Fine gardiner. God kundeservice. Vi har købt ad 3 omgange nu og er rigtig godt tilfreds med, de gardiner, vi har modtaget.
Fin hjemmeside, men desværre alt for lang leveringstid selv på produkter der ikke først skal produceres. Ellers er produktet rigtigt godt og man får det man forventer
Reakcja na opinię
Rigtig god købsoplevelse. Fin kommunikation fra Morten hele vejen igennem. Havde reklamation på Eve motoren, som Morten også pænt tager hånd om og følger op på.
Pæne gardiner, lang tid mellem opladning. Fjernbetjening kunnet dog godt være lidt pænere og inkl. oplader med længe snor.
Reakcja na opinię
Brunbjergparken 56, 6200, Aabenraa, Dania
- kundeservice@smart-gardin.dk
- smart-gardin.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fine gardiner, god service.
Det var en utrolig positiv oplevelse at…
Det var en utrolig positiv oplevelse at handle med smart-gardin, hurtig levering og god rådgivning. Produktets kvalitet lever op til vores forventninger.
Kan helt klart anbefales.
Lækkert produkt og hurtig levering på…
Lækkert produkt og hurtig levering på kun 3 dage. Kan klart anbefales.
De vender ikke tilbage når man skriver…
De vender ikke tilbage når man skriver til dem så venter stadigvæk på svar vedr defekt gardin

Odpowiedź od Smart Gardin
Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål
Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Leveringen gik hurtigt og rullegardinet ser ud til at være i god kvalitet.
Brugsanvisningen er dog en smule mangelfuld. ;-)
Stor anbefaling herfra
Fine plisségardiner med motor. Hurtig respons på spørgsmål. Fin support efterfølgende hvor gardinerne skulle justeres.
Rigtig god købsoplevelse
Rigtig god købsoplevelse. Fin kommunikation fra Morten hele vejen igennem.
Vandvittigt hurtig levering på…
Vandvittigt hurtig levering på gardinerne bestilte 2x(204x250) og blev sendt to dage efter. Super kvalitet tak 👍
Stofprøver
Modtog stofprøver uden sværdslag. Fortsat uafklaret om det resulterer i et køb
Vare prøver kom bare hurtigt
Mega god service
Mega god service, der var ovenikøbet problemer med et af gardinerne, men ikke noget problem, de sendte bare et nyt😊
Hurtigt svar til spørgsmål 👌🏻
Hurtigt svar til spørgsmål 👌🏻
Hurtig levering 👌🏻
Super nem montage 👌🏻
Vi er meget glade for vores nye gardiner..

Pæne gardiner

Odpowiedź od Smart Gardin
Imponerende kundeservice og godt produkt.
Jeg har i Maj bestilt er gardin og fik imponerende service hele vejen.
Hvordan det?
Jo UPS havde problemer med at aflevere pakken. Her fik jeg direkte besked fra Smart-gardins kundeservice om at tage kontakt til UPS. Det gjorde jeg og der kom styr på det. Der var dog så kommet en forkert fjernbetjening med. Det skrev jeg til Smart-gardin og de sendte en ny - SAMME dag. Igen havde UPS problemer. De havde mistet pakken - dette skrev jeg til Smart-gardin kundeservice. udsigten var at vente flere uger på at UPS fandt pakken. MEN nej - Smart-gardin kundeservice sendte istedet en ny fjernbetjening - Samme dag. Den blev leveret igår. Her til morgen er der så en mail fra Smart-gardin kundeservice der spørger om jeg har modtaget den. Det havde jeg. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet så god kundeservice i nogen butik! Og det er altid når der er problemer at man ser en virksomheds sande setup. Det virker bare! Produktet er i øvrigt super fedt og fungerer nemt og intuitivt. Flot design.
Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Smart Gardin
Super tilfreds med vores rullegardiner
Super tilfreds med vores rullegardiner. Nemt opsætning af både gardiner og app. God og hurtig kommunikation med sælger.

Fin hjemmeside
Ellers er produktet rigtigt godt og man får det man forventer

Odpowiedź od Smart Gardin
Fine gardiner som fungere godt
Fine gardiner som fungere godt, havde en transport skade på det ene gardin, men få dage senere havde jeg den stump der skulle til for at reparere det. Super fin service