A distanza di 3 mesi, l'ordine profumatamente pagato non è mai arrivato. Contattato una prima volta, il servizio clienti ha risposto che era "in transito" ma non ha fornito alcun aiuto. Contattati nuo... Zobacz więcej
Ivy Smartplant op 12 maart 2024 besteld. Op 6 juni 2024 nog niks binnen. Al 4 berichten naar de klantenservice gestuurd omdat er vanuit hen geen bericht updates komen. Krijg iedere keer een antwoord... Zobacz więcej
Placed an order a month ago for two units. So far order tracking shows that order is received but has not been processed nor is there any tracking number for the package. Customer service does not... Zobacz więcej
Ik ben heel tevreden over dit product, het heeft hele leuke gezichtsuitdrukkingen die je precies vertellen wat je plantje nodig heeft. Naast alle handige functies staat het ook nog eens leuk in hui... Zobacz więcej
Transform your plants with gesture-based interactions and 70+ animations. It offers emotional expression and tailored care for your plants' needs.
Holandia
- smartplantivy.com
Non acquisterò mai più niente da loro
Non acquisterò mai più niente da loro. Sono passati quasi 3 mesi e ancora non ho il prodotto che ho ordinato.
Contatti il servizio clienti e hanno sempre una scusa, e prima non c'è il colore, e poi ci sono ritardi, e poi non sanno cosa dire. Scuse scuse scuse ma sta di fatto che non è ancora arrivato niente. Per scusarsi mi hanno offerto uno sconto sul prossimo ordine. Come minimo dopo 3 mesi dovevano offrire un rimborso. Mai più

Odpowiedź od Smartplantivy
Heel lang geel track & trace gekregen…
Heel lang geel track & trace gekregen dus ik dacht eventjes dat ik opgelicht was. Gelukkig kwam het wel aan, ookal was het kerstcadeau’tje te laat. Mijn verloofde was er heel blij mee enkel is het jammer dat het elke dag opgeladen moet worden.

Kwam wel laat binnen
Kwam wel laat binnen. We konden niet zien dat de leverancier van China was. Rest OK.

Odpowiedź od Smartplantivy
Does not work as intended
Does not work as intended. Keeps going offline and keeps getting stuck.
Customer care is a joke. You cant really get in contact with a real person. And its too much money for what it offers

Trage bezorging
Trage bezorging, geen communicatie bij vraag in chat. Product uiteindelijk prima aangekomen.

Lange bezorgtijd.
Lange bezorgtijd.
Heel slecht te bereiken.
Langdurige of zelfs geen reactie op verzonden email.
Ik zou zeker geen tweede bestelling doen en de website niet aanraden bij familie of vrienden

Odpowiedź od Smartplantivy
Non mi è arrivato il prodotto
Non mi è arrivato il prodotto, ho scritto una e-mail e non ho ricevuto nessuna risposta

Top product
Ik heb net mijn bestelling binnengekregen, ik had de Family pack besteld, alvast voor kerst, zodat ik cadeautjes heb. Ik ben erg blij met de kwaliteit en ik houd er ook eentje voor mezelf!

Odpowiedź od Smartplantivy
I always wanted to pet my plants
I always wanted to pet my plants, now i can!

Odpowiedź od Smartplantivy
Easy and nice free shipping
The checkout was hassle-free. Was impressed by the full free shipping in the whole of EU.

Odpowiedź od Smartplantivy
I recently had a fantastic shopping
I recently had a fantastic shopping experience with a smooth checkout process and excellent shipping.