Mycket nöjd med köpet. Beställningen skickades snabbt och leveransen gick smidigt, trots att det var första gången jag handlade från Schuchardt Maskin. Produkten motsvarar mina förväntningar och verka... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag är nöjd med produkterna men mycket missnöjd med att inte kunna handla utan att blanda in en ”betalningstjänst” som samlar information om transaktionerna. Det blir andra alternativ i framtiden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lite väl lång leveranstid och vad jag kunde se så fick jag inget meddelande om att sakerna ev var restade eller att försändelsen var försenad. Kundtjänst är otroligt hjälpsam så det är ett stort plu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag fick prata med en kunnig representant som visade ett professionellt kunnande och intresse för mitt problem. Produkten löste mitt problem ett par dagar sedan. Jag är nöjd.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi levererar maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning inom verkstadsindustrin. Vi importerar själva och levererar direkt från eget lager. Företaget har funnits sedan 1899 och har i över 100 år servat den nordiska verkstadsindustrin med maskiner och verktyg. Vårt kontor, lager och vår utställning finns i Huskvarna.
Schuchardt Maskin
Napisane przez firmę
- Leverans nästa vardag!
- Beställ en lagerförd artikel innan kl. 15 och vi skickar den samma dag.
- Schyssta fraktvillkor
- Paket 150 kr Pallgods 850 kr
- Professionell support
- Våra tekniker har lång erfarenhet och hjälper dig mer än gärna om du undrar något. Slå oss en signal eller skicka ett e-mail så hjälper vi dig. Under vardagar får du svar inom 24 timmar.
Dane kontaktowe
Thulevägen 2, 56132, Huskvarna, Szwecja
- 036-396060
- info@smaskin.se
- smaskin.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
SNABB LEVERANS OCH RÄTT GREJER
Snabb leverans och ett bra pris.
I miss the time when Schuchardt was…
I miss the time when Schuchardt was still a shop where you could browse products, talk to Staff, ask questions & get advise. Now it is just another webbshop...
Lätt att hitta rätt del på hemsidan…
Lätt att hitta rätt del på hemsidan samt lätt att beställa!
Snabb leverans.
snabb leverans
snabb leverans, rätt verktyg, enkel hemsida
snygga brudar på kundservice
Bra kvalitet och mycket snabb leverans!
Perfekt för mitt ändamål
Grejerna var enligt förväntan
Grejerna var enligt förväntan. leveranstiden över förväntan. gick väldigt fort att få grejerna
Mycket snabb leverans!
Blev besviken då det står Disella på…
Blev besviken då det står Disella på verktyget men i artikeln så står det att det är VBK som är tillverkaren
Sedan så är priset oskäligt dyrt

Odpowiedź od Schuchardt Maskin
Har fortfarande inte levererats efter…
Har fortfarande inte levererats efter väntat i sju dagar
Doświadczenie Trustpilot