Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

En stjärna är givmilt med tanke på hur dåliga locken är. Locken går inte att sätta på och burkarna går i sönder i processen trots att jag köpt rätt lock till rätt burkar enligt företagets anvisninga... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fick mina för 2 dagar sen efter 5 dagar, först va jag lite irriterad med att den inte gick på burken men efter instruktionsvideon jag fick och jag följde den, så gick den på enkelt och funkar för mig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super nöjd med mina funkar utan problem. skrev till kundtjänst om hur man lättast får på locket sen trodde jag att dom inte svarade, tills jag skrev till dom på Instagram så bad dom mig kolla mina and... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 38% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

UNDVIK detta företag

Beställde 2 lock i Januari, tog lång tid för leverans, men dom sa att det var pga någon lageruppdatering eller så. Fick hem dom, och dom passade inte. I kontakt med kundtjänst erbjöd dom att skicka nya, och jag kunde behålla dom andra. Flera veckor gick, inga lock kom, ny kontakt med kundtjänst, svar att dom måste försvunnit i leverans, och denna typ av leverans kunde inte skickas med spårning, dom erbjöd att skicka nya igen. Ytterligare en månad gick, inga lock. Samma igen, då erbjöd dom att betala tillbaka eller göra ett sista försök att skicka ny lock. Jag valde att göra ett tredje försök med locken, men 3 veckor senare, samma resultat. Så efter totalt tre månader hade jag tröttnat och försökte maila dom åter för att denne gång få återbetalning, men det gick inte, hemsidan finns inte längre. Så....undvik detta företag

11 kwietnia 2026

Dålig produkt och verksamhet

En stjärna är givmilt med tanke på hur dåliga locken är. Locken går inte att sätta på och burkarna går i sönder i processen trots att jag köpt rätt lock till rätt burkar enligt företagets anvisningar.

Verksamheten verkar inte heller förstå hur konsumentköplagen fungerar gällande fel på varor och reklamation.

31 stycznia 2026

Hej Amy,
Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt.
Ditt ärende hanteras som en reklamation enligt konsumentköplagen. För att kunna ta ställning till om varan är felaktig i lagens mening behöver vi, i enlighet med gällande praxis, ges möjlighet att undersöka produkten.
Vi har därför erbjudit dig att returnera samtliga produkter för bedömning. Om fel konstateras kommer köpet att hävas och full återbetalning att ske, inklusive ersättning för skäliga returfraktkostnader.
Att vi behöver undersöka varan innan vi kan fatta beslut om hävning innebär inte att vi frångår lagstiftningen, utan är en del av den normala reklamationsprocessen.
Erbjudandet om reklamationsprövning kvarstår.
Här kan du läsa våra villkor: https://smartlocksverige.se/pages/retur-och-aterbetalningspolicy

Ett företag som luras

Ett företag som lurar både andra företag och sina kunder. Undvik dessa pajaser.

13 lutego 2026

Odpowiedź od Smartlocksverige

Vi tar avstånd från den här typen av påstående och ser allvarligt på om någon upplever sig missnöjd eller felaktigt behandlad.

Vi är ett registrerat företag som levererar tusentals beställningar och alltid strävar efter att ge våra kunder tydlig information, fungerande produkter och support när det behövs. Om något har gått fel i ett enskilt ärende vill vi självklart reda ut det.

Vi kan tyvärr inte hitta något ärende kopplat till denna recension. Vi ber dig därför att kontakta oss direkt med ditt ordernummer eller dina uppgifter så att vi kan undersöka situationen och hjälpa dig på bästa sätt.

Vår kundservice svarar alltid och vi löser ärenden sakligt och professionellt.

Värdelös produkt

Lång leveranstid. Under tiden fick jag ett större antal märkliga mail med bortförklaringar till varför leveransen inte kom.

När produkterna väl dök upp visar de sig inte passa till de burkar som de skulle passa till. Faktum är att jag inte fått dem att passa på några burkar öht, med andra ord en helt värdelös produkt. Själva locket är en billig plastprodukt som du nog kan köpa för 20 kr på annat ställe.

24 grudnia 2025

Hej Niclas,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, även om vi verkligen är ledsna över att din upplevelse har varit så här negativ.

Vi beklagar djupt både den långa leveranstiden och den upplevda kommunikationen under väntan. Under perioden du beställde hade vi ett ovanligt högt tryck hos både lager och transportörer, men vi förstår helt att det inte gör situationen mindre frustrerande för dig.

När det gäller produkten vill vi vara tydliga med att SmartLock finns i flera olika modeller, anpassade för olika typer av burkar. Om locket inte passar de burkar du testat, eller om det upplevs som att det inte går att få på korrekt, vill vi gärna titta närmare på exakt vilken modell du fått och hur den används. I många fall handlar det tyvärr om fel modell för just den burktypen – men oavsett ska du inte känna att du har fått en värdelös produkt.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare med en lösning, till exempel:
• genomgång av rätt modell för dina burkar
• byte till annan modell om möjligt
• eller retur och återbetalning enligt gällande villkor

Om du vill, hör gärna av dig direkt till oss med ditt ordernummer så tar vi detta personligen och försöker reda ut det på ett bättre sätt än vad du upplevt hittills.

Återigen – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar, och tack för att du delade din upplevelse.

Värdelösa så köp ej!!!

Värdelösa så köp ej!!!
Leveranstid på nänstan en månad, men fick dom idag, missnöjd direkt. Passade inte ens på en coca-cola burk, försöker man få på den så blir burken platt och burken går sönder så drickan läcker ut

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Det här låter verkligen som en frustrerande upplevelse, och vi är ledsna över att du känner så 💙
Vi tar både leveranstider och produktupplevelse på största allvar.

Angående leveranstiden:
Under perioden du beställde hade vi kraftiga förseningar hos både lager och transportörer (Black Friday/julhandel), vilket tyvärr gjorde att vissa leveranser tog betydligt längre tid än normalt. Det är inte den upplevelse vi vill ge, och vi arbetar aktivt med att förbättra detta.

Angående passformen på Coca-Cola-burk:
SmartLock 3.0 ska passa standard Coca-Cola 33 cl, men det är viktigt att locket sätts på korrekt:
• Ta först några klunkar för att släppa trycket
• Placera locket rakt ovanifrån
• Tryck jämnt runt hela kanten, inte bara rakt ner i mitten

Om burken blir platt beror det oftast på att trycket inte släppts innan applicering.
Självklart ska ingen dryck läcka eller burk förstöras, och om locket inte fungerar som det ska hjälper vi alltid till med reklamation, ersättning eller återbetalning.

Vi vill gärna lösa detta för dig:
👉 Kontakta oss på support@smartlock.site eller via vår hemsida med ditt ordernummer, så ser vi till att hjälpa dig vidare direkt.

Återigen – vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna, och vi hoppas få chansen att rätta till det.

Sara SmartLock

SCAM

SCAM! Beställt inte från detta oseriösa företag.
Som jag tidigare nämnt väntade jag på rätt lock eftersom jag fick fel. Den 8/8 började detta och senaste uppdateringen är att den 15/10, skulle de korrekta locken skickats, idag den 27/11, inga lock har kommit. Och givetvis kommer det komma en dålig ursäkt och bara massa skitsnack som vanligt utan att något ändå inte händer, tomma ord. Vill inte ha deras lock längre, vill bara varna andra!

8 sierpnia 2025

Bara skräp 😡🤬

Bara skräp, passar inte till någon burk, dyrt och lång leveranstid 👎🏻🤬

21 listopada 2025

Hej Ewa,

Tack för att du delar din feedback, även om vi verkligen beklagar att du fått en så negativ upplevelse 😞💙

Det låter som att något blivit fel – SmartLock ska passa exakt de burkar som anges och absolut inte vara svårt att använda. Vi hjälper dig gärna att reda ut vad som hänt och hitta en lösning.

Kontakta oss gärna på kontakt@smartlocksverige.se
, så hjälper vi dig direkt.

SmartLock Sverige – Kundservice

Oceniono na 4 z 5

Tog lång tid men allmänt bra

Det tog väldigt lång tid innan jag fick hem den. Det är svårare att sätta på locket än på videorna som har på deras hemsida. Läcker inte, men kolsyran försvinner ganska snabbt.

18 listopada 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Tack för din recension och för att du testar SmartLock 💙

Vi beklagar verkligen att leveransen tog lång tid och att locket upplevs svårt att sätta på samt att kolsyran försvinner snabbare än förväntat. Det vill vi gärna kika närmare på och hjälpa dig med.

Hör gärna av dig till oss på kontakt@smartlocksverige.se
så ska vi göra vårt bästa för att lösa det. 🙏

Mvh
Sara SmartLock Teamet

Oceniono na 4 z 5

Bra produkt

Bra produkt! Håller tätt och sitter kvar på burken. Enda nackdelen var att leveransen var lite underlig. Paketet skickades inte, sedan var det plötsligt förseningar.

19 września 2025

Hej! 💙

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att SmartLock fungerar bra och håller tätt 🙌 Vi ber om ursäkt för leveransförseningarna och jobbar på att förbättra detta.

Completely worthless

Completely worthless! Bought two for one, and both were equally useless. With the first one, I swallowed more air than drink. The second one leaked, so my whole living room table was soaked the next morning.

10 września 2025

Hi! 💙

Thank you for your feedback. We’re really sorry to hear about your experience 🙏 We take all reports seriously and want to understand exactly what went wrong so we can improve.

Please feel free to reach out directly to kontakt@smartlocksverige.se
so we can see if there’s a solution that works for you.

Best regards,
SmartLock Team

Bara negativ erfarenhet

Bara negativ erfarenhet. Relativt lång leveranstid, dyrt och produkterna fungerar inte ens. De nya locken för slim cola burkar och redbull passar inte alls, det går inte på burkarna överhuvudtaget, skräp! Köp ej!

