Imødekommende og opmærksom
Det er ved at være nogle år siden jeg skiftede til jer og da jeg valgte at skifte tog jeg kontakten og fortalte om mit daværende helbred og blev inviteret til en introduktions samtale. Det er første gang jeg er skiftet læge at man har startet med at få en status og der blev stillet spørgsmål og jeg havde mulighed for spørgsmål den anden vej. Mit helbred er ikke det bedste i alle retninger og modsat tidligere så var det ikke "nåå ja pyt" eller det er hvad det er. X skal vi være opmærksom på, Y skal vi lige have kontrolleret og helt styr på, Sker Z så sig det og henvis til dette emne.
Har jeg mødt forskellige kollegaer hos jer, ja og klinger man lige 100% med alle vil jo altid være forskelligt fra person til person. Jeg har aldrig mødt nogen som ikke har lyttet eller taget mig seriøs, så har altid fungeret som patient / lægeforhold. Men jeg har også mødt Tommy et par gange og jeg sagde fra starten jeg forstår ikke latin og alt jeg er forklaret siden har været på let forståelig dansk. Det er direkte og klar kommunikation som jeg sætter stor pris på så kan klart anbefale man også nævner hvordan man helst vil have information.
Jeg er stor tilhænger af man kan klarer en del konsultationer online men også når en blokade skal lægges at man kan møde op direkte i klinikken til åben konsultation uden at skulle bestille tid, vente i telefon mm og bare lige 5 minutter så er det overstået og man er videre. Ja der kan være ventetid men det kan der da alle steder men fedt man kan få overstået ting som før var firkantet med ring og bestil tid og så se hvornår man skulle passe ind med arbejde osv.
Kan kun give min anbefaling herfra.