Köpte ett Bradley rökskåp. Priset var klart lägre än jag hittade hos andra försäljare. Beställningen hanterades snabbt. Kommunikationen var tydlig. Sedan fungerade PostNord jättedåligt, som vanligt.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag beställde en renfäll och älskar den, det faktum att den kommer från ett samiskt familneföretag och naturligtvis att allt är EU-godkänt. Fantastisk fäll. Snabb frakt.
Hallå gänget! Varför skulle jag ha en uppfattning om er? Jag har inte träffat er och inte pratat med er. Vår relation är funktionellt skittrist och inte mycket att prata om. N
Köpte min Bradly Smoker 6 nivåer 2005 hos Smart fritid. Under åren har jag köpt mycket och nu efter 18 års var smokern slut.(inför julen). Ringer Tomas måndag eftermiddag om en ny smoker lika den som... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Smart Fritid
Napisane przez firmę
Smart Fritid finns inte bara för dig som gillar att röka mat - utan även för dig som gillar att laga mat utomhus. Vi har en mängd eldstäder för matlagning och mys. Och vi hjälper dig att få en riktigt skön stund framför elden med renskinn, friluftsknivar, yxor, emaljmuggar och manuella vedklyvar. Hos oss hittar du förstås grytor, stekpannor och smörgåsjärn och våffeljärn. Välkommen till Smart Fritids värld! Vi ger dig smarta produkter smidigt, snabbt och säkert!
Tomas Johansson / Smart Fritid
Dane kontaktowe
Lövsta Strandäng 4, 635 11, Eskilstuna, Szwecja
- 016-350013
- info@smartfritid.se
- smartfritid.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Flot service og perfekt leverance af…
Flot service og perfekt leverance af kvalitetsvarefra Sverige til Danmark. Helt uproblematisk og sikkert køb!
Underbara fina prisvärda emaljmuggar
Underbara och fina emaljmuggar till ett fantastiskt pris. De såg ut som beskrivits och blir perfekta i husvagnen många år framöver ♥️
Reservdel
Hej
Företaget är mån om sina kunder...var personligen engagerade i mitt ärende
Med vänliga hälsningar Björn A
Min konversation med företaget var via e-post
Hallå gänget
Bra kvalitet på de produkter jag…
Bra kvalitet på de produkter jag beställt. Fick leveransen dagen efter beställning, mycket bra. Recepten är fantastiska och lätta att följa
Man bör få varan innan man behöver…
Man bör få varan innan man behöver fylla i omdöme.
Annars är det svårt att betygsätta detta.

Odpowiedź od Smart Fritid
Sortiment som matchar mina behov och…
Sortiment som matchar mina behov och mycket snabba leveranser!
Bra lev tid enligt överenskommelse
Doświadczenie Trustpilot