2 lipca 2025

Hej Caroline,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med både leveranstiden och passformen på locken.

Vi vill självklart undersöka detta så snabbt som möjligt och hjälpa dig att få rätt variant som passar dina burkar. Kan du vänligen skicka ditt ordernummer och gärna en bild på burken och locket du försökt använda till vår support på Kontakt@smartlocksverige.se
, så ser vi till att lösa detta på bästa sätt för dig.

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli nöjda och uppskattar att du delar din feedback så vi kan förbättra oss.

Ser fram emot att höra från dig!
SmartLock Kundsupport-teamet

Sugröret sluter inte..

Sugröret sluter inte så drickan blandas med en massa luft vilket är väldigt irriterande, slöseri med pengar. Hoppades på mycket bättre..

19 września 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Tack för din feedback 💛 Vi beklagar verkligen att sugröret inte fungerar som det ska 🙏

Vi vill gärna hjälpa dig att felsöka problemet och se om det finns en lösning så att du kan använda locken som tänkt 💙 Kontakta oss på kontakt@smartlocksverige.se
gärna direkt så kikar vi på det tillsammans!

Värdelöst

Inget skräp att ha, lång leveranstid och inget som fungerar. Efter många om och men när man har fått på locket så kommer där dricka blandat med luft i sugröret. Som att sugröret inte sitter ordentligt. Har provat att trycka till det, byta rör etc. Är likadant på båda locken jag fått hem och spelar ingen roll vilket rör jag sätter dit.. Locket håller inte heller tätt om du vänder flaskan upp och ner. Ångrar att jag inte läste på ordentligt här innan jag beställde.. Slöseri med pengar.

13 września 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Tack för din feedback 💛 Vi beklagar verkligen att din upplevelse med våra lock inte levt upp till förväntningarna 🙏

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en lösning om locken är defekta eller inte fungerar som de ska. Om du vill, kontakta oss på kontakt@smartlocksverige.se
direkt så kan vi gå igenom problemet och se hur vi kan åtgärda det 💙

Oceniono na 5 z 5

Använder locket när jag är i gymmet och…

Använder locket när jag är i gymmet och tränar, funkar bra och locket sitter tajt så det inte spills. Kolsyran håller också längre så den funkar som den ska👍🏻

12 września 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Tack för din återkoppling 💙✨ Så kul att höra att locket fungerar bra på gymmet och håller kolsyran på plats 🙌👍

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse! 💛

Oceniono na 5 z 5

Bra produkt som underlättar min vardag

Bra produkt som underlättar min vardag. Beställde fel lock först men när jag kontaktade kundservice så var dem snabba på att hjälpa mig. Rekommenderas👍

11 września 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Tack för din fina återkoppling 💙✨ Vi är så glada att produkten underlättar din vardag och att vårt team kunde hjälpa dig snabbt 🙏👍

Tack för att du rekommenderar oss! 💛

Skräpprodukter som inte fungerar

Skräpprodukter som inte fungerar. Händer ingenting när man dricker ur sugröret och den är nästan omöjlig och få på burken.

1 września 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Vi beklagar verkligen att du upplever problem med våra lock 😔💔. Vi vill gärna hjälpa dig så att det fungerar som det ska.

Vänligen skicka oss ett mail på kontakt@smartlocksverige.se
med en kort beskrivning eller video 📹 så kan vi snabbt se vad som gått fel och hitta en lösning ✨👍

SmartLock-teamet 💙

KÖP INTE

KÖP INTE! Dem har en otydlig hemsida så man fattar först inte att det finns två olika produkter, Smartlock orginal och Smartlock 2.0. Så jag beställde så klart fel första gången, skulle ha Orginal men råkade beställa 2.0. Så då beställde jag den jag egentligen ville ha (orginal). Men fick åter igen 2.0. Så nu har jag fyra lock som inte passar... Och när jag pratar med kundtjänst så lovar dem först att skicka rätt lock bara jag skickar bild och visar att det blivit fel. Sen när jag väl har skickat bild så får jag inge svar. Så då mailar jag igen och då säger dem att dem inte kan skicka ut rätt lock. Ett företag som är oseriösa och inte håller vad dem lovar.

2 września 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Vi beklagar verkligen förvirringen och att du fått fel produkter 😔. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på bästa sätt och vill gärna lösa detta för dig. 💙

Vänligen kontakta oss direkt på kontakt@smartlocksverige.se
så ser vi till att du får rätt SmartLock och får en smidig lösning 🙏✨

Bör svartlistas

Sämsta tänkbara! Kommer det ena fjantiga mailet efter det andra med patetiska ursäkter leverans. Ni säljer en enda produkt så hur svårt kan det va att leverera.

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Smartlocksverige

Vi beklagar verkligen att leveransen inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill gärna hjälpa dig och se till att du får det du beställt. Kontakta oss gärna direkt på kontakt@smartlocksverige.se
så löser vi detta tillsammans.💚

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej