Banner for Smeg Denmark

Smeg Denmark Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Smeg elkedel meget utæt efter kun lidt brug. Desværre over garanti. Desuden ligner den en kedel som er isoleret, så man kan røre den når man har kogt vand. Men den er brandvarm uden på. Pris og kvali... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vær obs på at om man kjøper komfyr fra Smeg så må man ha elektriker for å montere på ledning. Støpsel og kabel medfølger ikke. Det koster noen tusen i tillegg. Komfyr som oppgis å være 60 cm går ikk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Update 20. okt: SMEG erstattede elkedlen, selvom den var udløbet. Kundeservice hos SMEG ydede en superb service. Jeg har derfor opdateret anmeldelsen fra 2 til 5 stjerner. Original anmeldel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vores kaffemaskine gik i stykker da jeg var ved at rense den, da den var over garantiperioden var vi sikker på det ikke kunne gøres noget uden betaling. Concept store Copenhagen får den indlevere... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Smeg er en italiensk hvidevarevirksomhed, der har hjemsted i Guastalla nær Reggio Emilia i Norditalien. Smeg har datterselskaber i hele verden, kontorer på alle kontinenter og et omfattende salgsnetværk.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

200 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

En noget rodet oplevelse

Købte et køleskab i shoppen. Skriver både pr mail og på hjemmesiden at skabet skal leveres på en anden adresse end min egen. ( I København , jeg bor i Århus)
Efter 3 uger bliver jeg ringet op af en fragtmand som vil levere skabet på min egen adresse. Vi får efter lidt snak frem og tilbage så aftalt at det bliver leveret på den ønskede adresse og at skabet skal bæres op i lejligheden på 1 etage og at eneste mulighed for indbæring var bagtrappen.
Det blev også aftalt at fragtmanden skulle aftale endelig levering med lejlighedens beboer.
Da dagen for levering oprinder, stiller der en fragtmand der ikke kan bære skabet op af bagtrappen alene, Efter 3 dage kommer de så igen og får skabet ind.
Det viser sig at der mangler en hylde i skabet, og Smeg bestiller den manglende hylde. Igen gør jeg opmærksom på at leveringsadressen er den samme som der hvor skabet blev leveret.
De beder igen om oplysninger selv om alt står på den hjemmeside som vi kommunikerer på, men pludselig skriver de en mail at de ikke kan nå at levere på den nævnte adresse, og sender til min adresse.
På mit spørgsmål om de ikke læser hvad der står på deres hjemmeside, får jeg svaret at det har de altså ikke adgang til, selvom jeg kan læse de svar de giver mig på selvsamme side.
Det virker noget rodet, og nu står jeg så med en hylde som skal til København

16 września 2021

Drømmen der brast!

Da jeg var meget ung, var min store drøm, en dag at få råd til et SMEG-komfur. Jeg trykkede ofte min næse flad på ruderne hos hvidevareforhandlere og håbede på, at jeg en dag, kunne få sådan et komfur.

Mange, mange år senere, i 2016, fik jeg endelig muligheden. Jeg fik renoveret mit køkken og prioriterede, at der skulle være råd til SMEG. Jeg købte mit drømmekomfur, mit SMEG-køleskab, foruden både blender og elkoger – ligeledes fra SMEG.

Jeg var lykkelig! Sad i mit køkken, efter familien var gået i seng, og kiggede forelsket på mit nye køkken og de smukke SMEG-ting.

Kort tid efter gik ventilatoren i stykker i komfuret. Den fik jeg skiftet uden beregning på garantien. Efter et par måneder, kunne låget til elkogeren ikke åbnes, med mindre man slog hårdt på det. Det kom vi uden om ved at hælde vand i kogeren uden at åbne låget og sådan har det været siden.

For et års tid siden begyndte minifryseren i køleskabet at dryppe vand. Jeg bestilte en ny dør til minifryseren og skiftede den, men den dryppede stadig. En fortalte mig, at det var fordi, at gummilisten på hele køleskabet ikke var tæt – hvilket ved nærmere undersøgelse var helt korrekt.

Jeg bestilte en ny gummiliste og skiftede den, men kunne ikke få den til at slutte tæt. Jeg valgte at skifte disse reservedele selv, da jeg synes, at servicen fra SMEG-serviceleverandører er meget dyrt. Jeg har nu et hundedyrt køleskab, 5 år gammelt, som drypper vand og ikke slutter tæt.

Når jeg tænker på, hvor stort et ønske jeg fik opfyldt dengang jeg fik råd til at udstyre mit køkken med SMEG-hvidevarer og hvor ked af jeg nu er over, at de slet ikke lever op til mine forventninger, må jeg sige, at jeg er yderst skuffet over kvaliteterne. Jeg har netop købt et sommerhus, hvor der står et gammelt køleskab, som nok burde skiftes ud (og i guder, hvor jeg ville ønske, at mit SMEG-køleskab havde levet op til mine forventninger og jeg med ro i sindet kunne bestille et nyt SMEG-køleskab til mit sommerhus), men pointen er, at det gamle køleskab i mit sommerhus fungerer perfekt trods de mange år på bagen. Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne sige det samme om mit SMEG-køleskab!

16 września 2021

Kære kunde,

Ked af at læse din oplevelse med SMEG produkter!

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig omkring dine købte produkter.
Vi anbefaler IKKE at man skifter gummilister på køleskabene selv!

Lad mig vide mere i denne sag, kontakt mig her:
conceptstore@smeg.dk
+45 78 77 53 21

Med venlig hilsen,
Birgitte fra SMEG Concept Store
Vesterbrogade 39

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte et SMEG Colonial komfur i…

Jeg købte et SMEG Colonial gaskomfur i januar 2021. Det blev leveret 24 maj 2021. Jeg regnede med at det havde de moderne gadgets installeret, men nej. Der sidder en mini klokke i "timeren" der ikke kan høres, hvis man ikke står ved siden af. Er gået over til ekstern æggeur. Desuden kan varmerummet forneden ikke åbnes. Alt i alt dyre penge for et L.... komfur.

3 sierpnia 2021

Kære Susan,

SMEG's produkter er arkitektdesignet og der angives altid specifikationer på produkterne.

Æstetikken i SMEG Colonial komfur - set på et billede, ser ud til at indeholde et rum forneden, men der er desværre ingen låge. Det er blot designet sådan fra arkitektens side.

Jeg beklager at produktet ikke lever op til dine forventninger!

Med venlig hilsen,
Birgitte fra SMEG

Oceniono na 1 z 5

Det er smart, men firmaet bag yder ingen service

Jeg har haft et SMEG kølefryseskab i 2 år og 5 måneder.
Pludselig kunne hverken køle- eller frostskabet holde temperaturen. Jeg henvendte mig på Vesterbrogade og fik fin hjælp med at skrive til SMEG service. Jeg fik et svar nogle dage senere, som ikke var til nogen hjælp. Jeg kontaktede Hvidevareservice, for at få skabet repareret, samtidig med, at jeg skrev til SMEG service, og efterlyste et svar fra dem. Jeg hørte ikke noget fra SMEG. Reparatøren kunne konstatere, at kompressoren var færdig. Det ville koste godt 6000,- at udskifte den. Da, jeg ikke havde hørt fra SMEG, blev jeg nødt til at købe et nyt køle- fryseskab, og det er IKKE et SMEG.
Mage til dårlig service har jeg sjældent været ude for.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe et SMEG produkt.

28 czerwca 2021

Fortrinlig service

Concept Store i København har været fortrinlig. Service har været helt i top og de har været super fleksible og hjælpsomme hele processen igennem fra vores første besøg i butikken, da vi ændrede ordren (flere gange) og til vi har modtaget det sidste produkt. Jeg har kun ros til dem!

21 maja 2021

5 stjerner til kunderservice

Har endnu ikke modtaget produktet (fra Elgiganten, det er en anden historie), men Birgitte fra Smegstore på Vesterbrogade skal have 5 stjerner for håndteringen af Elgigantens brølere. God kundeservice!

28 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem god service.

Nem bestilling på hjemmesiden, dejlig service, da jeg havde glemt at anvende min rabatkode - rabatten blev hurtigt fratrukket, selv om jeg egentlig havde betalt for min gaskogeplade, og hurtig levering.
Kan kun anbefale at købe hos smeg😊

30 marca 2021

Tilbehør SMEG brødrister

Jeg købte en super flot SMEG brødrister i pastelblå, men der var ikke nogen rist med, til at f.eks. varme boller ol på, den havde butikken ikke, så jeg bestilte den direkte hos SMEG shop, den kom i løbet af et par dage uden tillæg af fragt, det var super.

24 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Købte en ovn og en emhætte

Fin butik og lækkert design, men når du har købt produktet og går ud af butikken så skal du krydse fingre for at dit produkt ikke har en fejl eller uventet går i stykker for her stopper servicen, meget lang ventetid på rep af helt nyt produkt lige taget ud af indpakningen dele var skæve og de dele der efter lang tid kom hjem var også skæve. Når så man har mistet tålmodigheden og ønsker at returnere produktet så skal man igen vente længe både på at få det afhentet og få pengene retur. Medarbejderne virker ikke til at kommunikere sammen, Dele af firmaet bliver styret fra Sverige og det de siger hænger ikke sammen med det der bliver sagt i butikken. Man skal selv ringe rundt i mellem butikken, kundeservice i Sverige (håber du forstår skånsk) og dem der skal rep produktet (hvidevareservice) som ikke har et begræb om hvordan man generelt taler til folk. Alt i alt har det taget over 6 måneder og jeg har stadig ikke fået nogen penge tilbage.
Min historie er langt mere grotesk end her beskrevet men vi er trætte nu og det ville du også blive hvis du skulle læse hele historien.
Der mangler i øvrigt flade bageplader til ovnen det er umuligt at bage noget på plader der følger med.

18 marca 2021

Super kundeoplevelse

Havde fornyeligt en super kundeoplevelser i SMEG forretningen på Vesterbrogade, da jeg skulle skifte mit gamle køleskab ud med et nyt. Var super glad for mit forrige, og ser frem til mange år med mit nye.

15 marca 2021

Hej Søren,
Tusind tak for at beskrive din oplevelse i SMEG Conceptstore.
Vi er glade og tilfredse, når vores kunder er!
Mvh
Birgitte
Store Manager, Conceptstore DK

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej