź od SMSBeltegoed

Thanks a bunch for your wonderful feedback! We're delighted to have met your expectations!

Super

Its super always works good

31 grudnia 2023

Odpowiedź od SMSBeltegoed

Onze oprechte dank voor je vriendelijke woorden! Het is geweldig te weten dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn

Oki good

Good app super shnell.

30 sierpnia 2023

Odpowiedź od SMSBeltegoed

We go Fast! 🚀 Thank you for your review

Mogę zamówić bez problemu karty paysafe

15 sierpnia 2023

Odpowiedź od SMSBeltegoed

Bedankt! Het is geweldig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met telefonisch bestellen, en we zijn er trots op een van de voordeligste opties te zijn. Jouw review draagt bij aan het helpen van andere klanten bij het nemen van een weloverwogen aankoopbeslissing!

Tak uważam za najlepsze

21 lutego 2020

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za Twoją ocenę. Myślę, że bylibyśmy wdzięczni, gdybyś dał nam więcej gwiazdek.
Z poważaniem
SMSBeltegoed.nl