Hurtig levering men varen, to rullemaskiner virker desværre ikke. De var billige ja og nogle gange kan man jo være heldig selvom noget er billigt, men ikke denne gang. Ligemeget hvordan og hvor me... Zobacz więcej
Jeg kan validere, de dårlige anmeldelser. Jeg lavede en ordre og lavede en bankoverførsel, hørte ikke mere derefter. Måtte så sande 5 dage efter, at de havde løjet om lagerstatus og de skriver, at... Zobacz więcej
Jeg bestiller en digital vægt som jeg får dagen efter. Det viser sig at den var defekt måske på grund af Post Danmarks hårde behandling Jeg kontakter Smokeshop og de sender en ny vægt med det samme... Zobacz więcej
Jeg bestilte mine varer torsdag aften, og kunne hente dem i min lokale pakkeshop lørdag formiddag. Alt hvad jeg havde bestilt var som det skulle være, anvender helt sikkert smokeshop.dk en anden gang.... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Smokeshop.dk, King Size Headshop på nettet, leverer alverdens rygegrej til danmarks rygere, til de bedste priser.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
fra ⭐ stjerne til ⭐⭐⭐
Jeg fik hjælp fra kundeservice og en ny pakke tilsendt, de manglende 2 stjerner er fra hele oplevelsen.

Odpowiedź od Smokeshop
Super hurtig levering
Super mennesker venlig
Bestilte en vare den 26 oktober 2022
Bestilte en vare den 26 oktober 2022
fik afvide at der ville gå 4-6 uger fordi varen ikke var på lager på trods af at der stod de kunne levere den på 2-7 dage
for snart 2 uger siden fik jeg afvide at den ville blive sendt samme uge men venter stadig
Glimrende
En rullemaskine til yderst rimelig pris.
Lynhurtig levering og god vare.
Jeg kan kun anbefale Smokeshop.
Venligst
Aage Petersen
IT-Konsulent
PCS Slagelse
Skønt sted at handle 🙌
Kan varmt anbefale smokeshop
Kan varmt anbefale smokeshop. Det er Nemt og okay pris kan ikke genkende det andre skriver er mere end tilfreds så er igang med ny bestilling
Super hurtig leverig
Trods mine rodede bestillinger og…
Trods mine rodede bestillinger og mails,fandt de hurtigt frem til levering, og en løsning trods udsolgte varer 👍🏼👍🏼👍🏼
Alt som det skal være
Super go sted at handle.
alt iorden her og dejlige mennesker i…
alt iorden her og dejlige mennesker i shoppen,helt sikkert et besøg værd
Altid super service og gode varer.
god ærlig betjening og hurtig levering
Hurtig og prof.