Helpfulness, Prompt Service 👍 Sizes, 41.5-42 female 👗Glad to hear you're expanding your range as I will look forward to visiting 👠for some heels and/ore holiday 🩴 beach and sports shoes👟 ⛱️

Veldig hjelpsomt både på telefonen når jeg ringte før jeg kom til butikken og i butikken også - super service - takker 👍👍
Kjøpte damesandaler hos Skoringen på Farmandsstredet i Tønsberg den 30.05, men oppdaget etter kjøp at de ikke var i skinn, og ønsket derfor å bytte de i noen andre sko. Butikken nekter å bytte de... Zobacz więcej
Hyggelig selger, serviceinnstilt og dyktig. Er ofte deres kunde og anbefalinger!

Farmandstredet, 3110, Tønsberg, Norwegia

Odpowiedź od Skoringen - Tønsberg
Det tok lang tid å få hjelp. Det var varierende hjelpere gjennom handelen.

Helpfulness, Prompt Service 👍

Odpowiedź od Skoringen - Tønsberg
Butikken nekter å bytte de fordi at jeg ikke medbringer originalesken, men den beholdt jo butikken ved kjøpet.
Det står på kvitteringen at det er 30 dagers bytterett med kvittering, men ingenting om krav om skoeske.
Så da er det jo bare å slutte å handle hos Skoringen fordi at kvittering, og krav fra butikk harmonerer jo ikke
Mvh Grethe

Odpowiedź od Skoringen - Tønsberg
Veldig dårlig service, med arrogante og ikke service innstilte unge jenter som ikke har fått opplæring i hvordan man yter service på en skobutikk slik at kundene følger seg ivaretatt og får lyst til å komme tilbake.