smartasaker.no Recenzje 734

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Enkel bestilling, snar levering. Skuffet over avløpsåpner for vask. På salgs bildet så det ut som spissen skulle være bøyelig så den kunne føres gjennom bøy i rør under vasken, det kunne den ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De leverte fort. Jeg kjøpte en vann måler med tanken på å gå over til å betale for forbruk, istedenfor kvadratmeter på målte forbruk. Men kommunen ikke hadde slik at jeg kunne sett alarm hvis forbruk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flotte produkter! Vi har nå brukt flere av varene som jeg bestilte nylig og er veldig fornøyd! De løser flere utfordringer vi har hatt, og er glad at alle produktene er prøvd ut av SmartaSaker før d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Firmaet har en god nettside. Lett å bestille, og varene kom etter et par dager. Jeg kjøpte krykkedopper med utfellbar ispigg. Utrolig smart i oppfinnelse! Jeg har én fra før som jeg har brukt i flere... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z drobiazgami

Napisane przez firmę

Hos SmartaSaker finner du innovativt utstyr og morsomme gaver. Det kan være alt fra en liten ting som forenkler hverdagen din til annet nødvendig utstyr. Det blir også enda morsommere når det er en svensk innovasjon.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Lensesystemet med solcelle fungerte…

Lensesystemet med solcelle fungerte bra. Jeg valgte en løsning med batteri. I perioder med lite sol og mye regn kan båten ligge litt lavt i vannet men det blir pumpet ut etter en dag eller to..

Oddbjørn Jonassen

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Oddbjørn! Så fint å høre at du er fornøyd med lensesystemet - det setter vi pris på😊

Produkt som forventet

Rask levering. Produktet var som forventet.

3 września 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Så flott at du ble fornøyd med bestillingen din, Merete 😊 Ønsker deg en god dag videre!

Fin, men liten

Fin, men liten kanne til gull-vann.

17 sierpnia 2025

Hei Ingeborg! Tusen takk for tilbakemeldingen. 😊

Dersom du syns kannen ble for liten er du selvsagt velkommen til å returnere den. Du kan kontakte oss på e-post info@smartasaker.no, så hjelper vi deg med en returlapp. :) Ha en fin dag!

Oceniono na 3 z 5

bokselokka var helt suverene,men…

bokselokka var helt suverene,men fraktprisen var alt for høy,nesten like høy som prisen for 2 brus/øllokk

30 sierpnia 2025

Hei Oddrun,

Tusen takk for tilbakemeldingen din - så hyggelig å høre at du er fornøyd med bokselokkene! Når det gjelder fraktprisen, forstår vi godt at den kan oppleves høy i forhold til småvarer. Fraktkostnaden settes ut fra transportørens priser og inkluderer også pakking og håndtering, men vi jobber kontinuerlig med å se på løsninger for å gjøre dette rimeligere for kundene våre.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og håper du vil handle hos oss igjen. Mvh. Smartasaker-teamet

Fant

Fant varen, som jeg søkte etter på nettet, på en enkel måte hos Smartasaker.

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Ellen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med utvalget vårt og hjemmesiden vår 😊

Dere er et møkka firma

Dere er et møkka firma, legger ikke ved retur og kundemå betale alt ved retur. Derfor er dere et møkkafirma

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Anne Grete, takk for henvendelsen din. Vi i Smartasaker tilbyr retur av produkter, så fremt de ikke er blitt tatt i bruk og fortsatt er i god stand. Dersom det foreligger en feil fra vår side, så dekker vi selvfølgelig returkostnadene og oppretter en reklamasjonssak på produktet som er i ustand. Har forsøkt å kontakte deg på epost, slik at vi kan forsøke å hjelpe deg med saken/returen din 😊 Ha en fortsatt fin dag videre så lenge!

Oceniono na 4 z 5

Lett i finne det jeg skulle ha

Lett i finne det jeg skulle ha

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med produktene vi tilbyr 😁

Oceniono na 5 z 5

Rask respons.Varen var akkurat det jeg…

Rask respons.Varen var akkurat det jeg hadde tenkt

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Norunn, så flott å høre at du likte både responsen og produktet du bestilte! Ønsker deg en fortsatt fin dag videre, og en god sensommer ☀️

Oceniono na 4 z 5

Rask levering

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen din, Eva - det setter vi stor pris på 😊

Oceniono na 1 z 5

Kjøp og levering til meg gjekk veldig…

Kjøp og levering til meg gjekk veldig greit, men korkane eg kjøpte fungerar dåleg. 4 v 10 korkar holder ikkje tett, dei lekker :-(

3 sierpnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Bente! Supert å høre at kjøpet og leveringen gikk knirkefritt 😊 Dersom korkene ikke holder kvaliteten de skal, så må du gjerne kontakte oss på epost slik at vi kan undersøke dette nærmere 😁

Oceniono na 5 z 5

Har kjøpt denne før og trengte en til.

Har kjøpt denne før og var veldig fornøyd etter å ha hatt den i en 15 fot båt 2 sesonger.
Så når jeg trengte en til var det naturlig å handle hos dere. Kjapp levering.

2 sierpnia 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Tusen takk for anmeldelsen din, Svein ! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet og levering, og at du valgte oss igjen 😊

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Sylvi! Vi er lei oss for å høre at du har mottatt et produkt som ikke lever opp til den kvaliteten varene våre skal ha - slik skal det selvfølgelig ikke være. Jeg har nå kontaktet deg på epost, slik at vi kan finne ut hvor feilen ligger og finne en løsning på dette 😊 Ønsker deg en fortsatt fin dag videre så lenge!

Kjapp levering!

Kjapp levering!! Fantastisk produkt - og kvalitet! Trillebår vannpose! Gamechanger

13 lipca 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Elisabeth! Tusen takk for den supre tilbakemeldingen din - vi er glade for å høre at vannposen til trillebårer er en gamlechanger 😎

Oceniono na 2 z 5

Produktet var helt annerledes i…

Produktet var helt annerledes i virkeligheten enn bilder av det samme i reklame. Så det ble ikke som forventet.

18 lipca 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Hei Knut Arne! Vi er lei oss for å høre at produktet ikke var slik som du forventet. Jeg har nå sendt deg en epost slik at vi kan undersøke saken nærmere, og finne en løsning på dette! 😊

Ingen problemer å bestille

Ingen problemer å bestille, rask levering.
Men å oppne AvtaleGiro helt idiotisk.
Bedre å bruke Vipps, Klarna eller vanlig kort betaling.

17 lipca 2025

Odpowiedź od smartasaker.no

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen din Jan, det setter vi stor pris på! Vi er glade for at du er fornøyd med produktet. Når det gjelder betalingsalternativene våre, så er det mulig å betale via Vipps eller vanlig kortbetaling. Vi har også sendt deg en mail for å forklare dette nærmere 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej