Smajla Recenzje 13

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Jag har väntat på min tandblekningskit…

Jag har väntat på min tandblekningskit i snart ett år utan att få något. Varje gång jag kontaktar dem får jag samma svar – att produkten är slut i lager, trots att jag skulle få den efter avslutad behandling. De återkopplar heller aldrig via mejl.

Jag har dessutom en vän som blev lovad pengar tillbaka eftersom hen hade värvat en person att göra sina tänder där, men inte heller det löftet har hållits.

Undvik det här företaget och vänd dig istället till en lokal tandläkare.

23 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

I’ve just started my Invisalign…

I’ve just started my Invisalign treatment at Smajla x Impress and I honestly couldn’t have had a better first experience. The whole team is super friendly, Julia in the reception and the dentists (Karl, Hassan, Alexandra, Josephine) are so welcoming and makes you feel relaxed right away. Starting something like Invisalign can feel a little nerve-wracking, but they explained everything in a really easy and reassuring way.

The clinic is also beautiful and very modern, which makes the whole experience feel a bit more special than a typical dentist visit. You can tell they really care about their patients and want you to feel comfortable.

I’m very to continue my treatment and see the results. If you’re thinking about Invisalign, I would definitely recommend Smajla x Impress 😊

12 marca 2026

Tveksamt

Såhär, jag har ingen riktig Smajla-upplevelse förutom att jag svarade på ett ”quiz” från deras reklam, sen så fick jag flera telefonsamtal och sms från Smajla även fast jag aldrig hade skrivit in någonstans att jag ”var intresserad”. Tillslut var jag tvungen att blockera numret.
Jag tycker att det här företaget verkar lite märkligt och här nedan är bara några punkter som gör att jag tycker det.
1. Det finns ingen information om Smajla på hemsidan, till exempel hur eller när företaget startades eller bakgrunden till verksamheten. Det saknas också grundläggande information om exempelvis priser, vilka tjänster som erbjuds och annan viktig fakta. Sådan information är ofta något som många gärna vill kunna ta del av innan de bokar en konsultation eller börjar planera ett samarbete.
2. På deras hemsida står det att dom har ca 170 recensioner på Trustpilot med 4,4 stjärnor. Det stämmer ju inte alls nu när jag kollade upp det.
3. Vissa recensioner(endast dom med 5 stjärnor) verkar AI-gjorda. Men men.
4. Deras reklamfilmer på t.ex. sociala medier ser riktigt skumma ut. Det ser ut som de använder sig av AI-resultat på tänderna istället för att visa riktiga och äkta resultat. Varför skulle man använda sig av AI om sina tandskenor är ”bäst i Europa”?

Sammanfattningsvis skulle jag verkligen inte betala någonting från Smajla, det verkar som ett bluff företag eller ett företag med en väldigt dålig kundservice.

11 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Gör beställning på retainer utan ens samtycke

Jag skriver till dom att jag vill avsluta min behandling utan retainers. Dom gör en beställning utan mitt samtycke och jag har ingen aning om vad dom beställt. När jag ringer dom säger dom att dom inte vet om de kan avbryta beställningen, jag säger att jag absolut inte tänker betala något då jag inte gjort beställningen. Helt sanslöst. Vidrigt att försöka utnyttja folk såhär och sen vill dom binda en för livet genom att skicka nya retainers varje år för 3000+ kronor.

5 marca 2026

Kan inte rekommendera varmt NOG

Wow! Jag är så otroligt nöjd med Smajla. Från första besöket, med ett varmt mottagande, noggrann konsultation och professionellt bemötande, till leveransen av mina skenor har allt känts tryggt och smidigt. Vid varje behandlingstillfälle kände jag mig väl omhändertagen och fick precis det resultat jag hoppades på. Att välja Smajla, efter att länge ha funderat på om jag skulle göra något åt mitt sneda bett, är utan tvekan ett av mina bästa beslut. Jag kan inte rekommendera dem varmt nog!

21 stycznia 2026

Över 100 dagars...

Efter 100 dagar fick jag äntligen refinement. Under denna tid kunde jag inte fortsätta behandlingen, eftersom refinement är en nödvändig del av processen.

Trots upprepade kontakter med en person som heter Alexander (vilket jag tror det är ett påhittat namn eftersom hans kollegor inte kände namnet) fick jag inget konkret leveransdatum eller lösning. Att låta en pågående behandling stå stilla i över tre månader är inte rimligt. Under samtalen fick jag höra en rad lögner om leveransen: den var på väg, de hade systemfel, produkten var inte tillverkad och den var klar för leverans.

Tyvärr rekommenderade jag min bror att göra behandling hos dem innan beställningen, och nu sitter han också fast och väntar på sina skenor. Han har väntat sedan 1 oktober, vilket nu är över 140 dagar, och har fortfarande inte fått ett konkret leveransdatum.

Jag tipsar att inte luras på deras erbjudanden om tandblekning eller presentkort på 2000 kr om man bjuder in en person, eftersom jag varken fått tandblekningen eller presentkortet.

Baserat på min erfarenhet kan jag tyvärr inte rekommendera Smajla.

23 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Vill lyfta Daniella tandläkaren på…

Vill lyfta Daniella tandläkaren på östermalm, grymt trevlig och proffsig slipade idag mellan mina tänder var lite orolig innan men gick bra.
Jag är nu på invisalign 5 av 20 och tänderna har redan förflyttat sig en del. Väldigt spänd på att se slutresultat. Nöjd så här långt.

23 lutego 2026

VÄLJ ABSOLUT INTE DETTA FÖRETAG

Håll er så långt borta som möjligt från dessa!!!
Har varit i konflikt med dessa sedan i april 2025 och fortfarande inte fått rätt skenor. Deras enda svar är att de är ledsna och att de ska påskynda leveransen. Till sist slutar de svara och man själv står med fleera tusen utlagda på absolut ingenting.

17 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Min tidigare erfarenhet med Smajla var…

Min tidigare erfarenhet med Smajla var mentalt påfrestande. Jag hade turen att inte var någon bra kandidat för Invislign, tack vare en annan tandläkare som påpekade detta. (Och som de påpekade också längre fram) MEN att få mina köp och kontrakt avbrutna var en mardröm, handläggningen av mitt ärende tog en evighet, fick ingen återkoppling, ingen relevant information, ingen visste något. Betalningar som skickade på påminnelse gång på gång.

Jag har nu en familj som är fast med Smajla och han har ännu inte fått sina andra tandskenor. Jag trodde aldrig att ett företag kunde bete sig så här i Sverige.

20 września 2025

Dr Smile

Dr Smile, som nu har blivit uppköpt av Smajla x Impress, har lurat in mig i en behandling som de aldrig har levererat enligt vad som utlovades.

Jag blev lovad en tandregleringsbehandling på cirka 6 månader. Precis som för många andra krävdes en refinement, vilket sades vara helt normalt. Problemet är att det nu har gått över 7 månader sedan min refinement beställdes, och jag har fortfarande inte fått fungerande tandskenor. De skenor jag har fått har inte passat alls, och nu väntar jag på en tredje refinement som jag ärligt talat inte längre tror kommer att komma.

Under tiden har mina tänder redan blivit filade (IPR) för att de skulle kunna flyttas ihop. Eftersom Smajla inte beställer eller levererar korrekta skenor, står jag nu med mellanrum mellan tänderna som jag inte hade innan behandlingen. Jag känner knappt igen mitt eget leende längre.

Detta har lett till enorm frustration och psykisk påfrestning. Att genomgå ett medicinskt/odontologiskt ingrepp utan att få den fortsatta behandling som krävs är inte bara oprofessionellt – det är oansvarigt.

Varje gång jag visar missnöje blir jag ignorerad eller undviken. Företaget lovar ständigt att “det är på gång”, men ingenting händer. Inget av deras löften har hittills varit verkligt.

En person jag haft kontakt med är Alexander, som gång på gång lovar återkoppling men inte följer upp. Förra veckan bad jag specifikt om:
• en skriftlig bekräftelse via mejl
• orderbekräftelse på att korrekta tandskenor beställts
• någon form av kvitto eller bevis på att skenorna är i produktion

Jag bad även om ett enkelt skriftligt intyg på att de inte håller på att vilseleda mig som kund. Inget av detta skickades.

Samtidigt fortsätter jag att betala för en behandling som jag inte får. Ingen på företaget tar ansvar, och kundbemötandet präglas av tystnad och undvikande.

Att Dr Smile blivit uppköpta av Smajla förändrar ingenting – vi är fortfarande deras kunder, och ansvaret kvarstår. Min upplevelse är att problemen bara har fortsatt under nytt namn.

Det här är utan tvekan den värsta kundupplevelsen jag någonsin varit med om, särskilt eftersom det handlar om min hälsa, mitt utseende och mitt välmående.

Ni förtjänar precis allt dåligt som händer er era idioter.

Jag kan absolut inte rekommendera Dr Smile / Smajla x Impress till någon.

21 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Företaget hette tidigare Dr Smile och…

Företaget hette tidigare Dr Smile och verkar nu under namnet Smajla. Min upplevelse gäller behandling hos samma verksamhet.

Redan i början upplevde jag bristande service och tillgänglighet. Det var svårt att komma i kontakt med kundtjänst och att få hjälp med att boka tider eller få svar på frågor… väldigt frustrerande!

Jag uppnådde inte det behandlingsresultat som utlovades. Under pågående behandling togs fästena (”attachments/blippar”) bort från mina tänder, och jag fick besked om att nya Invisalign skenor skulle beställas. Jag informerades om att leveranstiden kunde vara upp till 8 veckor.

Det har nu gått över 15 veckor utan att jag har fått några nya skenor. Företaget har inte kunnat ge något datum, inte bekräftat om skenorna är producerade eller när de kan levereras. Under denna tid har jag varit tvungen att använda mina gamla Invisalign skenor långt över avsedd användningstid.

På grund av den utdragna handläggningen, bristande kommunikation och uteblivet resultat har jag förlorat förtroendet för företaget och önskar inte längre fortsätta som kund. Ärendet är nu anmält till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

31 grudnia 2025

Warning about Smajla.se!

Varning för Smajla

Jag vill framföra ett starkt klagomål på hur min behandling har hanterats av Smajla. Jag har blivit bemött på ett sätt som jag upplever som oprofessionellt och oacceptabelt, med återkommande löften som inte följs upp och en hantering som riskerar att påverka behandlingsresultatet negativt.

Under den tidigare ledningen upplevde jag att fokus låg på att sälja så många behandlingar som möjligt, snarare än att säkerställa kvalitet och korrekt genomförande. Efter ägarbytet kommunicerades att den nya ledningen skulle ta ansvar och ”lösa allt”. Trots detta har min behandling i praktiken stått stilla. De satte även däremellan bolaget i konkurs kort efter ägarbyte.

Jag tvingades avbryta behandlingen i fem månader. När jag till slut fick en ny tid efter dessa fem månader upprepades budskapet att allt skulle åtgärdas och att behandlingen skulle fortsätta. Det skulle beställas nya skenor. Efter ytterligare två månader följde jag upp min behandling och då framkom att skenorna inte ens hade beställts, vilken inte meddelas patienten.

Det har nu gått totalt sju månader utan att något faktiskt har genomförts, (paus i behandling) samtidigt som jag befinner mig mitt i en pågående behandling. Jag ser mycket allvarligt på detta och anser att Smajla brustit i både ansvar, kommunikation och leverans.

22 grudnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej