Smart.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Virker som en useriøs virksomhed. Jeg lagde en ordre, hvor de efterfølgende valgte at udskyde leveringstidspunktet med en måned. Derfor annullerede jeg ordren. Men det er nu to uger siden, og t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte 2 x hue armaturer, og efter ualmindelig hurtig levering, gik smilet lidt af, da det ene armatur var en tydelig demo produkt. Skrev til Smart.dk og vedhæftede billeder. Her blev jeg mødt af forst... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

5 stjerner for hurtig levering 5 stjerner for skarp pris 1 stjerner for reklamation. Jeg forsøgte to gange at reklamere og må konstatere at systemet ikke virker. Hvorfor kundeservice ikke bl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt smart.dk som det billigste sted på nettet. Efter en telefonisk snak med en kompetenet medarbejder, så lagde jeg en ordre og dagen efter kommer mine vare. Nemmere og hurtigere kan det um... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Webshoppen Smart.dk – En webshop hvor målet er at blive den førende shop indenfor smart home produkter. Smart.dk skal selvfølgelig være bedst hvad angår udvalget at produkter, men også til at rådgive og lede den ”almindelige” dansker trygt i retning af et smartere hjem. Hvilken type produkter kan jeg finde på Smart.dk? Idéen med det intelligente hjem er at alle enheder i husstanden skal tale sammen, hvad end det er dit ur og din vaskemaskine, eller om det er dit vækkeur og din kaffemaskine. På Smart.dk finder du alt ligefra smart belysning, smart elkedler og kaffemaskiner og smart produkter til leg og læring for børn, til smart overvågning, smart alarmsystemer, smart radiatortermostater, energimålere og smart kontakter.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

581 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering og hurtig svar fra…

Hurtig levering og hurtig svar fra supporten.
Dog ikke helt optimalt at 1 ud af 5 produkter var defekt, og 1 andet ud af de 5 produkter tydeligt var brugt. (Uden info om det)
Fik dog 100,- i rabat på en fremtidig handel.

7 lipca 2021
Logo Smart.dk

Odpowiedź od Smart.dk

Hej Torben.

Jeg er ked af at du har oplevet problemer, men jeg er glad for at vi hurtigt kunne hjælpe dig.

Jeg er ked af den havde brugsmærker, alle produkter der kommer retur og biver inspiceret inden de igen bliver lagt på lager igen, her må det have været røget igennem nåleøjet. Men jeg er glad for vi fandt en tilfredsstillende løsning for dig.

Stefan Olsen
Indehaver

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej