Smartkontakten Recenzje 284

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Helt OK produkt og hurtig forsendelse. Selve kontakten er en meget let og tynd boks, som placeres i den eksisterende Fuga-ramme, men reelt også kan skrues direkte på en væg. Husk "kløradapter", hv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Produktet gør 100% hvad lovet og virker uden problemer Tangenterne ligner originale LK tangenter, men det virker lidt underligt at basen som samler elektronik og tangenter er 3D printet. Det er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte kontakter til brug af Philips Hue og Ikea Trådløs, og de virker perfekt. Har længe ledt efter en adapter, så de trådløse kontakter passer i en stikkontakt, og deres kløradapter fungerede li... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en Zigbee kontakt og fik den leveret lynhurtigt. Jeg har haft en del uheldige oplevelser med at købe forskellige smarthome accessories, men Zigbee fungerer bare perfekt sammen med mit Hue/Go... Zobacz więcej

1. Sklep z dopalaczami
  2. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Smartkontakten, special udviklet til dansk marked, der passer direkte ind i nuværende installationer.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Perfekt oplevelse

Bestilte kontakter til brug af Philips Hue og Ikea Trådløs, og de virker perfekt. Har længe ledt efter en adapter, så de trådløse kontakter passer i en stikkontakt, og deres kløradapter fungerede lige som de skulle!

Hurtig levering, gratis fragt, nem bestilling, og produkterne er i top. Intet at klage over her!

25 lipca 2024

Kanon service

Har handlet hos smartkontakten et par gange nu, og har absolut intet at klage over!
Nem hjemmeside og lynhurtig levering!
Kan klart anbefales.

1 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Rigtig gode produkter som bare virker

Rigtig gode produkter som bare virker. Jeg er dog lidt ærgelig over at bundpladen er 3D printet, det kan ikke ses udefra men den virker lidt mere skrøbelig, og har oplevet at der kommer knæklyde hvis man strammer afbryderskruerne lidt for meget.

10 maja 2024
Oceniono na 4 z 5

Produkterne er superfine og virker…

Produkterne er superfine og virker perfekt.
Men bestilte 2 kontakter den 12.maj og har intet hørt til ordren siden, før denne invitation fra Trustpilot.
Lidt hurtigere levering for en 5'er

12 maja 2024

Hej Rene,

Beklager du har fået en invitation før vi har afsendt din ordre, vi blev gjort opmærksom på dette fra en anden kunde også og har derefter ændret indstillinger for invitationerne.

Som skrevet i toppen af hjemmesiden ved bestillingen, var forventet levering først den 20 maj, så det er derfor du ikke har modtaget nogen informationer vedr. din ordre endnu, der er simpelthen ingen nye informationer at fortælle om :).

Leveringstiden er dog blevet skubbet en smule fra den 20 maj, til forventet den 22 maj. Alle kunder vil få en mail herom senest mandag.

Jeg håber du får en dejlig weekend og en god pinse.

Godt!

Hurtig levering og gode produkter

28 lutego 2024

Hej KT,

Tusinde tak for din ordre og din fine anmeldelse.

Vi er utroligt glade for at du har taget dig tid til at anmelde os, tusind tak!

Vi håber du får en rigtig dejlig dag! 🎉

Hej Henrik,

Tusinde tak for din ordre og din fine anmeldelse.

Vi er utroligt glade for at du har taget dig tid til at anmelde os, tusind tak!

Vi håber du får en rigtig dejlig dag! 🎉

Oceniono na 1 z 5

Find en anden forhandler hvis muligt…

Jeg anbefaler at i finder en anden forhandler!,
Jeg havde lovet mig selv aldrig at give rigtig dårlige anmeldelser på Trustpilot, det er der så rigeligt af i forvejen....
Men aldrig har jeg fået dårligere, dyrere og mere arrogant behandling end her!!!!
Jeg kan nu se jeg ikke er alene, jeg burde have checket her før jeg handlede.

26 lutego 2024
Opinia niezależna

Hej Flemming,

Mange tak for din fine anmeldelse her på trustpilot.

Det er sådan, at her i vores foretning, der får man den kundeservice man selv lægger op til.

Det vil sige, at når man skriver surt og kræver ting man slet ikke har krav på, råber og skriger om at folk lyver og forsøger at begå bedrageri for at undgå at betale, ja så skal man ikke regne med at vi er særlige samarbejdsvillige.

Der er gode kunder og så er der dårlige kunder, dit kundeforhold hører desværre til i den sidste kategori.

Vi har ligeledes anmeldt sagen til Nordsjællands Politi for forsøg på bedrageri.

Når alt kommer til alt, så håber vi nu alligevel du får en dejlig dag.

Smartkontakten

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej