Slouwerhof Academy Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

De mogelijkheid om fysiek bij elkaar te komen vond ik fijn. Tevens zijn de docenten mensen uit de praktijk waardoor je up to date informatie krijgt. Je krijgt de gegeven lessen aangeleverd en info... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De BIG herregistratie scholing bij de Slouwerhof academy is een hele goede voorbereiding op de examens bij het consortium. De docenten geven een duidelijk beeld welke kennis nodig is voor... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Cursus voldeed aan mijn verwachtingen, manier van les geven was fijn, steeds even evalueren en inspringen op recente aanpassingen in werkveld. Praktisch toepasbaar.

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum edukacji
  2. Agencja opieki
  3. Szkoła pielęgniarstwa
  4. Usługi pielęgniarskie
  5. Wyższa szkoła policealna

Napisane przez firmę

Wij bieden gecertificeerde scholingen, bijscholingen en cursussen voor zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen en verzorgenden. Denk hierbij onder andere aan diverse verpleegtechnische vaardigheden, klinisch redeneren, medisch rekenen en de bijscholingen Op Maat voor een heel scala aan opdrachtgevers. De krachtige, door onszelf ontwikkelde scholingen en cursussen, zoals de scholing Herregistratie BIG Verpleegkundige, sluiten exact aan op de wensen en behoeften van ons studenten en zorgen indien nodig voor een perfecte voorbereiding op de landelijke examens . Tevens organiseren en geven wij EHBO cursussen en bijscholingen volgens het Rode Kruis, het Oranje Kruis en verzorgen wij BHV cursussen en herhalingslessen volgens het NIBHV. Het is ons doel om er altijd voor te zorgen dat alle scholingen, cursussen, bijscholingen en herhalingslessen, al dan niet op maat gemaakt, aansluiten op de wensen en behoeften van de cursisten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Aanrader!

Betty is een fijne trainer, sluit aan op jouw behoefte. Dag vaardigheden getraind voor de BIG herrigistratie en de dag erna geslaagd! Aanrader.

25 czerwca 2026
Logo Slouwerhof Academy

Odpowiedź od Slouwerhof Academy

Bedankt voor je mooie review!

Eerlijk en begripvol

Eerlijk en begripvol
Juni 2019 via internet terecht gekomen en alle herharlingen ook hier gedaan en zal dit ook hier blijven doen.

4 lipca 2025

Gedegen

De tijd wordt genomen om vragen goed door te spreken; wat soms nodig is; geef dat aan; omdat je het bijvoorbeeld een tijd niet hebt gebruikt in de praktijk en zodanig dat je het goed begrijpt en er in de praktijk vlot mee kunt werken en daardoor rekenfouten in doseringen voorkomt en hoe een bepaalde injectie hoort te worden toegediend of verpleegtechnische handeling, rustig stap voor stap samen het protocol doorwerken zodat je geen stap mist tijdens het proces. Ook is er respect en aandacht voor een ieders loopbaan en achtergrond.

9 czerwca 2025

Fijne scholing!

Super fijn dat je zelf kunt aangeven hoe je de scholing het liefst wilt. De scholingsdagen (voor mij alleen praktijk en klinisch redeneren) op locatie waren leerzaam en zeker aan te raden. Al met al een hele fijne ervaring gehad!

8 czerwca 2025

Twee fijne cursus dagen EHBO

Twee fijne cursus dagen voor EHBO gehad. De instructeur had veel praktijk ervaring en kon daardoor goede tips geven. Praktijk en theorie was fijn afgewisseld. De locatie was goed te bereiken, zeker met de vooraf gestuurde informatie. Ik ga met veel plezier nog een keer terug. Zeker nadat ik de cursus in mijn privé leven al succesvol in praktijk heb kunnen brengen.

14 maja 2025

Leerzame dag gehad

De praktijkdag voor (uitgebreide) EHBO was goed voor elkaar. Instructeur was kundig en vertelde leuke verhalen uit de praktijk. Veel kunnen oefenen en leren. Tot over 2 jaar!

20 maja 2025

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, goede afwisseling theorie en praktijk. Lokatie makkelijk te vinden. Instructrice was enthousiast en kundig.

20 maja 2025
Oceniono na 4 z 5

De mogelijkheid om fysiek bij elkaar te…

Je krijgt de gegeven lessen aangeleverd en info waar je je lesstof kunt vinden. De praktijk wordt geoefend op locatie en geeft je een basis voor het examen.
De enorme hoeveelheid stof die je tot je moet nemen, daar wordt je op geattendeerd (begin tijdig!) en dat was geen overbodige luxe.
Al met al een prima instelling welke ik kan aanraden.

4 września 2023

fijn team

fijn team, kleine groepjes van cursisten wat het voor iedereen makkelijk maakt om aan het woord te komen en daardoor voldoende ruimte geeft om alles goed te bespreken en ervaringen uit te wisselen.

er zijn voldoende materialen aanwezig die we kunnen gebruiken, ze hebben ook de nieuwste materialen of die kunnen door de cursisten aangeleverd worden.

ik heb fijne ervaringen bij de scholingen, voel me erg prettig in de omgeving en bij de docenten.

ze hebben ook een top locatie

7 listopada 2023

Toepasbaar in werkveld

22 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Goede voorbereiding op de examens!

Wat ik erg prettig vond is dat je kunt kiezen of je de trainingsdagen voor het theorie examen op lokatie of online wilt bijwonen, handig voor als je wat verder weg woont. Daarnaast worden op deze lokatie ook de praktijkexamens afgenomen dus je hebt dan al kunnen oefenen in hetzelfde lokaal, ook fijn. De groepjes zijn klein met veel persoonlijke aandacht en goede uitleg, ik heb er veel aan gehad.

20 października 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej