Slotenmaker Maslocks Recenzje 30

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Supertevreden! Kundig, snel opgelost en een vriendelijke man. Geen schade aan de deur. Duidelijke offerte vooraf en binnen de afgesproken tijd op locatie.

Oceniono na 5 z 5

Mijn voordeurslot van denk ik bijna 100 jaar oud ging niet lekker meer op de nachtsluiting. Graag wilde ik het slot behouden en Sam van Maslocks zag kansen het slot e laten reviseren. Binnen een week... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Excellent service! Kevin arrived very quickly on a Saturday evening, unlocked our door with no hassle, and even took the time to show us how to install a new lock. Friendly, efficient, and reliable.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ślusarz

Napisane przez firmę

Maslocks is al meer dan 8 jaar een vertrouwde naam binnen de slotenmakersbranche in Nederland. Wij staan bekend om onze snelle, betrouwbare en professionele service, en helpen dagelijks zowel particulieren als bedrijven bij uiteenlopende slotproblemen. Of het nu gaat om een buitensluiting, een afgebroken sleutel, een geforceerd slot of herstel na een inbraakpoging – ons ervaren team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, ook tijdens feestdagen en in de nacht. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze positie in de top 10 beste slotenmakers van Nederland, bieden wij niet alleen vakmanschap, maar ook de zekerheid van een betrouwbare partner. Wij begrijpen dat slotproblemen vaak onverwachts en stressvol zijn. Daarom garanderen wij een snelle respons, duidelijke communicatie en transparante tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, deskundigheid en het meedenken in elke situatie. Veiligheid en tevredenheid staan voor ons altijd op de eerste plaats. Kiest u voor Maslocks, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust. Eén telefoontje is genoeg om onze service zelf te ervaren.

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Supertevreden

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om snel, vakkundig en transparant te werken, dus het is prettig dat u dit zo heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, staan we graag weer voor u klaar!

Oceniono na 5 z 5

Binnen een half uur aanwezig

Binnen een half uur aanwezig. Kundig en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden.

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u snel geholpen bent en tevreden bent over onze service. Graag tot de volgende keer!

Ze waren snel!

Ze waren snel, heel kundig en super aardig. Mijn slot in een half uurtje vervangen!

17 marca 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie woorden, we staan altijd graag snel en vakkundig voor je klaar.

Snel optijd !

6 marca 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en op tijd is verlopen.

Great service

They were very quick and did their job excellently. Great service

24 lutego 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Thank you for your kind review! We’re thrilled to hear that you found our service fast and excellent. We look forward to assisting you again in the future!

Oceniono na 5 z 5

Ze hebben hun werk super snel gedaan

Ze hebben hun werk super snel gedaan, fijne gasten! Ze waren er ook snel

21 lutego 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze snelheid en service waardeert. Wij staan graag opnieuw voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk en behulpzaam en…

Vriendelijk en behulpzaam en betrouwbaar, zonder schade de deur voor ons opengemaakt.

20 lutego 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Fijn om te horen dat jullie onze service als vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar hebben ervaren. We doen er altijd alles aan om een deur snel én zonder schade te openen, dus het is prettig dat dit ook zo is overgekomen.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer (hopelijk niet te snel 😉)!

Heel fijn

Massin heeft me goed geholpen! Vlot een afspraak aan huis gemaakt, duidelijkheid over kosten, snel een nieuw slot op de voordeur gefixt. Heel fijn.

19 lutego 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Geweldig dat je tevreden bent over de snelle service, de duidelijke communicatie over de kosten en het vervangen van het slot aan huis. We vinden het belangrijk dat alles vlot en transparant verloopt, dus het is super om te lezen dat je dat zo hebt ervaren.

Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar!

Super service

Super service! Ik kon met deze hulp super snel mijn woning weer in zonder schade!

16 lutego 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Fijn om te horen dat u snel en zonder schade weer naar binnen kon. We staan graag weer voor u klaar als dat nodig is.

Oceniono na 5 z 5

Prima service en snelle vervanging slot

Slotenmaker is speciaal voor mij nog dezelfde avond naar Rotterdam gereden om slot te halen met draaiknop aan binnenkant. Snel en goed vervangen en hele prettige en vriendelijke monteur die mij ook nog relevante informatie gaf. Al met al prima service!

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen door speciaal de sloten in Rotterdam op te halen en deze dezelfde avond nog vakkundig te vervangen. Goed om te lezen dat de service en de vriendelijkheid van onze monteur zo gewaardeerd worden. Bedankt voor het vertrouwen en graag staan we in de toekomst weer voor u klaar!

Top service

Echt heel goede service, zelfs met slecht winterweer op de minuut op tijd aan de deur. Kundig en snel repareren en goede uitleg over het hoe en wat! Volgende keer weer (al hopen we van niet).

7 stycznia 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat we, zelfs met het winterweer, precies op tijd bij u konden zijn. Goed om te weten dat u tevreden bent over de snelle en kundige reparatie en de uitleg die we hebben gegeven. Mocht het toch nog eens nodig zijn, dan staan we uiteraard graag weer voor u klaar — al hopen we dat het voorlopig niet hoeft! 😊

Oceniono na 5 z 5

Zelfs op de zaterdagmiddag super fijn…

Zelfs op de zaterdagmiddag super fijn en snel geholpen! Heel erg tevreden

3 stycznia 2026

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ook op zaterdagmiddag zo goed en snel bent geholpen. Daar doen we het voor 😊

Fantastic experience with MasLocks

Fantastic experience with MasLocks. The customer service is top-notch, but what really stands out is the quality of the work. He is a true perfectionist; everything was installed flawlessly and with great attention to detail. Highly recommended if you want the job done right!

9 września 2025

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Thank you so much for your fantastic review! We’re thrilled to hear that you were satisfied with our service and the quality of the work. We always strive for perfection, and it’s great to know that this effort is appreciated. If you ever need anything in the future, we’re always here to help. Thanks again for your trust and recommendation!

Oceniono na 5 z 5

Super snelle en vriendelijke service!

Ik ben super tevreden over de service! Binnen no-time stond er iemand voor de deur, en ik werd echt vriendelijk en professioneel geholpen. Je merkt dat ze hun werk goed willen doen en meedachten om het zo netjes mogelijk op te lossen. Alles was snel geregeld en zonder gedoe. Echt een betrouwbare en snelle service, zeker een aanrader!

25 października 2025

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! We vinden het belangrijk om snel ter plaatse te zijn en elke situatie netjes en professioneel op te lossen. Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

Maslocks was binnen 20 minuten op…

Maslocks was binnen 20 minuten op locatie. De deur is zonder schade opengemaakt. Top service!

29 października 2025

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor je review! Blij dat we je snel en schadevrij konden helpen.

Oceniono na 5 z 5

Gebeld op zondagavond, schappelijk tarief

Gebeld op zondagavond omdat ik mijzelf buitengesloten had. Was bang voor torenhoge kosten, maar tarief was heel schappelijk. Monteur Sem was vriendelijk en snel, thanks heren.

12 października 2025

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat Sem je snel heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze service en tarieven. We staan altijd klaar om te helpen — ook op zondagavond! 😊

Fast

Fast, reliable and friendly service.

11 października 2025

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

We appreciate the review very much!

Zeer tevreden rewiewer

Erg tevreden over de snelle reactie dat ik mezelf buitengesloten had, kwamen binnen 40 min langs en zorgde ervoor dat ik mijn huis weer inkon en bij mijn vergeten sleutels kon en dat met prijsopgaaf vooraf.

5 października 2025

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent over onze service en transparante prijsopgave. We staan altijd klaar om in dit soort situaties snel en vakkundig bij te springen.

Fijne en snelle service

Hele fijne service. Ontzettend snel ter plekke gekomen en snel weer terug in het huis, en dat op een zaterdagavond. Aanrader!

4 października 2025

Odpowiedź od Slotenmaker Maslocks

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling. We staan altijd klaar om snel te helpen, ook in het weekend! 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej