Wat een geweldige ervaring! Wij zijn met een groep van 30 mensen 2 uur gaan varen met alles erop en eraan. Heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk met de gezelligste schipper van Breda, Jan-Wil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een top ervaring bij de sloopverhuur in Breda! Het personeel is echt ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Vanaf het eerste moment werd alles duidelijk uitgelegd en voelden we ons meteen welkom. Z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Boot wordt van te voren niet gecheckt. Bij terugkomst wordt er kleine schade gevonden, blijkt onze schuld te zijn. Vervolgens wordt de boot meteen meegegeven aan de volgende groep dus schade kunnen we... Zobacz więcej
Hey! Wat leuk dat je benieuwd naar ons bent. Ons kent ons in Breda dus we maken graag kennis! Wij zijn Vincent, Sandor, Rashan en Patrick; boot en Breda liefhebbers in goed en slecht weer. Wij namen het roer in eigen hand en realiseerde uit passie de lang gekoesterde droom van een bootverhuur in de Parel van het Zuiden. Hieronder nemen we je graag mee aan boord van ons verhaal en ons streven. Hopelijk maken we ook snel persoonlijk kennis en zien we je bij ons op de kade!
Veilingkade 12a, 4815 HC, Breda, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
We zijn pas gaan varen met een groep. Het personeel was super gastvrij en meedenkend. Kregen een duidelijke instructie en aanbevelingen voor mooie
om naar toe te varen. Echt een top dag gehad.
We werden goed ontvangen, de sloep lag al netjes klaar en kregen goede uitleg hoe alles werkte.
Groet, Netty & Olaf
Mijn vriendinnen en ik genoten van een heerlijke tocht doorheen Breda! We werden zeer goed ontvangen en de werking van de boot werd duidelijk uitgelegd. We kregen ook een routebeschrijving mee die ons langs de mooiste plaatsen in Breda deed varen. Eigen drinken en eten was toegestaan, prima! De waarborg werd ook meteen na de tocht terugbetaald. Kortom, TOP ervaring en hele goede service! Wij komen zeker terug!
Wij hebben enorm genoten ! Prima geholpen van eerste moment tot het terug aanmeren . Aanrader !!!🤩
Alles goed en duidelijk geregeld. Huren was makkelijk om te regelen. Waterkaart super duidelijk
Boot was mooi en makkelijk te gebruiken
Fijne ontvangst en goede uitleg, zeer nette sloep. Vanwege de warmte waren we eerder terug (2 uur ipv 3 uur) en kregen zelfs het verschil terug! Top organisatie 😊
Een heerlijke boot en prima uitleg over hoe te varen en de vaarroute. Compliment!
Wel hoop ik dat de gemeente Breda de zandbanken weghaalt die de doorvaart blokkeren.
Prima strartlocatie om de Bredase singels te bevaren, fijne ontvangst en duidelijke uitleg door ervaren personeel. Wij hadden de 10- persoonsboot, super te doen, het was genieten!
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie schone nieuwe sloep. Je vaart vanuit Belcum Beach de mooie singels van Breda op.
Despite the poor weather the guys were very helpful even with our late arrival. With two umbrellas they did their best. Would definitely recommend
Superfijne day gehad op het water voor de verjaardag van mijn dochter. Boeking en communicatie ging heel vlot. Zeer vriendelijk en behulpzaam team. De boot was heel comfortabel en makkelijk te besturen. Een top idee voor een klein groepsuitstapje op de mooie waterwegen rond Breda. Zeker aan te raden!
Heerlijke middag gevaren over de singels.
Vriendelijk personeel.
Waar nodig was hulp.
Aanrader
Sloep gehuurd met het personeel, echt een aanrader! Prijs kwaliteit was top!!! Vaar route erbij en goede uitleg, zeker de moeite waard
Ik mailde 8 dagen geleden onderstaande naar het bedrijf om hun eerst de kans te geven te reageren, maar ik heb tot op heden geen reactie gehad. Daarom ook geen 3 sterren meer, maar enkel 2.
Goede morgen,
Ik besliste om (nog) geen online review achter te laten. Onze ervaring was echter niet zo geweldig en ik stuur het liever rechtstreeks naar jullie. Ik denk niet dat onze ervaring standaard was en wacht even eerst jullie reactie af.
Wij huurden deze zondag bij jullie de grotere sloep voor 3u (reservatie op mijn naam).
Bij het vertrek werd ons wel verteld dat de boot 'heel gevoelig was', maar aangezien we wel vaker van die sloepen huren dachten we er verder niet bij na. We hadden al best wat ervaring.
Nu kan ik zeggen dat heel gevoelig wel echt een onderschatting is. Het bleek heel uitdagend om die op de smallere stukken recht te houden. De boot ging constant heen- en weer. Onder een smalle brug bleek het makkelijker ons opzij met de armen voort te trekken dan de boot lang genoeg rechtdoor te laten gaan. Uiteraard is het makkelijk te zeggen dat we gewoon slechte bestuurders zijn. En het is waar dat we uiteraard geen brevet hebben ofzo, maar we hebben de laatste jaren zeker al +10 keer een sloep gehuurd in verschillende steden en landen en nooit was ik zo gefrustreerd.
Tel daarbij op dat we op voorhand niet gewaarschuwd werden dan een groot deel van de route niet beschikbaar ging zijn door een zwemwedstrijd én dat de boot heel de tijd water maakte. We zaten nonstop met onze voeten in het water, zelfs nadat we dan zelf maar aan het scheppen zijn geslagen.
Samen maakt dit dat het ver van het relaxte dagje uit was dat we in gedachten hadden.
Wanneer we dat allemaal bij aankomst melden, werd er wel beaamd dat jullie wel wat issues hadden met die boot en dat inderdaad ook een van de pluggen niet goed afsloot.
Het was misschien aangeraden die sloep eerst te laten herstellen eer je die verder gaat verhuren?
Erg behulpzaam personeel
En erg vriendelijk
En schoone nette boten
Altijd vriendelijk en duidelijk met uitleg.
We hebben een hele leuke middag gehad. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Onderweg is het ook leuk dat je andere boten tegenkomt met een boel plezier aan boord net als wij.
We hebben genoten en 2 uur varen is zeker niet te lang
Precies wat we gewild/gehoopt hadden. Duidelijke uitleg + vriendelijk personeel! Tot snel weer toppers.
Prima bootjes, fijne ervaring met het personeel. Ze zijn erg vriendelijk en je wordt goed geholpen. Ons bootje was net terug op de kade, maar was redelijk schoongemaakt. Daar zit nog een klein verbeterpunt. Verder een hele fijne ervaring voor een goede prijs.
We werden goed ontvangen en het personeel legde alles duidelijk uit. Toen we weer aan kwamen varen stond het personeel al te wachten en hielp ons goed