3,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Manglende vare

Jeg betalte for et blåbogspakke der indholdte et fysisk A5 hardcover udgave, som jeg derefter ikke fik. Jeg kom i kontakt med Smilo om dette og jeg blev bare fortalt om at spørge eleverne der var jo ansvarlig for at udlevere varene til at kontakte Smilo. De er jo allerede i sommerferie, så det går ikke, men hvorfor er dette overhovede nødvendigt? Er det ikke nok at eleven der selve betalte for blåbogen klager? Trods alt tror jeg bare jeg aldrig får modtaget denne blåbog, så det var bare et spild af penge.

9 lipca 2026

Super skøn oplevelse

Super skøn oplevelse! Vi var sent ude med studieturstrøjer men heldigvis var smilo mega hurtige og så hjælpsomme. Ringede til kundeservice flere gange og fik mega god rådgivning hver gang. Mega imødekommende kundeservice og fik ovenikøbet to gratis trøjer med til vores lærere! :)

11 marca 2026

Absolut fantastisk oplevelse!

Absolut fantastisk oplevelse!
Vi var desværre lidt sent ude, men Tim fra studietrøje.dk var så god til at få alt til at ske. Fuldkommen lydhør med alt der blev spurgt om, da det forløbet blev lidt kringlet

Han var virkelig grundig, og der blev sørget for at alt gik som det skulle!

Bedre kundeservice skal man lede længe efter.

4 grudnia 2025

God kundeservice

Ringede fordi der var kommet cykelolie på min studietrøje og de var så søde til at ville sende en ny, som kunne nå at komme inden jeg skal afsted. Snakkede med en Katja som var så hjælpsom

28 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Smilo.dk har ydet mig verdens bedste…

Smilo.dk har ydet mig verdens bedste service. Jeg ringer og efterbestiller en hoodie, der skal bestilles med lynets hast, fordi min datter skal have den med på skiferie med sin efterskole. Smilo prioriterer min ordre HØJT og får den sendt i trykken som noget af det første efter jul. Efterfølgende bliver jeg kontaktet og fortalt at min ordre er færdig, at den er sendt med ekspres og de følger min ordre helt til dørs. Jeg er helt uden ord for den flotte service jeg har fået. Jeg får endda en sms hvor de udtrykker glæde over, at min datters trøje nåede frem.
Man skal lede længe efter så god service. TAK KATJA

5 stycznia 2024

Gode trøjer og service

God service, god hjemmeside, hurtig levering, gode trøjer og godt tryk. Jeg bestilte 22 trøjer til mig og min klasse og de kom hurtigt og trykket er virkelig godt

4 lipca 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej