Falsk markedsføring
Falsk markedsføring det fremgår ikke af deres annoncer at den gratis gave er en rabatkode til et nyt køb. , der står der vil følge en gratis gave med i købet,en rabatkode til et nyt køb er ikke gave det er noget forbandet fusk
Manglende svar og misvisende gave
Jeg har ikke hørt tilbage fra Sleepy Nights, trods gentagne henvendelser.
Min ordre (#3806) indeholdt ifølge ordrebekræftelsen 2 × “Gratis hemmelig gave – værdi 499 kr”, altså en samlet gaveværdi på ca. 1.000 kr. Jeg har kun modtaget én rabatkode på 499 kr – og ikke to, som ordren angiver.
Derudover blev det ingen steder tydeliggjort, hverken i købsflowet eller i ordrebekræftelsen, at den “hemmelige gave” ikke var en fysisk gave, men et gavekort med betingelser om fremtidigt køb. Det stemmer ikke overens med den forventning, ordren giver.
Jeg havde forventet enten to fysiske gaver eller to gavekort – eller i det mindste et svar og en løsning. Det er desværre ikke sket.
Ærgerlig oplevelse og manglende kundeservice.
Vi havde bestilt mundtape, men pga en systemfejl var de ikke blevet afsendt helt så hurtigt som der stod på hjemmesiden (1-3 dage). Vi blev indenfor kort tid kontaktet af sleepy.dk som beklagede meget og derfor havde sendt den hurtigst muligt + en pakke mere som undskyldning. Meget flot service!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.