Smilow Design Denmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Napisane przez firmę

Håndlavede, unikke og helt personlige krystalsmykker skabt af smykkedesigner Jannie Smilow med onlinesalg til hele Danmark. Krystalsmykkerne er skabt i kobber og i sølv og er kendetegnet ved deres unikke og eventyrlige udseende, med smukke snirkler og skønne farver, skabt af krystaller i høj kvalitet. Der anvendes to primære teknikker som håndværksmæssigt er ret specielle. Wire wrapping som er en fletteteknik, der kræver tålmodighed og et godt øje, hvor helt tynde tråde af sølv- eller kobbertråd vikles omkring smukke krystaller, uden at bruge lim eller lodning. Electroforming er en tidskrævende og helt særlig teknik, der ved hjælp af svagstrøm, får kobber til at vokse på overfladen af krystaller i smukke, organiske mønstre. Alt hvad der sælges på hjemmesiden er helt unikt og meget personligt. Sølvsmykkerne er certificerede ved Ædelmetalkontrollen og er påført de stempler som loven foreskriver.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

6 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Iderig og nyskabende.

Iderig og nyskabende.
Prøver nye sjove ting og lykkes.

17 czerwca 2026

Kære Margit
Tusind tak for de rosende ord. Jeg er både stolt og glad over at du kan lide mine smykker.

Elsker mine smykker fra Smilow Design

Har købt en del smykker hos Jannie efterhånden og bruger dem meget, og de ser alle ud som første dag, for de bliver lagt i de samme fine æsker som fulgte med leveringerne.
Jannie er super serviceminded, uanset om det er et smykke hun har lagt op på hendes FB side, som hun sælger eller om man har egne idéer.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

15 czerwca 2026

Odpowiedź od Smilow Design Denmark

Kære Susanne. Tusind tak for dine rosende ord, det er SÅ fedt at høre. Hvor er jeg stolt og glad for at du (stadig) er vild med mine smykker :)
Mange hilsner Jannie

Oceniono na 5 z 5

Køb roligt smykker ved Smilow!

Jeg har efterhånden en nærmest uanstændig mængde af Jannies smykker … de er bare så smukke og passer lige til min stil - og de er ret billige, når man tænker på at det er unika 🥰
Kundeservicen er også i top - Jannie er både dygtig og sød!

15 czerwca 2026

Kære Liselotte
Tusind tak for dine søde ord, hvor er det bare fedt at vide, at du kan lide mine smykker. Det gør mig sindssygt stolt :)
Tak!
Mange hilsner Jannie

Super tilfreds!!

Min dejlige Mor er den heldige ejer af flere smykker fra Smilow Design Denmark. Smykkerne er helt unikke og passer perfekt til hendes stil, man kan tydeligt se og mærke den tid og kvalitet der er blevet brugt på at lave dem.
Jeg kan varmt anbefale Smilow Design til andre der er interesserede i unikke smykker. Processen og resultatet taler for sig selv, og alt har været præcis som vi har ønsket og håbet!

18 czerwca 2025

Kære Freya
Tusind tak for den skønne anbefaling. Hvor er det bare godt at høre, at din mor er glad for de smykker jeg har lavet til hende. Det gør mig virkelig stolt.

Unikt smykkeunivers

Jeg er så glad for mine smykker fra SmilowDesignDenmark. De stråler af omhyggeligt,ordentligt, håndlavet arbejde. I en halskæde har hun brugt nogle af mine egne perler, hvilket kun gjorde smykket endnu mere personligt. En anden halskæde var en dejlig julegave.Min bedste anbefaling.

1 grudnia 2025

Kære Malene
Tusind tak for det skønne ord og den meget fine anbefaling.
Det gør mig vanvittigt glad og stolt.

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske smukke smykker lavet af en…

Fantastiske smukke smykker lavet af en meget dygtig kvinde som ligger så meget personlig arbejde i det. Blev så glad da jeg faldt over hjemmesiden og hendes Facebook side og så hendes arbejde. Waow. Stor anbefaling herfra!❤️
God kontakt og super god service + hurtig levering 🤗

22 marca 2026

Kære Amalie.
Tusind tak for de skønne ord og den søde anbefaling, du skal vide at de er højt værdsat.
Mange hilsner fra Jannie Smilow

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej