Oceniono na 5 z 5

Bestilte en fjernbetjening til en ældre HD-optager, den kom i løbet af et par dage og den virker. Det udløser tre stjerner. Tilsyneladende svarer de også på de en-stjernede anmeldelser. Om svare... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte lidt renseudstyr til vores espressomaskine i går, onsdag, modtog det i dag, torsdag, og finder så ud af at der var sendt noget forkert. Tænker ‘øv, nu skal vi kæmpe med noget bureakrati. Rin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi købte en vare der desværre mod forventning ikke kunne afløse den originale del. Sliplet kunne se dette, og bekræftede hurtigt, at de tog varen retur. Returlabel kom prompte og pengene blev ret... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner for hurtig ekspedition og nem bestilling. Jeg har hverken haft brug af deres retur politik eller deres kundeservice, men det er fordi alt har levet op til forventningerne. Priserne er helle... Zobacz więcej

1. Dostawca części do urządzeń AGD
  2. Sklep z bateriami
  3. Dostawca środków czystości
  4. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
  5. Dostawca odkurzaczy przemysłowych

Napisane przez firmę

Hos Sliplet finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til hvidevare og el-apparater samt alt hvad du skal bruge til rengøring i privaten eller virksomheden. Vi fører desuden et stort udvalg af fjernbetjeninger, fladskærmsbeslag og kabler. Vores kundservice sidder klar på telefon eller mail, til at hjælpe dig med at finde det du skal bruge. Har vi det ikke, så skaffer vi det.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og varen var som den…

Hurtig levering og varen var som den skulle være.
Mange tak til jer på Sliplet og for god mailkontakt inden leveringen.
I har mange produkter og jeg handler sikkert igen hos jer.
Tak for Handelen
Gerhardt Frank Kristensen
Ravnsvej 7,Hårlev

15 lipca 2023

Bedste anbefalinger herfra

Jeg har købt en støvsugerrør som gik i stykker efter kort tid, jeg skrev en mail til Sliplet og fik mail tilbage med det samme, at de ville sende et nyt og de beklager. Kæmpe respekt for deres hurtighed og deres kundeservice 👏
Bedste anbefalinger herfra!

16 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en Panasonic…

Jeg bestilte en Panasonic fjernbetjening. Da den ankom, viste det sig, at volume knappen ikke virkede. Derfor kontaktede jeg Sliplet, og mage til god og vedholdende service skal man lede længe efter. Michael Hjerrild brugte så meget tid og energi på at hjælpe med at gå problemet løst, og det lykkedes da også til sidst. Da det er en Panasonic fjernbetjening, så skulle den "bare" opsættes til et Philips TV 😊, men tusind, tusind tak Michael for virkelig stor hjælpsomhed hele vejen igennem. I får mine allerbedste anbefalinger. Jeg er en meget tilfreds kunde ❤️ Hav en rigtig dejlig sommer ☀️

13 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Ringede angående et mundstykke til…

Ringede angående et mundstykke til dyson støvsuger. Dyson havde leveret det forkerte og kunne ikke skaffe det vi skulle bruge.
Efter en snak med en yderst kompetent medarbejder hos sliplet, finder vi ud af at de gennem dyson kan skaffe det mundstykke vi skal bruge.
Selvom der står 10-15 dage levering på ordren er der nu gået en uge og har lige modtaget mundstykket i dag som passer!!!
Kan ikke få armene ned!!
Tusind tak for super kundeservice og hjælpen!
Bestemt ikke sidste gang jeg bruger sliplet

13 czerwca 2023

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk!
De snyder og sælger produkter, som de ved er defekte.
Jeg havde desværre købt nogle rågalarmer, der ikke virkede - det er hvad det er. Under kommunikation med kundeservice om reklamation fortæller kundeservice, at de vil sælge de defekte røgalarmer videre. Da nogle af dem havde en synlig skade (sket under retur fragt), kunne jeg ikke få penge retur for dem, da han ikke kunne sælge dem videre.
Jeg kunne altså ikke få penge retur ved reklamation og værst af alt, de sælger røgalarmer, som de ved er defekte. AFSKYELIGT!!!!

31 marca 2023

Hej Stine

Vi har afprøvet de to røgalarmer der ikke var ødelagte og har konstateret at der er tale om en betjeningsfejl, idet vi sagtens kunne få dem koblet sammen.

Da vi af samme årsag, ikke kan få dem byttet hos leverandøren, er det rigtig at de vil blive solgt som en demovare, da vi jo ikke smider varer ud, der ingenting fejler.

Du har som du ønskede, fået pengene retur for de to der virker og vi har fortalt dig at du skal rette henvendelse til det fragtfirma du har brugt, med hensyn til de ødelagte.

Sliplet ApS
Michael

Oceniono na 5 z 5

Fast delivery, fast customer support

The order came fast, very good customer service! Mistakes happen, we are human. There was a mistake on the website so I ended up getting an incorrect item in the order, but customer support was very fast to respond and return was free, so my experience was very positive.

26 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi havde akut brug for en ny Saeco…

Vi havde akut brug for en ny Saeco mælkekande til vores kaffemaskine, den bliver straks bestilt hjem så vi kunne afhente den efter 2 dage :) Derudover fik vi en super venlig betjening.

5 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Kun få penge retur v. fejlagtigt angivet model

Hvis du er erhvervskunde får du fratrukket 100 kr v. retur + din fragt. !!! Så denne handel var spild af en vare, der ellers fungerer - men ikke kan bruges, fordi
der fejlagtigt var oplyst at varen (et vandfilter) skulle passe til en bestemt type køleskab. Det gjorde den ikke...

6 grudnia 2022

Hej K.W. Music

Det er ikke korrekt når du skiver at vandfiltret er oplyst til at passe til et bestemt type køleskab, da vi i dette tilfælde, kun oplyser navnet på filtret og ikke hvilke modeller det passer til.

Derudover er der normalt ikke returret når man handler som erhvervskunde, hvilket også er oplyst i vores, samt mange andre webshops, handelsebetingelser.

Selvom det altså var bestillingen der var forkert, tilbyder dig alligevel at tage varen retur, en vare der vel og mærket, er oplyst som værende en bestillingsvare. Det vil altså sige ikke en vare vi sælger nok af til at lagerfører, og derfor vil vi fratrække 100,00 kr i krediteringsgebyr.

Fragten giver vi ikke retur da det jo er en “vare” som du har fået.

Oceniono na 5 z 5

Ikke sidste gang jeg bestiller noget…

Ikke sidste gang jeg bestiller noget hos Sliplet. Bestilte en siemens kogeenhed samt nogle afkalkningstabletter søndag aften og kunne hente pakken tirsdag middag ved det valgte leveringsted. Alt passede og var af original kvalitet. Super service :)

1 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte to ens lamper som skulle…

Jeg bestilte to ens lamper som skulle være en gave. Jeg fik to forskellige lamper og skulle returnere den forkerte lampe. Jeg bad om billed af den ene lampe de sagde de havde. Fik ikke noget billede. Havde ikke tillid til at have udgift på returnering uden sikkerhed for at få den rette lampe.så nu har jeg spildt mine penge og må købe en anden gave. Sliplet kan jeg ikke anbefale. Der var heller ingen faktura med lamperne

29 sierpnia 2022

Hej Bente

Det er rigtigt at du har bestilt to solcellelamper. Du glemmer dog at fortælle at omtalte solcellelampe er afbilledet i fire forskellige designs, med to forskellige mål (25 x Ø15 cm. eller 25 x Ø18 cm.), ligesom vi også oplyser at de sælges assorteret.

Vi har tilbudt dig at ombytte den ene og du har også sendt os et billede af den udgave du gerne vil have. Vi har bekræftet to gange at vi har den på lager, og der er derfor umiddelbart ingen grund til at sende dig et foto den anden vej.

Angående faktura så sender vi dem, som vi også oplyser i både betingelser og afsendelsesmail, ikke længere i papirform da det er ressourcespild. Fakturerne kan altid ses elektronisk.

Oceniono na 2 z 5

Ubrugeligt produkt.

Jeg har bestilt afkalkning til espressomaskine som står med link til under original Siemens tabletter som værende afkalkning i uoriginal indpakning. det varenummer der er link til er Model/varenr.: 110-C402, Universal 2-i-1 afkalkningstabletter til espressomaskiner . Disse er ubrugelige, da de ikke opløses helt i vand og farver beholder man kommer dem i kraftigt blå. Dette tør jeg ikke komme i min espressomaskine.

5 lipca 2022

Hej Rikke

Hvis du havde kontaktet vores kundeservice, så kunne vi have hjulpet dig med dit problem, da det ofte skyldes at man forsøger at opløse dem i koldt vand fra hanen.

Du får derfor vejledningen her i stedet (er også at finde under produktet).

"Der bruges 1 tablet pr. 0,5l. vand.
Opløses i varmt vand og rør rundt, indtil den er helt opløst. Eventuelle små rester i vandbeholderen skylles ud efter afkalkning."

Du kan ligesom tusindvis af andre før dig trygt bruge dem til at afkalke din maskine.

Angående den blå farve, så har vi aldrig hørt det før, men skulle de mod forventning farve din beholder blå, så kontakter du os bare direkte, da det er hurtigere.

Meget positiv oplevelse.

Meget positiv oplevelse.. Bestilling leveret indefor 24 timer, hvilket er usædvanlig hurtigt :-)

Priser er 100% konkurrence dygtige med andre.

Jeg handler helt sikkert igen hos sliplet.dk

29 czerwca 2022

Useriøs handelsselskab

Bestilte et låg til Braun minihakker, fik den leveret rettidig, men låget var for stor, aftalte med Sliplet at den bilen returneret den 10 februar, der kom ingen penge retur, har nu talt med dem 2 gange, hvor de lover at pengene kommer, her i skrivende stund d 12 marts, har jeg stadig ikke fået mine penge retur.
16 marts. Jeg har nu fået mine penge retur og en undskyldning for den lange ekspeditionstid.
Jeg har fået det rigtige låg anden sted.

12 marca 2022

Odpowiedź od Sliplet

Kopi af mail sendt d. 14 marts.

Hej Niels

Jeg beklager at du ikke har fået dine penge tilbage med det samme.

Det er ikke nogen undskyldning at vi har været ramt af Corona, da det ikke burde have været nødvendigt at rykke for pengene.

Beløbet er refunderet i dag og skulle du endnu ikke have fået bestilt låget til 350 ml. skål, vil vi gerne have lov til at sende det til dig uden beregning som undskyldning for den dårlige behandling.

Lad os venligst vide om du stadig har brug for det.

Sliplet ApS
Michael

Oceniono na 5 z 5

påståelighed er en god ting

det er godt, at være påståelig. især når man har ret. og det havde Alexander hos Sliplet. derfor kom min ny fjernbetjening til at virke, da jeg satte friske batterier i. tænk, han ringede mig op og jeg har aldring været ude for bedre service nogensinde. Alexander - du er en guttermad.
steffn bendz

28 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og hurtig service!

Bestilte vare tors 16/12, pakken sendt samme dag. Kunne afhentes i nærmeste pakkeshop fre 17/12. Sendt med GLS. Det er virkelig godt af begge parter! Eneste minus er at der aldrig kom et track nr, pakken var så hurtig at den ikke kunne spores og følges ;-)

18 grudnia 2021

Levering før forventet

Bestilte en vandtank til min espressomaskine kl. 10 om aftenen. Produktet stod til at være en bestillingsvare med 2-3 dages leveringstid, men Sliplet sendte den allerede dagen efter kl. 8 om morgenen, sådan!

28 listopada 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej