Bardzo dobra strona, fajne jest zdobywanie nagród poprzez darmowe obstawianie dokładnych wyników piłki nożnej, przejrzysta strona i apka, wszystko łatwo dostępne.
Korzystam ze Skrilla od dłuższego czasu i z pełnym przekonaniem mogę wystawić najwyższą ocenę. Transakcje są realizowane błyskawicznie, a aplikacja mobilna jest niezwykle intuicyjna, przejrzysta i w... Zobacz więcej
Skrill robi konta dla oszustów, przelałem za towar blikiem i zglosilem oszustwo do mojego banku a do skrill wyslalem maila i trzeba czekać... Konto zakladasz noname do malej kwoty na nie mozna wplacać... Zobacz więcej
Witam serdecznie Aplikacja cały czas się rozwija Oferuje praktycznie wszelkie funkcje finansowe Wiadomo, że zawsze wymiana walut będzie dla zwykłego zjadacza chleba za droga ale Nie stety są to... Zobacz więcej
O Skrill
Make simple, secure and quick online global payments – from international money transfers to betting, trading, shopping and gaming.
Making payments is even easier on the App.
Download the app today and get access to our newest features.
Check out our calculator and see how much you can save today.
Need Help?
Here you may find more information on how to:Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- skrill.com
Musisz wiedzieć
Czekam kilka dni na odpowiedź na maila
Czekam kilka dni na odpowiedź na maila. Moje konto zostało zablokowane bez powodu a są tam moje środki!!!
Witam mam pytanie.Przelalem sobie euro…
Witam mam pytanie.Przelalem sobie euro na skrilla i wisi na transakcji jak mogę to przelac na saldo glowne?
Niestety od kilku dni walczę z…
Niestety od kilku dni walczę z weryfikacja adresu. Wysyłam dokumenty I odrzucają weryfikację. Na koncie zablokowane środki, suport tel to fikcja a mailowy w igole niemodpisuje. Jak czytam wszystkie komentarze to wygląda to na celowe działanie ponieważ haka sytuacje ma wielu ludzi. Oczekuje pilnej interwencji w kwestii weryfikacji konta.
Zablokowano mi konto a na koncie mam…
Zablokowano mi konto a na koncie mam 25.000 PLN! Żadnych wyjasnien to jest jakis dramat, nie ma numeru telefonu nikt z supportu nie odpowiada
Gdyby się dało nie dałabym żadnej…
Gdyby się dało nie dałabym żadnej gwiazdki, złodzieje i oszuści.
Dokumenty wysłane, ale nie wiem, po co ta cała weryfikacja, przecież i tak musisz zwrócić pieniądze!!!! I po całej tej akcji nigdy więcej nie skorzystam ze Skrilla, są inne portfele, które szanują swoich klientów i nie przetrzymują tygodniami pieniądzy, a weryfikacja jest szybka i bezproblemowa, to co wy wyprawiacie przechodzi wszystkie granice!!! Złodzieje i oszuści nic więcej nie można powiedzieć.
Te przetrzymywanie pieniędzy albo ich strata bo już straciłam nadzieję że je odzyskam, powinna mieć swój finał w sądzie!!! Brak kontaktu milion dokumentów wyłudzili wszystkie możliwe dane wyciągi dowód osobisty!!! Brak słów, nigdy więcej nie skorzystam!!! Banda złodziei!!!
Ludzie nie korzystajcie z tego syfu…
Ludzie nie korzystajcie z tego syfu miałem też aplikację od nich drugą neteller dwie przyjąłem tam po 200 zł zablokowali mi od razu konto po przyjęciu 200 zł miałem też Skrill przyjąłem tam może w ciągu miesiąca 5000 blokada lipa zasrana ty jak ludzie na całym świecie miliony obracają a tu screeny tele żulerska biedna firma która blokuje ludziom konta jak przyjmą tam więcej niż średnia wypłata krajowa pluć na grób tego ścierwa bitego
Dawniej Skrill wysylal natychmiast…
Dawniej Skrill wysylal natychmiast pieniadze , obecnie zauwazylam iz niestety ale NIE , caly czas pisze iz sa w TOKU . Nie polecam - jak zawsze bylam zadowolona tak ostatnio - podejrzewam iz obsluga jest zla . Nie polecam . Jesli male kwoty ida 1 dzien , to MASAKRA .
NIE POLECAM
Zamknięte konto
Zamknięte konto od tak. Bez podawania przyczyny. Na koncie były pieniądze.
Wiadomość jaką otrzymałam:
Witaj…..
Twój rachunek został całkowicie zamknięty.
Pozdrawiamy,
Skrill
Oszustwo
Pisze bo może już w tedy w końcu zaczną dobrze pracować!!!
Ale ostrzegam wszystkich bo mogą każdego oszukać zamknąć konto z waszymi piendzmi i kiedy będziecie pisać o zwrot to nie będą odpowiadać wam ,moje konto najpierw zostało ograniczone po kilku dniach zamknęli na stałe ale nie zwrócili się moje pieniądze, miesiąc pisania i żadnych odpowiedzi
Do niedawna miałem dobre OD około 15lat…
Do niedawna miałem dobre OD około 15lat było wszystko super miałem kartę i wszystko było wporzadku teraz od tygodnia moje srodki zablokowane I zero kontaktu :(
MICHAŁ POMOŻ W ODBLOKOWANIU
[PREZIOREK€GMAIL.COM] wymasz znaczek€I wstaw
Mam zdublowane konto
Mam zdublowane konto. Próbuje odzyskać możliwość logowania ale nikt z obsługi klienta nie odpowiada na moie maile. Nie mówiąc i tym że infolinia jest ciągle niedostępna. Dramat.
Mogę pomóc w odblokowaniu konta
Ograniczenie konta
Przy transakcji i wpłatach nagle ograniczenia konta i od 4 dni czekam po wysłaniu wymaganych ponownie zdjęć dowodu osobistego, od wielu lat bez problemów korzystałem a teraz nagle utrudniony kontakt albo nowe pytania :( my id account please help
Blokują niesłusznie pieniądze
Blokują niesłusznie pieniądze. Czekam kilka tygodni na odblokowanie środków. Zero kontaktu mailowego ani telefonicznego! Sprawa nr 32521695, cały czas w toku i nie sądzę by szybko się rozwiązała
Blokada konta
Zakladasz konto, weryfikujesz i nagle masz je zablokowane bez podania jakiegokolwiek powodu ze srodkami ktore zdazyles przelac.. i tak od prawie tygodnia. Absurd! Nie polecam.
Najpierw zablokowali potem zamknęli konto bez wyjaśnień
Najgorsze doświadczenie z e-portfelem, jakie miałem. Skrill bez żadnego uzasadnienia zablokował moje konto, przez co nie miałem dostępu do swoich środków. Po licznych próbach kontaktu, które nie przynosiły efektu, zdecydowałem się złożyć skargi do FOS i FCA. Dopiero wtedy nagle konto zostało odblokowane.
Myślałem, że problem został rozwiązany, więc wykonałem trzy przelewy, ale tego samego dnia bez żadnego wyjaśnienia zamknęli moje konto. Na szczęście nie miałem tam już żadnych środków, bo inaczej pewnie by przepadły. Brak profesjonalizmu, tragiczna obsługa klienta i kompletny brak zaufania do tej firmy. Nie polecam nikomu! Polecam za to pisać skargi na nich do FOS i FCA.
SKRILL=THIEVES
Jednak nie udało się odzyskać pieniędzy, więc zaspamowałem ich delikatnie poprzez Linuxa pozdrowieniami:
"I have a great piece of advice for you - take my money, stick it up your a**, then take it out and eat it, you f. thieves! Enjoy!"
Nie polecam tego badziewia i odradzam każdemu kto nie chce z dnia na dzień stracić pieniędzy!
Uzywalam skrill po prostu od zawsze i…
Uzywalam skrill po prostu od zawsze i zawsze tez smialo polecalam gdyż nigdy nie miałam żadnych problemów z kontem czy pieniędzmi na nim. Do momentu aż stracilam telefon na którym miałam praktycznie wszystkie konta zapisane hasła itp ... Nagle otrzymuje meila od skrill ze mój pierwotny adres meilowy został zmieniony ? Jak ? Wiec od razu zareagowała pisząc meila do supportu iz konto musial ktos przejąć.. Odpowiedz supportu zero kontaktu od tygodnia. Kpina sprawę zglaszam odpowiednim służba gdyż może szybciej w ten sposób odzyskam swoje konto