1. Sklepy monopolowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Esbjergs største vinforretning Lækre vine og champagner i overflod, spiritus og smagfulde delikatesser – serveret med et smil og vejledning i øjenhøjde. SLIK FOR VOKSNE har et stort og alsidigt sortiment indenfor kvalitetsvine og spiritus – nok et af de største udvalg i landet. Vi har vine fra hele verden, og de er alle udvalgt specielt til dig. Vi er entusiaster og vin-nørder, men vi gør meget ud af at fortælle om vinen i almindeligt sprog og uden snobberi. God vin er nemlig for alle. Vi har kvalitetsvine i alle prislag, lige fra dagligdagsvinen til 70 kr. til de mere eksklusive og dyre flasker til festlige og særlige lejligheder. Butikken har eksisteret siden midt i 1980’erne, hvor vinentusiasten David Ben Moyal grundlagde den, og i 2015 har vi samlet vores to butikker i Kongensgade 100. Med de nye lokaler er butikken blevet et moderne vin-mekka for kendere og feinschmeckere. I butikken har vi: • Fine Wine afdeling • Smagerum • Web-shop • Erhvervsafdeling • Summerbird-afdeling • Lakrids by Johan Bülow • Wally & Whiz . Specialister i vin,chokolade og Sprit. Du kan fordybe dig i butikkens mest sjældne vine i Fine Wine afdelingen, hvor du kan drømme dig på besøg i et vinslots allerhelligste. Alle vores vine er udvalgt med omhu, og derfor har vi stor viden om de enkelte flasker. Vi afholder åbne smagninger med forskellige temaer som fx Spanske vine, whisky, champagne eller noget helt fjerde. Det kan du holde dig orienteret om på blandt andet facebook. Vi gør meget ud af at pakke vores vine lækkert ind, og vi er slår os gerne løs med gavekartoner og trækasser, der er helt oplagte som firmagaver. Vi er desuden specialiseret i Summerbird, og du kan finde alle lækkerierne fra det danske chokolademærke i butikken og få vejledning af uddannet personale.

2,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Arrogant og Uprofessionelt personale

Arrogant og Uprofessionelt personale

Jeg har været nede i slik for voksne 2 gange for at købe nogle af deres produkter.

Hver gang jeg har været der har personalet gjort grin med mit udseende selv når jeg bedt om respekt og forståelse bliver jeg grint af og ydmyget.... yderst uprofessionel måde at behandle ens kunder på.

20 marca 2026

Farsdag reddet

Jeg havde problemer med at lægge en bestilling til farsdag på deres hjemmeside. jeg bor i udlandet, og har derfor ikke MitID til at bekræfte alder, og så ville jeg bestille de super lækre romkugler, som normalt ikke er til levering, men Kim to the rescue!! Jeg fik Kim i røret, og vi fik nemt og hurtigt klaret min bestilling over mailen. Da mine forældre bor i Esbjerg så kørte Kim forbi med gaven dagen efter.
Det er super kundeservice!!!

4 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Jeg havde bestilt en dyr flaske rom til…

Jeg havde bestilt en dyr flaske rom til fars dag (4-500 kr.) og betalt ekstra 75 kr. for udbringning. Jeg kunne ikke forstå, hvor rommen blev af, og da klokken blev omkring 16, ringede jeg ind for at høre ad, hvor gaven blev af. Jeg fik oplyst, at sælger boede lige i området hos os og derfor ville tage rommen med efter fyraften. Og det blev så kl. 18.00. Det synes jeg ikke var særlig god service, når man ekstra betaler 75 kr. for udbringning, så skal gaven da komme ud om formiddagen eller senest omkring frokosttid. Jeg overvejer grundigt, hvor min næste bestilling af gaver skal bestilles næste gang!

11 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos slikforvoksne.dk…

Jeg har handlet hos slikforvoksne.dk flere gange og er fuldt ud tilfreds med dem.
Der kommer gode input til nye typer rom jeg kan smage og ikke mindst en god service og fantastisk hurtig levering!

5 ud af 5 stjerner her fra :-)

4 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Varm anbefaling , super betjening .

Super god betjening og hjælp til at finde de rigtige vine til vores fest. Alle gæsterne var meget begejstret for vores valg af vin. Tak til "Slik for voksne"
Vi fik 3 flasker vin med hjem og smage på før køb af vin til festen. Vi skulle ikke betale vinen til festen før efter festen og vi fik rigeligt med vin med. Pengene for de 3 flasker vin blev trukket fra prisen for det vin vi brugte til festen. De var en foræring . De bliver for fremtiden brugt når der skal holdes vælges vine til fest.

31 sierpnia 2017
Logo SLIK FOR VOKSNE

Odpowiedź od SLIK FOR VOKSNE

Hej Lis.

Det glæder mig at det hele faldt i god smag og at vores serviceniveau er værdsat.

Så 1000 tak for de fine ord :-)

Jeg ser frem til at byde jer velkommen igen.

Kim / SLIK FOR VOKSNE

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej