Smalle Vine Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk vin i lyn-tempo..!

Vin til stærke priser, en webside med et bredt udvalg og en kundeservice i superliga... 🏅
"Bestilte vin kl. 19.43 - Modtog vinen dagen efter kl. 13.18... Det er 17 timer levering med RB9... WOW" 🤩

20 sierpnia 2025

Perfekt oplevelse

Første handel hos Smalle Vine, men vist ikke sidste. Gode priser og bredt udvalg, og tilmed tilbud på de vine jeg ledte efter. Jeg bestilte online søndag og fik leveret torsdag, hvilket må siges at være helt iorden i decembermåned :) Nu glæder jeg mig bare til dejlig vin!

5 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Mage til ubehøvlet adfærd.

Fuldstændig uhørt agressiv og nedgørende tone, da jeg kommer for at afhente min ordre. Desværre er det anden gang at den samme ansatte ekspederer mig, dog var han stadiet under arrogant i sin adfærd sidst - det blev jeg dog roligt påmindet om i dag.

Heraf er den ene stjerne udelukkende møntet på den ansatte, og hans ikke-eksisterende kunderservice. Pyha….!!! Tak for kaffe… eller vin, for en uberettiget endefuld jeg fik mig.

Hændelsen er i øvrigt taget videre til ejeren selv, da det på ingen måde hører hjemme, at ansatte taler sådan til kunder.

13 stycznia 2022
Logo Smalle Vine

Odpowiedź od Smalle Vine

Hej Jennifer,

Selvom du ikke har henvendt dig til mig(ejeren), så tillader jeg mig at besvare dit indlæg.
Jeg har naturligvis talt med min medarbejder og jeg synes du har udeladt enkelte detaljer i din anmeldelse. I følge min medarbejder, var han i færd med at betjene en kunde, da du ankommer. Men du afbryder ham med beskeden om, at du holder ulovligt parkeret. Jeg tror, at du med den bemærkning ønsker, at han afbryder betjeningen af kunden, for at tilgodese betjening af dig. I stedet gør han dig opmærksom på, at han har en anden kunde, men vil hjælpe dig bagefter. At kunden før dig er af den ubeslutsomme type, kan vi vel næppe klandre min ansatte for, ej heller, at du holder ulovligt parkeret. Som kunde ville jeg selv finde det ret nedladende, hvis jeg blev tilsidesat af en ansat, for at betjene en anden kunde, der mente sig vigtigere.
Jeg var ikke til stede i dag og kan derfor ikke vide, hvad der er sket. Til gengæld kender jeg min ansatte ret godt og jeg har ikke fantasi til at tro, at han er hverken arrogant eller nedladende.
Nogen gange kan man jo komme til at misforstå hinanden og især, hvis man er presset eller stresset, så mon ikke dette er et godt eksempel?

Oceniono na 1 z 5

Årgang på vin i tilbud svarer ikke til fremsendt varer

Købte 12 flasker af årgang 2018 på tilbud, og modtager 12 flasker årgang 2019 som ikke er på samme niveau. Bliver tilbudt at kunne sende flaskerne tilbage og få pengene igen, uden skygge af beklagelse eller undskyldning over at have misinformeret i tilbuddet, samt det besvær det giver mig som kunde. Derfor 1 stjerne.

25 lipca 2021
Logo Smalle Vine

Odpowiedź od Smalle Vine

Hej Nicolai

Har fundet det svar vi gav dig frem og set i bagspejlet, kan vi godt forstå at du er blevet voldsom forarget over sådan et flabet svar.
Vi retter op og ind.

Hej Nicolai

Det er vores fejl, vi har glemt at opdatere webshoppen.
2018 er udsolgt, det er 2019 der kører nu.
Hvis du ønsker sende kassen tilbage, refundere vi naturligvis fragtomkostninger og tilbageføre din betaling for kassen.

Oceniono na 5 z 5

Kun gode oplevelser med Smalle Vine.

Har kun handlet online og desværre ikke endnu været i butikken men har stribevis af lækre vine ikke mindst amerikanske Pinot Noir vine til skarpe priser. I tillæg hurtige svar, hurtige forsendelser, super service. Min favorit vinbutik på nettet :-)

7 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Two left feet or blue eyed boy 👍

Det tog mig lidt tid at bevæge mig ind i butikken og altid været fascineret af de vine der stod i vinduet med de spændende etiketter ...
Indtil der var en jeg kendte der introducere mig for molly dooker vin ...
Det er noget man bliver afhængig af på den gode måde og det fik mig til at komme hos smalle vine😀
Må sige at jeg nu har bevæget mig ind i butikken istedet for at kigge på vinduet der sprudler af god vin samt inde i forretningen .
Giv jer selv den oplevelse ...livet er sku for kort til andet ...
Og de ved hvad de snakker om og kan nok osse anbefale andet super godt vin 👍

16 kwietnia 2017

Fantastisk

Godt sortiment og hel fantastisk service. Der blev virkelig gået den ekstra mil for kunden. Skarpe priser oveni.

9 listopada 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej