Jeg troede først det var en forkert slagter, da den kun har 3 stjerner. for det er HELT misvisende. Deres udvalg er stort, lækre produkter, super service og enormt indbydende forretning. Jeg ringede t... Zobacz więcej
Jeg kom til at bestille smørrebrød til den forkerte dato, altså dagen inden jeg skulle bruge det. Jeg måtte pinligt tage ned for at hente det, men de sagde at det sagtens kunne blive stående hos dem... Zobacz więcej
Den store Tapas menu, med 3 / 4 varme (4`ret "Tiger rejer, vi selv varmede) Super nem bestilling, perfekt service ved afhentning. Gode råd til færdig lavning af de varme retters anretningen. Vi... Zobacz więcej
Fik leveret oksesteg, hold jer langt væk. Slagteren have formået stege den så meget at den var total tør og nærmest uspiselig. Hertil fulgte fabriks fremstillet baunaise sovs, som var så fed at fedt... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Ualmindelig dårlig kundeservice, udemærket mad
Skal man bestille mad fra Slagter-Riget, skal man ikke forvente at man bliver taget seriøst, enhver henvendelse bliver mødt med frustration og forvirring.
Skulle bestille et større antal håndmadder til barnedåb, og lige fra starten følte jeg mig usikker på om min bestilling overhovedet var modtaget.
Hver gang jeg kontaktede dem, fik jeg blot en besked om at "det var der styr på" og trods at jeg udbad mig om en bekræftelse, så kom der intet.
Efter 1 måneds ventetid, ringer jeg så igen til Slagter-Riget, og får her endelig en medarbejder i røret, som da lige skal bede om min mail adresse igen, for så at sende en bekræftelse til mig...
Denne kommer så først 3 dage efter samtalen......
Da vi kommer til dagen, er maden forsinket en lille times tid, og gæsterne er ved at være sultne, maden bliver leveret og stillet an - ingen problemer her, maden er rigtig god til prisen.
Ved bestillingen får jeg af vide at der kommer en faktura med maden, denne dukkede ikke op. Og her knap en måned efter, bliver jeg så ringet op af en medarbejder jeg aldrig har talt med, som vil have hans penge, hvilket jo også er fair nok. Jeg fortæller at jeg aldrig har set en faktura, og her beskylder han så mit hyrede personale for at have smidt denne væk.. nok om det.
Jeg modtager så fakturaen, og her ser jeg så til min overraskelse, at trods der var aftalt gratis levering, bliver jeg faktureret for dette alligevel. Skriver så tilbage til dem, at det må være en fejl, og om jeg skal afvente ny faktura, eller blot betale beløbet for maden.
Bliver mødt med en mail, "Betal bare xxxx kr.............................................................." som om at han er træt af at "kæmpe" med de her dårlige kunder.
Havde deres kundeservice haft bedre vilkår, så ville jeg helt bestemt bestille mad herfra igen, men grundet denne oplevelse, vil jeg finde en anden madleverandør til mit næste arrangement.