Smania Recenzje 3793

4,4

Bardzo dobrze oceniam Waszą firmę, ponieważ oferujecie produkty o dobrej jakości, estetyczne i funkcjonalne. Kilkukrotnie korzystałam z Waszej oferty i nigdy się nie zawiodłam. Życzę dalszych sukces... Zobacz więcej

Motor dla dziecka na akumulator który zamówiłam okazał się być inny niż w opisie a nawet na zdjęciu, nieprawdziwe informacje co do hamulca nożnego a raczej jego braku i gaz w manetce na zdjęciu i w op... Zobacz więcej

Jestem bardzo zadowolony z produktów tej firmy przeszły moje oczekiwania nie wiedziałem że aż tak działają napewno jeszcze tu wróce polecam każdemu te produkty z tej strony nie pożałujecie 👍🏾👍🏾

1. Sklep dla majsterkowiczów
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  3. Sklep z zabawkami dla dzieci
  4. Sklep odzieżowy
  5. Sklep z blatami
  6. Sklep z artykułami domowymi

Smania is a fast-growing ecommerce retailer active in 20 countries. We offer a large selection of products for all generations and interests, where quality is always in the forefront. Our catalogue of items is constantly being expanded, assuring that there is always something stimulating to be found on a daily basis. For us, customer satisfaction is an absolute priority, while our shipping policy ensures that deliveries are as fast and efficiency as possible. We also employ a 30-day return policy and there are no custom fees.

Write us and we'll help you!

We're comitted to make you feel good in our products.
Our mission is to make you, our customer, feel happy and entertained using our products. We value your feedback so we can improve our offer.
Facebook
Instagram
TikTok
YouTube

30-day return policy

Hassle-free returns for satisfied customers

Not completely satisfied with our product? With our 30-day return policy, you can send it back with no questions asked! However, we would love to know why you decided to return the product so your next Smania purchase can meet all your expectations.

4,4

Doskonała

4 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Dostałam nie takie okulary jakie…

Dostałam nie takie okulary jakie zamawiałam.Miały być Prady wąskie a dostałam zupełnie inne.To oszustwo.Ponieważ dzisiaj wróciłam z Hiszpanii to teraz zorientowałam się w Waszym oszustwie. Chińska podróbka nawet nie wiem czego.Wystawię Wam opinię na Facebooku. Mam nadzieję że nikt się nie nabierze na Wasze sztuczki oszuści

Negatywna ocena firmy

Z firma nie można uzyskać połączenia telefonicznego. Na kontakt emailowy nie odpowiada, Za zakupiony towar nie wystawiono faktury. Zwrot zakupu niemożliwy- firma zarejestrowana a w Słowenii . Brak możliwości płacenia kartą. Oferowany towar, a otrzymany towar dwie różne rzeczy. Zawiodłem się. Nie bęęe polecał

kupiłam peruke

kupiłam peruke , która absolutnie nie pasowała do mnie chociaż wyglądała ładnie na reklamie .Nawet jej nie przypinałam do włosow . Chciałam oddać ale nigdzie nie było druku do zwrotu towaru . Dzwoniłam na podany w internecie numer. Bezskutecznie. Napisałam. Bez odpowiedzi. Pieniądze stracone. Peruka w szufladzie.Nie jestem zadowolona.Donata Łagodzińska