Mój test: dodałam Wolf Gold do ulubionych, potem historia była potem widoczna na mobile, mała rzecz, przy tej sesji ekran był czytelny po krótkiej grze.
Chciałem tylko sprawdzić: otworzyłem kasę przez 4G; potwierdzenie załadowało się przed banerami, w profilu nie było nerwów bez szukania w FAQ.
Bez wielkich oczekiwań testowałam pełny ekran w slocie; klawiatura nie zasłoniła przycisku, na telefonie to wystarczyło bez szukania w FAQ.
Depozyt 70 zł, bonus x30, max bet 15 zł na spin, wkład slotów sto procent — wszystko opisane przejrzyście, spiny zaliczone od razu, super!
Poznaj kasyna bez weryfikacji oferujące prostą rejestrację, wygodne płatności i przejrzyste warunki. Porównaj dostępne opcje na 2026 rok.
Musisz wiedzieć
telefon miał 8% baterii
telefon miał 8% baterii. Kasa pokazała opłatę i saldo przed wypłatą przez portfel e-wallet
Telefon w ręku
Telefon w ręku. pytanie na czacie o saldo. Marek z obsługi odpisał od razu i wszystko wyjaśnił.
kolejna wypłata przez revolut
kolejna wypłata przez revolut, 28 zl, doszla szybko w dlugi weekend bez opoznien.
Cashout 50 zł był tylko testem
Cashout 50 zł był tylko testem, a kasa kasyna dała radę mogłem zamknąć kartę
spiny z kola fortuny nie doszly w…
spiny z kola fortuny nie doszly w niedziele, napisalem na czacie, we wtorek ktos je naprawil i trafily bez problemu na saldo bonusowe.
Gdzieś indziej cotygodniowy cashback…
Gdzieś indziej cotygodniowy cashback zawsze się opóźniał bez wyjaśnienia, tutaj w niedzielę wieczorem trafił dokładnie na saldo bonusowe.
Kolejna wypłata w długi weekend poszła…
Kolejna wypłata w długi weekend poszła bez problemu, kasa na koncie jak zawsze.
Kiedy otworzyłam kasę po wpłacie…
Kiedy otworzyłam kasę po wpłacie przelew bankowy na 25 zł, kwota końcowa była osobno; spoko rozwiązane.
Konkretny plus
Konkretny plus: otworzyłam ticket #3307 o bonus; kolejny status został jasno opisany, na spokojnie to wystarczyło między wiadomościami.
Historia wpłat pokrywała się dokładnie…
Historia wpłat pokrywała się dokładnie z tym co pamiętałam… nawet stare transakcje sprzed miesięcy były widoczne.
dwa sloty w ulubionych zostały po…
dwa sloty w ulubionych zostały po wylogowaniu z kasyna na profilu gracza
Bez wielkich oczekiwań testowałam pełny…
Sprawdzałam saldo bonusowe dość często
Sprawdzałam saldo bonusowe dość często, w końcu reload był NAPRAWDĘ widoczny od razu
Kiedy przeczytałam odpowiedź w centrum…
Kiedy przeczytałam odpowiedź w centrum wiadomości, dla mnie zamknąłem kartę spokojnie w przerwie.
Time-out znalazłem w profilu kasyna bez…
Time-out znalazłem w profilu kasyna bez pytania supportu ok w kasie
Co tydzien sprawdzam limit wplat i…
Co tydzien sprawdzam limit wplat i saldo, zawsze zgadza sie dokladnie co do grosza w calej historii.
Zauważyłam bonus od razu
Zauważyłam bonus od razu. Przy okazji, spiny również trafiły na konto bez zarzutu.