Bestilte en fjernbetjening til en ældre HD-optager, den kom i løbet af et par dage og den virker. Det udløser tre stjerner. Tilsyneladende svarer de også på de en-stjernede anmeldelser. Om svare... Zobacz więcej
Bestilte lidt renseudstyr til vores espressomaskine i går, onsdag, modtog det i dag, torsdag, og finder så ud af at der var sendt noget forkert. Tænker ‘øv, nu skal vi kæmpe med noget bureakrati. Rin... Zobacz więcej
Vi købte en vare der desværre mod forventning ikke kunne afløse den originale del. Sliplet kunne se dette, og bekræftede hurtigt, at de tog varen retur. Returlabel kom prompte og pengene blev ret... Zobacz więcej
- Dostawca części do urządzeń AGD
- Sklep z bateriami
- Dostawca środków czystości
- Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
- Dostawca odkurzaczy przemysłowych
Napisane przez firmę
Hos Sliplet finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til hvidevare og el-apparater samt alt hvad du skal bruge til rengøring i privaten eller virksomheden. Vi fører desuden et stort udvalg af fjernbetjeninger, fladskærmsbeslag og kabler. Vores kundservice sidder klar på telefon eller mail, til at hjælpe dig med at finde det du skal bruge. Har vi det ikke, så skaffer vi det.
Knud Bro Alle 7G, 3660, Stenløse, Dania
- 32 11 12 24
- sliplet@sliplet.dk
- sliplet.dk
God kundeservice 👍🏼
Varen kom som lovet
Varen kom godt pakket ind, og som lovet. Kan anbefales
Meget tilfreds
Bestilte et HEPA filter til vores støvsuger, hvilket fremgik af produktbeskrivelsen på hjemmesiden, men fik et EPA filter.
Men en venlig medarbejder ringede, på baggrund af denne anmeldelse, og forklarede omstændighedene, at jeg havde fået det rigtige filter, men at informationen HEPA desværre ikke fremgik af pakningen.
Utrolig god kundeservice!
Jeg bestilte en fjernbetjening til min…
Jeg bestilte en fjernbetjening til min Panasonic HDD/BD optager lørdag, og tirsdag formiddag kom en mail med besked om at den var klar til afhentning hos firmaet der ligger i Stenløse, cirka 12 km. fra Frederikssund hvor jeg selv bor.
Så man kan med rette sige at alt forløb perfekt :-)
vil ikke ombytte varer
købt 4 stk spec pærer til emhætte, men fremsendte passer ikke, hvorefter jeg returner dem, men hører intet fra firma, og nu har postdk kommet med dem retur, modtager vil ikke ha pakken.... ikke særligt troværdigt

Odpowiedź od Sliplet
Trods stor umagen med at identificer…
Trods stor umagen med at identificer model på Sliplet.dk stod det ellers klart hvilket HEPA filter vi skulle bestille, alt var godt inkl. Pris og varen er netop modtaget men filteret passer på ingen måde til vores støvsuger og omkostningerne ved at returnere er for store, så det ryger i småt brændbart! Så jeg vil råde dig til at tage din støvsuger eller filter med i en butik og undgå alt det her bøvl og besvær med noget der alligevel ikke passer. Spild af tid og til ingen nytte har også stået i kø i lang tid på at få udleveret en ubrugelig forsendelse. ØV ØV

Sikker og korrekt.
Min vare var prisstærk, hurtigt leveret og nøjagtig. tak. John Larsen
5 stjerner for hurtig ekspedition og …
5 stjerner for hurtig ekspedition og nem bestilling. Jeg har hverken haft brug af deres retur politik eller deres kundeservice, men det er fordi alt har levet op til forventningerne. Priserne er heller ikke til at tage fejl af, nogle af de billigste reservedele uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg fortsætter med glæde som kunde hos sliplet, så længe tingene kører som de gør nu og ud fra andre anmeldelser tyder det på at selv hvis der sker fejl så bliver der taget hånd om det. Fedt med gode forretninger
Først gik det godt og derefter meget mindre …
Først gik det godt og derefter mindre godt.
Jeg bestilte en skuffe der var skadet ved transport, da jeg pakket den ud så jeg den var i stykker. Den fik jeg byttet og får en ny retur.
Da jeg så finder ud af den ikke passer der hvor jeg ønsker den skal stå, ønsker jeg pengene retur. Dette er ikke muligt nu da der er gået over 14 dage fra første levering (altså den ødelagte skuffe jeg aldrig kunne teste).
Nu har jeg returneret skuffen til sliplet og de vil ikke give pengene retur.
Sliplet mener jeg afpresser dem med denne anmeldelse med oplyser blot fakta, så i andre kunder kender til deres forhold.
Besvarelse til sliplets svar:
Det er for sin vis irellevant at der er gået 5 uger imellem levering til jeg kontakter jer da de 2 års produkt garanti ellers havde dækket.
Jeg var glad for jeg ikke skulle sende varen retur, men den var også gået i stykker og kunne derfor ikke testes.
Jeg er godt klar over lovgivningen for returret på netkøb ,kun dække fra første køb og ikke ombyttede vares levering dato. Men igen, ved levering havde jeg ikke mulighed for at se om den passede da den jo var gået i stykker.

Lidt af hvert
Blandet landhandel med lidt af hvert til billige priser.
Flere varer som jeg ikke har set før.
Hurtig og informativ levering.
God service. Fik en skuffe til vaskemaskinen der var beskadig. Og de bestilte straks en ny til mig.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, varene som beskrevet og pakket forsvarligt. Her kan man roligt handle
Hurtig levering og alt som ønsket
Tak for en virkelig god service
Tak for en virkelig god service
Havde bestilt en forkert vandbeholder til min Dolce Gusto maskine. Jeg returnerede den og skrev det rigtige hvilken beholder jeg meget gerne ville ha´ den byttet til. Jeg anførte også (var muligvis i den mail jeg sendte firmaet?) at jeg selvfølgelig var indforstået med at betale porto for den nye forsendelse. Har i sidste uge modtaget den nye beholder uden beregning.
Tak for en fin service.
Jette Berg
Nemt og hurtigt
Der var ingen problemer med købet og pakken blev leveret til tiden. Kan godt anbefale Sliplet.dk
Meget troværdig firma
Meget troværdig firma, der holder hvad de lover og kan levere den rigtige varer. Rigtig god kundeservice.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.