Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde ”Filterkit till Xiaomi / Roborock - Svart” via CDON den 18/2 och fick paketet i brevlådan idag 20/2 🌟 Har tidigare köpt reservdelar via Amazon som inte fungerade alls, provade nu det... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

På bilderna i annonsen var det även borstrullar med. Men i paketet fanns det inte med. Det fanns absolut ingen instruktion om hur jag skulle reklamera detta. När man gör en beställning förvä... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra att Smartme.se tillhandahåller originalborstar och filter till Roborock. Fick beställda reservdelar snabbt levererade till postombud. Levererade delar var de jag beställt. Jag upplever originalbor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Toppen med deras nya svenska lager. Har beställt 2 gånger och jag kunde spåra det hela vägen till mitt ombud. Beställde och 1 timme efter så var mitt paket påväg till mig och framme dagen efter hos mi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV
  2. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

Smartme grundades 2019 i Uppsala av ett par smarthem entusiaster. Smartme var till en början en portal för guider och frågor kring det smarta hemmet men har under åren utvecklats till att bli en fullfjädrad webbshop med ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör. Smartme tillhandahåller ett komplett sortiment av tillbehör till alla Xiaomi och Roborocks robotdammsugare som finns tillgängliga på den svenska marknaden. Vi har egen tillverkning i Kina för majoriteten av tillbehören som t.ex borstar, vattenfilter och hepa filter. Vi är även återförsäljare för Roborocks egna tillbehör genom försäljningskanaler i Beijing. Hos Smartme kan du finna både original tillbehör från Roborock samt tillbehör från vår fabrik i Kina. Smartme har även under åren utvecklat sitt produktsortiment med tillbehör och reservdelar till Xiaomis elscootrar. Vi har allt från däck, slangar, mobilhållare, lås, väskor och skydd till din elscooter. Genom en noggrann kontroll och ett noga urval samt en stor kännedom kring Xiaomis ecosystem säkerställer vi att tillbehör och reservdelar som vi säljer håller en mycket hög kvalité till ett bra pris. Service i världsklass och starka kundrelationer genom Facebook, Messenger, Instagram och epost. Med lager i Sverige kan vi säkerställa att du som kund får supersnabba leveranser via Postnord och DHL direkt till din brevlåda eller till ombud. Vår leveranstid är 1-3 arbetsdagar inom hela Sverige

Dane kontaktowe

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Besviken på köpet!

Köpte däckavtagare för Xiaomi Elscooter. Men definitivt besviken och ångrar detta köp. För jag fick inte av däcket. Fick bara ont i fingrarna.

28 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Gjort retur. Ej givit Klarna den information dom behöver för häva betalningen.

Beställde tyvärr servicekitt till fel roborock. Betalade dyrt för en retur, som företaget krävde. Onödigt att slänga kittet, där av retur. Ärendet har legat maximal tid i Klarna. Kontaktat Smartme på order av Klarna och fått svar att smartme inte kan göra något. Detta trots att dom behöver agera för att avbryta fakturan. Känns som lurendrejeri.

4 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Hej Jenny,

Jag har gått igenom ditt ärende och vi har hanterat det helt korrekt från vår sida. I övergången från Klarna Checkout till Kustom Checkout där Klarna agerar bank så hanteras tvister annorlunda. Eftersom du har skapat en tvist och inte registrerat en retur så måste vi som handlare vänta på att Kustom begär in information från oss och sedan måste Klarna gå igenom informationen.

Jag kan se att du har fått information från oss om detta och vi har även informerat om att ditt ärende nu är avklarat från Klarnas och Kustoms sida så att vi äntligen kan hantera det.

Eftersom du registrerat en tvist så måste vi tyvärr följa uppsatta regler från Klarna och Kustom och det medför att det tar längre tid.

Som vi har informerat dig om via mail så kommer din retur hanteras denna vecka. Tyvärr 9 dagar senare än utsatt tid pga ovan anledning. Vi har även per mail informerat dig om att vi kommer hantera ärendet så snart tvisten är klar från Klarnas sida.

Varmt välkommen tillbaka Jenny!

/Mathias

Oceniono na 4 z 5

På bilderna i annonsen var det även…

På bilderna i annonsen var det även borstrullar med.
Men i paketet fanns det inte med.
Det fanns absolut ingen instruktion om hur jag skulle reklamera detta.
När man gör en beställning förväntar man att få de produkter som visas på bilderna.
När jag nu skriver en recension hade det varit väldigt bra om företaget hade rättat till felet, istället för att uttrycka att jag borde gå in på en facebooksida

Detta löste sig till slut!
Tack!

29 lipca 2025

Hej Thomas!

Tack för ditt omdöme. Självklart så ska du få exakt dom produkterna på bilden, både till utseende och antal! Det som visas på produktsidan är det som ingår, det står också specat i texten "Paketet inkluderar":

Jag kan inte se att du försökt kontakta oss via mail eller Messenger så att vi kan lösa ditt ärende. Det är mycket lättare att lösa ditt problem om du kontaktar kundtjänst :-)

Du når oss på hej@smartme.se om du önskar att vi kollar på ditt ärende.

Ha en fin dag!

Edit: I paketet så finns det en följesedel, där står det tydligt vilka kontaktvägar som finns tillgängliga och hur man gör för att kontakta oss. På vår hemsida så finns det också en "Kontakta oss"-flik i menyn, footern samt på diverse undersidor, information om hur man kontaktar kundtjänst finns också här på Trustpilot. Man kan kontakta oss via mail och Messenger (chatt). Eftersom vi inte får kontakta kunder i samband med en recension enligt Trustpilots villkor så ber vi dig att initiera kontakten.

Vi hjälper dig gärna att lösa problemet, men får vi ingen information om att det blivit fel så blir det tyvärr svårt :-(. Ser fram emot att du kontaktar oss så att vi kan lösa ditt ärende!

/Teo

Tillgänglighet av äkta Roborock delar

Tillgänglighet av äkta Roborock delar
Det lät mindre bra att man behöver betala för mycket till frakt

29 lipca 2025

Odpowiedź od Smartme.se

Stort tack för ditt fina omdöme :-)

Varmt välkommen tillbaka!

/Smartme.se

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od Smartme.se

Stort tack för att du tog dig tiden att recensera oss. Tack för ditt fina omdöme!

Original delar

Original delar

28 marca 2025

Allt jättebra!

29 stycznia 2025

Oceniono na 5 z 5

Köpte flexpods ultra in ear hörlurar på…

Köpte flexpods ultra in ear hörlurar på chans.
Är mycket nöjd med köpet, de sitter bra i öronen och ljudet ( Basen ) är fantastiskt bra!
// Jari

1 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej